Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 480
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Raqsvetlina, сега си почивай вкъщи и се пази!

Еее нещо много ме зарибихте с тая сушилня  Thinking Особено Шамс  Simple Smile

Веселотоф, лош ден - хубава вечер. Стискам палци да е така  Peace Скрина откъде го мислите? Ние за Стела бяхме взели два от Икеа-та, които чудесно си пасват, а не бяха и никак скъпи (към 500 лева двата, ако не се лъжа). На по-ниския съм сложила повивалника и го ползвам така откакто се е родила, та досега. Може да снимам да демонстрирам, много ми е удобно!

А Сохо Дол нямаше ли да ходи на почивка? Или се бъркам нещо  newsm78

# 331
Момичета,да ви кажа и аз се зарибих с тези сушилни. Четох, че е хубаво да е отделна, а не пералня сушилня. Някоя добра марка сушилни да споделите?  newsm78 Ще проверя от тези, които са нови, но са с транспортни дефекти примерно ...

# 332
И мен много ме интересуват мнения за марка сушилня. Бях се наканила декември месец миналата година да взимам, но нещо се разсъхна работата. Та сега вече съм още по надъхана и след ремонта може да се поогледам. Ще се радвам да споделите за марка и модел който ползва.

# 333
  • Gone with the wind
Sleeping Beauty, стискам ти палчета и на краката, дано всичко мине по възможно най-лекия начин и бъбрекът да не ти създава много проблеми. Казаха ли каква е причината за това задържане?

Puffy1988, дано всичко е наред и не се повтаря това прокървяване, а ти почивай повечко

минах през изложението в НДК - еми няма подобна смешка - 4-5 щанда и нищо интересно. Чак ме е яд за левчето, което платих за паркинг на Зелената зона (да не говорим, че бях паркирала на 15мин. пеша от НДК в посока и успях да се върна преди да ми е изтекъл първият час  Laughing)

# 334

Kristisha: Аз от няколко месеца имам тъмна линия на корема, нарича се още линея негра. Някой друг има ли я?

И аз имам такава линия на корема. За сега е светла, но очаквам да потъмнее още, така съм чувала. Било хубаво да имаш, но не знам повече.

# 335
Здравейте!
 Аз седнах преди малко и гледам доста сте писали. Ние правим ремонт на терасата и вкъщи е някакъв ад, но още малко остана.
За сушилня - и аз искам да си вземем, но за жалост нямаме място.
Тези дни са ми доста надути ръцете и краката, чувствам се като балон. Simple Smile
silvi26 на моят племенник преди 3 месеца му купиха такава количка, от продавалник и на по-ниска цена, ако не се лъжа 300 лв. Тяхната е в цвят червен, хубава е, доволни са. Доставчикът е от Плевен, можеш да провериш.
Puffy1988 пожелавам ти да се оправяш бързо, спокойно аз бях по същия начин, имах кръв 1 ден, но малко и лежах 5 дена в болницата на системи. По добре да си там под тяхно наблюдение, колкото и неприятно да е.
DianaR и на мен ми харесва втория модел кошарка
Петя много ми хареса повивалника, откъде го купи и на каква цена?

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 20:58 от tania_tsvetanova

# 336
Имаме комбинирана пералня със сушилня - сушилнята много рядко я ползвам. Дрехите се свиват, цветовете се захабяват, особено ако е само памук. Общо взето все едно е да переш на висока температура - само че дрехите се сушат, а не мокрят. На 3 часа ми пресъхва всичко, пускам я само на час сушене, излиза всичко леко влажно. Обикновено суша само завивки, детски дрехи почти никога вече откак едни бодита за една година ми излязоха като за 3месечно  Mr. Green

В нас обаче е доста топло и лете и зиме, а зимата е много сух въздуха, така че всичко изсъхва страшно бързо.

Какво има в НДК?

# 337
Кикито , знам за промоцията, много отдавна споделих за нея. Еее изпревари ме. Какъв цвят е количката? Ще се възползвам от промоцията, но към средата на юли. Няма смисъл от сега да я купувам. Ще я взема с по-скъпото столче. За цвета съм се спряла на Black Melange, но ще видим накрая  Laughing Мисля да взема чантата, макар, че е грозна, но поне няма да се притеснявам за багажа и  поставка за чаша. Смятам да ги напъна за отстъпка, защото чух, че правели при покупка на повече неща. Смятам и преносимата кошарка да е от там. Става на въпрос за 9plus.

