Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 483
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Аз от няколко месеца имам тъмна линия на корема, нарича се още линея негра. Някой друг има ли я?
АЗ Rolling Eyes

За изписването - въобще не мисля с какви дрешки ще е. Дори и да забравя да взема някакви по памперс и овито в пелена пак нищо няма да му има.  Mr. Green

Sleeping Beauty Peace Peace Peace Peace Peace и с краката стискам яко Hug

Puffy1988, всяко зло за добро  Hug Поне си се ориентирала за раждането. Скорошно оздравяване и утрешно изписване!

nenimira, болничен, издаден през май, се превежда края на юни Peace

Шамс, нормално е след секцио да се възстановяваш по-трудно, защото ти режат цялата стена с все мускули и всичко и ти разбъркват вътрешните органи. А при нормалното са процеси на разтваряне, които еволюцията е осъвършенствала.  Mr. Green

Amelly, и аз съм се замислила с-у климатика да суша. Този в хола и мен може да издуха, ако стоя с-у него  hahaha

# 346
  • До морето :)
Аз пък ни сушилня, ни съдомиялна имам. И двете нямам къде да ги сложа в момента. След ремонта на банята и кухнята (след около 5-6 години) ще си взема.  Laughing

При мен нищо интересно, т.е. покрай Калина. Вече нямам ФК, в прахосмукачката е, защото Елена я докопа и изяде няколко хапчета. Добре, че е безвредна, за малко да тръгна към Спешното, да ѝ правят промивки. Ей, тези хора от 112 грам акъл нямат значи.  ooooh!

Взех си МБ, излязло ми е, че пак (или още) имам Кандида Мандида, дано Гинозил-а да ги е унищожил тотално. Вече официално съм в отпуска... май...  Laughing

Шамс, чувала съм, че след раждане сексът ставал по-хубав. Аз такова нещо не усетих, освен, че се чувствах като девственица първите няколко пъти. Това ако са новите хоризонти, не знам.

Рая, добре се завърнала!

Sleeping beauty, Пуфи, чакаме ви скоро с добри новини!  Hug

Комплекта за изписване - онзи ден разглеждах бебешките дрешки - еми те мноооооооооого, ама много! Няма какво да купивам, няма смисъл. И аз супер нещастна, че Калина все на кака си дрехите ще влачи, а ММ ме успокоява: "Спокойно, нали ще ѝ купим комплект за изписването!"  Laughing Та те ги продават според сезона. Лятото излизат едни по-тънки комплектчета, а зимата са по-плътни. Това въобще не ми е дерт. Даже пак ще го оставя на таткото да го пере. На Елена ѝ го купихме с уговорката, че ако излезе момче, ще го сменим. И до последно не го бяхме разопаковали. Накрая таткото пра и глади. Идва при мен, да ни взима и ми шепне в ухото: "Ама аз не съм изгладил пелената!" (а тя е такава, че не се глади). Много смешен и сладък ми беше.  hahaha А и то прибирането до вкъщи няма да 3 часа, колко време ще пътувате, не е проблем, за толкова малко време нищо му няма на бебето. Иначе аз знам, че на бебетата по принцип винаги им е топло и предпочитат повече хладинка. Даже докторката като дойде вкъщи след изписването ни каза, че много сме я навлекли. Та от тогава я обличам така както аз съм облечена или както ми се иска да съм (например ако искам да съм гола, тя беше гола)

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 23:36 от Лече-Буболече

# 347
  • София
Благодаря ви, момичета Hug  Поокопитих се вече, ще се старая да мисля положително и да се надявам да ми се размине. 
Доколкото успях да разбера, това се е получило в резултат на бременността и на притискането на бебето, затова е възможно да стане по-зле, колкото повече пораства то.  Надявам се след раждането да е оправи.  Не беше особено словоохотлива докторката, а и ползваше доста медицински термини.  Не ми се зачита из нета, че ще се наплаша повече сигурно Rolling Eyes

Ради, съчувствам ти Hug  И при нас моментите на никнене на зъбки бяха едни от най-трудните досега ooooh!

Петя, Шамс, посмях се с вашите хоризонти Joy  И аз не съм откривала нищо ново след раждането, ама засега не ми се иска да сменям употребяващия да проверя от него ли е Mr. Green

Пропускам много хора и теми, но нещо хич ме няма днес, ще ме прощавате Hug

# 348
Памперс, като спомена разбъркване на органите, сутринта ми куркаха червата от глад... Дотук нормално, ама се намираха под ребрата ми  Mr. Green

Иначе да ви кажа, явно нищо не разбираме от хоризонти ние  Joy Французойките обаче ги отбират тез неща. Ако знаете с какво въодушевление и светнал поглед разправяха...

