Лято слънчево дойде, ЯНУАРЧЕ в мама на топличко расте - ТЕМА 2

• 26 015
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Момичета имам въпрос....много ме болят гърдите, нормално ли е? Направо не мога да ги докосна Sad((

# 601
Момичета имам въпрос....много ме болят гърдите, нормално ли е? Направо не мога да ги докосна Sad((

Не се притеснявай, съвсем нормално е да са надути и болезнени !!!  Hug Hug Hug

# 602
Добро утро!
Да Ви се представя с няколко думи. Казвам се Цветелина, от Русе съм, втора бременност и пожелавам на финала всяка от нас да гушка по едно, две или три прекрасни бебока.

# 603
Добро утро момичета.

Първо честито на тупкащите сърчица  bouquet  bouquet  bouquet

Аз не влизах нарочно в темата че страшно съм се психясала и реших да не психясвам и вас- днес е деня - сега станах и тъкмо обяснявах на мъжлето че не искам да ходя- много ме е страх все в сърцето ми нашепва ами ако - и ме избива на плач- моля  Praynig да чуя едно парно локомотивче за сърчице като първият път. Чудех се да я питам ли за болничен тя ми предложи още миналия път че нали съм с болки и поотлепен сакче но аз с малкият съм ползвала 10 дни и сега тамън тя не ми достигат за 180-те та ще видим кога ще каже да ида и ще реша. Ох момичета ще ми се пръсне сърцето спирам че ще ви досадя- моля ви стискайте палци за едно тукпащо сърчице и дано всичко е о.к. Praynig Praynig Praynig
Хубав ден от мен

# 604
Здравейте,
И аз съм днес за сърчице.
Ще съм си сама тази бременност. Мъжо нещо не се радва(когато разбрахме за бебвто, свеки почина и даже не успяхме да и кажем), и той явно заради това ее така безучастен. Много ме е болно, вчера се наревах едно хубаво. Добре че детенце хвърчи от щастие.

Успех днес на всички с прегледите

# 605
mama_sancho,ще стискам палци Hug
За да не ти падне дохода за изчисление на болничен и майчинство може да излезеш в платен отпуск, ако имаш такъв и след 10 дни вече да започнете с болничните.
cvetito, добре дошла  Hug
mimozka, силно се надявам всичко да е ОК с твоите точици  Hug Аз лично подкрепям решението ти, защото братовчедка ми не се реши на това и изхода не беше добър  Cry
Тези мами  Sick скоро да се почустват по-добре  Hug

Не се притеснявай, съвсем нормално е да са надути и болезнени !!!  Hug Hug Hug
След време ще трябва подготовка на гърдите за кърмене  Peace
Възкресителница, имате датата на нашата кака (24.01)  Heart Eyes дано е на късмет и да ви донесе най-прекрасния вързоп  Hug

# 606
Elg, мъчно ми стана от разказа ти Cry Дано скоро се променят нещата  Hug, защото не е добре така за никой от вас   bouquet

# 607
~Elg~   spoko spoko  ще си споделяме тук по женски, мъжете понякога се държат странно, особено в начална бременност им е трудно да възприемат, че сме бременни/заюото не ни личи/ плюс ,че сигурно му е свита душичката на мъжа ти от случилото си. Подкрепяйте се, а то радостта му ще дойде, явно му трябва време  Hug

mama_sancho  чакаме те с хубави новини  Heart Eyes Heart Eyes туп -туп  Wink

И аз съм се психясала, днес ходих за изследвания кръв и урина, но продължава да ме тормози безсимптомието ми, всеки ден се чувствам все по-добре. Днес и гърдите са ми меки и не ме болят ама грам, изпъпчих се все едно ще ми дойде цикъла. Чудя се какво става, да не ми да е някой хормон , който не си е в ред  ooooh!

# 608
Звезден^Прах и аз съм така Simple Smile и всеки път питам доки там ли е или не  Grinning Grinning и всеки път всичко е наред Wink
Имам като симптом само ГЛАД, абсолютно нищо ! Моята лекарка ми каза, че и тя е била така с първата бременност!

# 609
И аз съм много гладна....и ставам в 4 ....но само това и много се притеснявам, предпочитам да повръщам по цял ден, защото така се стресирам много . Тези дни ми са дните за цикъла и сега тези пъпки много ме притесняват, кожата ми след теста беше станала супер, а сега  ooooh!

# 610
Добре  съм   днес ми беше редукцията. Повече трябва да лежа . Много ми се яде  Embarassed всичко ми се прияжда ,но лошо не ми става
newsm45
   spoko

# 611
Момичета, тези от вас, които ходите на работа и сте сред хора ежедневно, не се ли притеснявате да не се заразите от нещо? Предстои ми интервю за работа и ако случайно ме вземат, няма да им казвам за ситуацията, но ме е страх от зарази...  Confused

# 612
Мъжо нещо не се радва(когато разбрахме за бебвто, свеки почина и даже не успяхме да и кажем), и той явно заради това ее така безучастен. Много ме е болно, вчера се наревах едно хубаво. Добре че детенце хвърчи от щастие.