Дааа, знам че сме коментирали промоцията с теб в 9plus, затова реших да ти споделя и за магазин Dolce Vita Crazy А в 9plus ако не искаш столче за кола, дават ли отстъпка? Избрахме си кафявата, с чадърче и поставка за чаша. Има чанта, която е долу на шасито, а друга реших да не си взимам от тях, ще си харесам на друга марка вероятно Crazy Сега се чудя за чувалчето, но него може и друг път да го взема, ако не харесам на други място. Днес се заприказвах с една девойка за магазин 9plus и тя сподели, че е много разочарована от гаранционното обслужване на магазина, имала проблем със същата количка и те не се отзовали.

Malina в НДК има "изложение" на детски стоки, но е пълна пародия - два щанда за козметика и един за дрешки на някакви странни космически цени /напр. хавлия - 80 лв./ newsm78 А на третия етаж има книги, доста интересно е там. Купих албум/дневник за бебо, в него се записват най-важните събития до първата годинка на бебо Crazy

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 21:33 от Kikito86

# 338
  • Пловдив
tania_tsvetanova, аз си го взех от Продавалник за 20 лв, но иначе е около 40 по магазините. Chipolino е, така че го има в тяхните магазини. Имат на Брезовска представителен магазин, в Тракия до Пощата също.
Дианче, за мен и двете кошари ще ти вършат една и съща работа. Иначе за зетьовете ще се разберем-таман 3 ще имам, все ще хареса някой момата. Ама дай да се родят първо да няма изненади.  Mr. Green
Шамс, никви хоризонти не съм открила след раждането на големия, ша знаиш!  Mr. Green Открих ги като смених таткото.  hahaha
Петяяя, така изцвилих, като го прочетох това  Joy АбсолЮтно същото се канех да напиша, че след раждането кьорав хоризонт не открих, а после като ми дойде меракът, смених таткото, та не мога да съм обективна  Mr. Green От перинеума ще да е било, да знайш  Mr. Green
Ц, не е от перинеума , ми от употребяващия перинеум-съдържащото устройство. Важното е, че навреме сме ги сменили, само аз дето не случих на произвеждащ женски пак. hahaha

# 339
 LemOn, никой няма да те съди ако излезеш в болничен. Все пак си бременна...всеки ще разбере, че имаш нужда от време за себе си.  Аз също имах съображения, но както ми казаха: "златен медал никой няма да ти даде". От седмица съм в отпуск и се чувствам прекрасно. Нямам нищо общо със състоянието ми докато ходех на работа. Пък и имаш много за пазаруване  Hug

Amelly, разсмя ме Laughing То, като виц звучи, но на бабите хич не им е било за смях.

DianaR, защо не би сложила дрехите да съхнат в стаята, в която спите? При нас разположението е такова, че бебето ще бъде в стая с климатик и именно, за да се овлажнява въздухът ще простирам в същото помещение Wink

Anni0422, malina07, аз сушилнята не я ползвам поради същата причина. Но пък като чета как мамите ги хвалят, може нашите да не са хубави.

Sleeping Beauty, Пуфи стискам палци бързо да се оправите и да не се налагат повече интервенции.

# 340
Знам zvezdichke Sad Аз и за това последния месец няма да си давам много зор. Имам до обучавам още малко заместничката и им казвам чао. Макар, че знам, че ще ми пръснат телефона в началото,но... 
Да ви се оплача... Ей това не бях имала до сега! Все се чудех какво е "киселини". Ами... разбрах! За първи път в живота си имам киселини и е ужасно! Първия път беше преди 2 дни от ананас. Днес май е от грейпфрут. Минавам само на ягоди и череши- от тях нямам Simple Smile

# 341
Привет и от мен!
Включвам се преди да съм припаднала Simple Smile Сама съм с малката от 17.05.  Естествено започна една безкрайна криза на зъбоникнене-не иска да спи, нито през деня, нито през нощта, не иска да яде. Иска само да я гушкам и да я нося..мрънка и плаче по цял ден Sad  С нетърпение броя дните до неделя, когато си идва таткото Simple Smile