# 349
Французойките обаче ги отбират тез неща. Ако знаете с какво въодушевление и светнал поглед разправяха...
Другия път да искаш подробности  hahaha

# 350
99 дни
Добро утро kaffeetrmker_2 искам да ви кажа, че ще се напикая в креватчето някоя сутрин Confused Голям зор за тоалетна Mr. Green
Нашата пералня е със сушилня, защото както знаете баща ми работи в Норвегия и там трудно става съхненето и ползват много сушилни и като ни протече пералнята напъна да купуване комбиирана поради липса на място, марката е аристон, а цената беше 1200-1300 лв, от пералнята съм много доволна  Peace
За снимките с мъжки съсловия с кореми аз и с баща ми и с ММ все съм назад, освинили са се яко и ние с бебка сме по-финнички от тях Joy

За изписването съм харесала няколко рокри, едната ръчно бродирана и една пелена, пък ако е студено едно одеалце и гас, от болницата до колата и после до вкъщи нищо няма да й стане baby_neutral

# 351
  • Варна
Добро утро  Hug

Аз си кукувам от раничко,но чак сега включвам компютъра Simple Smile .

Виждам сушилни обсъждате,аз нямам такава и не мога да дам мнение.

Kristisha,имам такава линия от от около месец може би.Бледа е и поне засега не е окосмена.

Sleeping Beauty,стискам палци да се оправи  бъбрека!

Бял шум имам изтеглен още от предния ни опит за бебе,само да го издиря къде е .Надявам се да действа успокояващо на Дребо Simple Smile

Puffy1988,дано да нямаш повече такива инциденти  Hug .Да не си се натоварила нещо?Почивай си.

LemOn,как      набързо разконсперира работата с имената.Странно наистина...А за киселините-пробвай с обикновена газирана вода.Аз съм с такива от началото на бременността и пия по 2-3 глътки  като усетя дискомфорт.Облекчава.

veselotof,колко неща си накупила на бебето,от хубави по-хубави  Heart Eyes .Аз още съм наникъде  ooooh!

# 352
Привет! Колкото и късно да си легна 7:30/8:00 съм станала.  Mr. Green Снощи до по никое време си оправях едни снимки и качвах във ФБ, че не ми беше оставало време. Сега мисля да се заема с последния останал албум. Подхванала съм да си подреждам папките из компютрите hahaha И без това после няма да ми е до тях.

Днес съм на преглед и трябва да отида гладна, за това ще се помотвам до 10:00 и тогава ще ям като за 5-ма, че после чак след прегледите към 15:00 сигурно ще мога да сложа нещо в уста.  ooooh! Приготвила съм си две кофички с кисело мляко да разбъркам с овесени ядки Crazy Дано да ме задържат сити колкото по-дълго.

Bebitka, кога ще ходим на пазар за бебите?

Хубав и усмихнат ден на останалите! И дано времето се задържи днес слънчево и сравнително топло. sun Пък аз ще си стартирам от днес обратното броене  Mr. Green

# 353
  • Варна
Pampers,на мен като ми назначат изследванията за по-късен час и отивам чак на другия ден рано рано,че не мога да издържам гладна   Mr. Green  .Аз съм чак на 13-ти на преглед  Crazy
Тези дни ще дойда към теб да огледаме  борсите около вас и да си накупя някои неща.
Успех на прегледа   и внимавай случайно да не видиш пола   hahaha

# 354
Добро утро!
Аз снощи заспах много трудно, голямо въртене беше, хванаха ме нервите, тъкмо се бях успокоила.
Днес е последният учебен ден на Габи. Ваканцията ще е при баба и дядо в Добрич - 2 месеца. Ще ми е мъчно, но там има много деца, а и нашите ще я водят на море. По-добре така, аз като не мога да излизам и не мога  да я изкарвам, а тя като е вкъщи стои само на таблета. Предните години пак беше в Добрич, но аз ходех на работа и времето минаваше по-бързо, само в събота и неделя ми ставаше много мъчно. Но нямам избор - важното е да е жива и здрава.
За комплекта за изписване се чудя дали да купувам готов или да си комбинирам някои дрешки, защото в комплектите по принцип има излишни неща. Ще видя, но мисля към края на юли да започвам с пазаренето на дрешките - дано да мога да обикалям по магазините newsm78

Петя, благодаря ти за информацията, ще потърся в продавалник, че не ми се дават толкова пари.