... сигурно му е тежко и мъчно... но ще отмине, като мине времето и ти порасне коремът, и после, като се роди бебето... дай му просто пространство, не го притискай... нека да си изживее скръбта по майка си...

Пък ти си имаш нас, не е съвсем същото, ама ставаме за заместител Wink

LuzMaria, аз затова не ходя на работа, защото работя с болни деца, и това беше причината да загубим Мери. Но ако не си педиатър или учителка в детска градина, рискът не е по-голям от обикновеното излизане от дома. Все пак не можеш да се затвориш девет месеца в херметически затворено пространство, макар че моят мъж така се шегува...
На мен също не ми стигат 180-те дни и ще питам дали ще ми дадат отпуската, имам почти 30 дни още, така ще вържем дните.

# 613
Здравейте! Започнахте ли да мажете коремчетата с нещо и ако да, с какво? Аз започнах да мажа с Чико. Миналия път мажех с Авент, нямах една стрия! Но този път нещо не го намирам по аптеките... Да не са спрели вноса на козметиката им у нас???

Doci, сигурна съм, че бързо ще свикна и с гледанет на момченце. Но определено съветите ще ми бъдат от ползва.  Hug

Riela, а какви бактерии имаш, че съм пропуснала? Дано скоро се изчистят! Аз още не съм давала кръв и урина, искам да мине още седмица, за да като отида при АГ, резултатите да са мксимално актуални.

Золка, напълно те разбирам. Понякога и аз се "хващам", че си изкарвам нервата на миличката ми принцеса и като ревне и каже "мамо моля те, извинявай" направо ми иде да се гръмна от яд, че не съм си сдържала нерви, за които тя въобще не е виновна или най-малкото не толкова, че да заслужи крясъците ми.  Cry

layra, ужас, много много съжалявам!  Cry Не искамд а си представям през какво си преминала!! Sad Искам да ти пожелая бързо да се отърсиш от случилото се, детенцето ти да е живо и здраво и все така да му се радваш. То ще ти бъде утеха, а пък съм сигурна, че съвсем скоро пак ще се похвалиш с прекрасна новина!!!  Hug  bouquet

Нелка, дано скоро се почувстваш по-добре, милата, май много тежко я караш таз бременност...  Hug

Възкресителнице, ПРЕКРАСНИ НОВИНИ, мила! Много, много се радвам!! Определено съдейки и не само по сънищата ти съм убедена, че този път до края ще сте 2 в 1!!!!  Hug Hug И сестра ми носеше такива чорапи и чорапогащници. Май е превантивно срещу разширени вени.

Мама санчо, а защо така си се разстроила? Нали всичко с бебо е наред? Ако не се чувстваш добре, вземи си някой друг ден болничен, но пък да не се психясаш допълнително вкъщи?  newsm78 Това е единствената причина да се въздържам аз самата от болничен, а истината е, че работата мнооого ми тежи. Sad

Елг, как така ще си си сама?  Naughty Говорихте ли за чувствата ти? Все пак щом и двамата сте го искали, може би просто е въпрос на време той да се отпусне. Загубата на родител наистина е преломен момент в живота на всеки и вероятно като се поотърси, ще "прогледне" за хубавите неща, които го очакват. Търпение и кураж мила!  Hug

И накрая добре дошли на новите ни мами!   bouquet

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 10:26 от ♥Пандичка♥

# 614
  • Русе
Това с гърдите и при мен е някакъв абсолютен кошмар. Имам чувство, че само като ги погледна и ме заболяват #Cussing out През нощта докато спя и ако не се усетя и се обърна по корем, се събуждам от болка.
Иначе миналата седмица непрекъснато ми се гадеше. Не повръщах ( аз по принцип не повръщам), но ми беше едно такова смотано. Даже и през нощта, докато ставах до тоалетна ( поне 1 път всяка нощ Confused) и ми се гадеше. Последните няколко дни почти не ми се гади, но пък така ми се завива свят... Все едно съм пияна ))) Държи ме около половин час и само минава. Доктора ми прави изследвания за кръвна захар, да не би да е от това, ама излезе добре. Значи просто още един симптом на тиренцето дето расте в мен   Shocked
Днес ще се обаждам за резултати от изследвания за Токсоплазмоза и IgG. Стискайте палци всичко да е наред. Цял живот съм с котки и се надявам да имам имунитет за тази кофти болест и да не се притеснявам тепърва да не се заразя.

Общи условия

Активация на акаунт