За сушилнята и миялната ще повторя мнението, че са най-добрите ми приятелки Simple Smile Дрехи на Мадлен не съм гладила. Както и нито една дреха не съм съипала до сега. Въпреки че на дрехите пише да се перат на 30 градуса и да не се ползва сушилня, аз ги пера на 50/60 и си ги суша , нищо им няма Simple Smile

За обличането на бебето , правилото го знам по следния начин- лятото една дрешка по-малко , зимата една повече от мен. След като я притоплих при първото излизане( на 10 дни беше и се обрина много), на 14 дни вече беше навън по рокля. Цяло лято изкарахме с роклички, без боди отдолу. Сега за бебката нямам притеснения относно обличането. Ще действам по смело Simple Smile

За изписването ще приготвя дрешки и за топло, и за по-хладно време. От опит ви кавам, не е излишно да имате два комплекта дрешки. На Изписването на Мадлен, докато я обличаха, тя се изака върху единия комплект, добре, че имах втори  Laughing

Още щях да пиша, но не помня какво newsm78

На мамите в болница и с проблеми, стискам палци всичко да е наред   bouquet

Sleeping beauty, след като родиш нещата с бъбрека ще се оправят , нали?

Сетих се какво щях да питам. Някой да е чел за хипнораждането?

Пожелавам на всички лека и прекрасна нощ! До утре Simple Smile

# 342
Минавам само да кажа,че тържеството мина добре.Мъчих се да не ревна,но не ми се удаде.Даже детето ме е забелязало,че постоянно плача.То от емоция  Rolling EyesВече е голям,а също че вчера се роди.След 4 дни прави 7,а на есен ученик  Simple SmileПосле афтър партито беше на 6,доста шумно.
Днес се изморих и емоционално и малко физически.

# 343
Всеки има различно виждане в домакинството - на мен пък съдомиялната ми само прах събира и я ползвам само след гости, когато се събират повечко на брой чинии. Трябва да са доста чисти чиниите, за да не изискват предварително изплакване (иначе всичко остава по тях), моята е малка и тенджери не влизат в нея (а те са ми омразното миене), отделно препаратът никога не се измива напълно. Та, ако трябва да приплаквам всичко преди и след миялната, че аз додето ги приплакна, и си ги измивам чиниите.
Сушилня би ми била много удобна, защото и простирам на стойка на балкона, на която и в най-горещото време дрехите остават леко влажни. Но пък определено нямам място за такъв уред.

Sleeping Beauty, това е кофти с бъбрека, но стискам палци да не се налагат допълнителни интервенции и да се оправи след раждането.

Raddiii, съчувствам ти - а може би детето също си търси татко си и затова е кисела  Rolling Eyes  

sonka, браво на баткото Simple Smile

Аз почвам да не си намирам място, че не съм виждала нашия батко от три дни (е, освен по скайп) - хем ми е ужасно терсене, хем знам, че няма да мога да си свърша работата, ако той ми се мотае из краката и се ми става още по-криво от това Confused Е, поне се чувства добре при баба си и видимо изобщо не му липсваме. Да се чудиш да се радваш ли, да плачеш ли Simple Smile

# 344
Коткинчо , скрина ще вземем от Икеа, заедно с креватчето и повивалник от тези, които са като шкафове.
 Не мога да ви препоръчам марка сушилня, защото нашата е 2в1.
 И аз имам линеа негра.
 Кикито , и в 9плюс би трябвало да правят отстъпка, ако не искаш столче за кола или да дадат нещо друго.  Според мен няма смисъл от чадърчето. Ще го използваш много кратко. Аз не бих си взела. И аз харесвам чувалчетата, но нещо не ми се дават пари за тяхно чувалче. Ще ги мъча за подарък чувалче или нещо друго и при покупката на чантата и сгъваемата кошара.
 Диана , аз бих взела втората кошара.
 Лемон , аз също имам киселини. До преди месец нямах и на представа какво е това, но ето че се сдобих и с тази екстра.
 Лулу , проблемът е в твоята сушилня или в препарата, който използваш. Не плакна нищо, направо пъхам в миялната.

Общи условия

Активация на акаунт