# 355
  • велико търново
добро утро мацки,гледам пишите за някаква линия на корем4етата ви,какво представлява и трябва ли да я има щото аз още не съм забелязала такава Rolling Eyes

# 356
  • велико търново
tania_tsvetanova и аз мисля живот и здраве като вляза в 8-ия края на юни на4алото на юли да по4вам малко по малко да пазарувам щото ми е първо дете и нямам нищо с нищо а да извадя толкова мн пари в последния момент ще ми е трудно Sad

# 357
Добро утро и от мен   bouquet
А честито обратно броене Памперсче , добре си се подготвила за прегледа  Joy и чакаме после да се хвалиш  Hug
Аз миялна и да имах къде да сложа и да ми подаряваха пак не бих си взела. Аз не мога да трая една вилица дори мръсна, а камо ли да чакам да се събират, че да я пусна. Но мое мнение  Peace
За изписването дрешките, имам от баткото, но за изписването задължително ще взема нещо ново. Аз имам много дрехи от баткото, но някои ден като започна да вадя и ще разпределелям, които са по неутрални ще запазя, но всички други "мъжки" ще подаря на  една приятелка, която ще ражда месец преди мен. А при Боби го изписвахме на 3 март и си беше хладно, но убите ме с какво точно беше облечен не помня, само пелената помня, че беше дебела бледозелена  ooooh! hahaha
За Обичането след раждане, помня че ни беше много страх отначало /аз бях нормално/, но пак не помня след колко дни е било, като се почуствах окей и готова, ама да имаше поне над месец май  ooooh! малееее то хубаво 7г и са минали ама то можели толкова да не помня Simple Smile)) Иначе след като видяхме че няма да се разпадна, наистина след толкова чакане и пазене си беше юхуууууууу кеф  Joy
Айде днес е петък  newsm68 На работещите лека работа, на хаимануващите леки разходки, а на лежащите интересни знаимавки  newsm51

П.С. Ееее това нормално ли е Simple Smile))
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

За спането, че спа спа, верно доста сънувам и то все глупости, по-неспокойно спа, но спа все още. Е вижте ММ не може обаче заради мене:) Започнах да похърквам и то за съжаление доста и качествено /как казва дъскорезницата е тиха направо  hahaha/ .Миналата брем беше ме записвал даже, защото н е му вярвах. Сега каза, че няма да ми го причини, защото ще ми стане неудобно като се чуя какъв е ужас ooooh!
Като казвате за ударите на беб как усещате, днес сутринта се замислих, а имного се надявам да е така, че бебка уикенда наистина ама много яко ме удряше и подскачаше, а от 2-3 дни си е много спокойни шутове получава,  та се надявам през уикенда да се е обърнала вече как трябва, а не да си е поседнала. Пак ме бие много ниско долу, но се надявам вече с ръчички, а н е с крачета  Praynig Thinking Аз редактирах и станаха фермани пак  ooooh!

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 09:48 от _Ninka

# 358
  • Пловдив
Добро утро!
Да почна с оплакванията...  Cry Снощи тъкмо се унасях и взех да се преместя от лежаща надясно към друга поза, и уж внимателно както винаги и заставам по гръб и какво да видя от лявата страна корема ми изкочи все едно имам малка топка върху него. Мали как се стреснах... поуплаших се... сега се оправи, че и в 4 като ставах до WC взеха едни ритници...  ooooh! Таткото ни усети веднага и си сложи ръката, но май вече и неговата енергия познава и не се успокои... явно ще сме нощни птици Simple Smile

Аз имам леко тъмна лента на корема, но мисля, че е започнала да потъмнява. Защо пък да е хубаво да я имаш? Тя после се маха. На мен около пъпчето ми има син ореол.

Пете - Абе нали Троянчев гледа, ама дето казваш ще изчакаме - дано са приятни изненадите, че малко съм чувствителна към неприятните точно сега... имам предвид да сме живи и здрави, за мен цвета на гащите не са толкова важни, на всичко бих се радвала.

Sleeping Beauty дано се оправите!

zvezdi4ka* - И ти си права, ние сме с парно, ми да не стане пък много влажно, че нали и това небило хубаво. Ще си купя влагомер да следя.

Хубаво поваля тук сутринта и сега е слънчево и свежо.
Слънчев и усмихнат ден на всички  smile3525

# 359
Здравейте и от мен! Отдавна не съм се включвала ама то предимно негативизми около мене и не искам да натоварвам и вас.
Стана една катастрофа така ни натресоха.. Добре че точно след 1 час ми беше прегледа. Бебо е добре порастнал е със 160 грама за седмица..
За пазаруването взех си аз 2 шапчици и количката и до там. Онзи ден се заговорихме и свекито нали сега е при нас вика то от суеверие да не се зимат дрехи преди да се роди.. Съгласих се аз и мисля от проклетия да ги оставя да вземат всичко докато съм в болница ама ако пък не е както трябва ще им излезне през носа  #Cussing out
За киселините пак да си кажа - винаги си имам по една бутилка газирана вода 2 3 глътки и съм като нова.
Веселото - този твои Кирчо е много сладък  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт