Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 485
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
 Добро утро момичета!
 Кирчо си има братче или сестриче  Heart Eyes В три през нощта като се разписука наш Кирчо. Станах да го видя и чувам, че в инкубатора нещо писука. Като гледам- пиленце. Кирчо го е чул и е започнал да писука. Сега са двамата в кашона и се разбират много добре  Mr. Green
 Качих снимки на поръчката от Англия. Снощи пуснах друга поръчка с бебефон на Tomy и няколко пижамки.
 Ширина , в интернет има достатъчно информация за тази линия.

# 361
  • Gone with the wind
Хих, Веселото, ще ставаш многодетна мама  Mr. Green
Много готино  Heart Eyes

# 362
Добро утро , мамчета  Hug

Днес не съм много в кондиция. Събудих се със запушен нос и имам храчки  Shocked Не знам дали не съм настинала или е алергия от цъфналите липи  newsm78 (почти всяка година ми се проявява).
Вчера си направих едно основно почистване, доста се уморих. Бебчо после не спря да рита докато не си легнах. Чак се притесних да не съм му направила нещо. Затова днес ще почивам  Peace

Тъмна лента на корема нямам. Майка ми и с двете си бременности не е имала, може би и аз няма да имам. Четох , че се появява след 20 г.с. Но не прочетох да е от някакво значение за бременността.

Ние също сме в процес на купуване на сушилня. Дори миналата седмица четох темата за пералните и сушилните, ама още не съм решила каква искам . В Америка си имам сушилня и това ми е най-голямото удобство. Не бях гладила от години  Embarassed  Миялна също имам, но в годината я ползвам 2 пъти, затова за тукашната ни къща умишлено не купихме миялна.
 Само , че ме изумихте , като споменахте че суши 3 часа  Shocked  Моята имаше няколко програми, като най-дългата беше 1 час...

DianaR и на мен веднъж ми се случи да ми излезе такава топка на корема. Все едно целия ми корем се измести в дясно.
Pampers, стискам палци прегледа да мине добре! Да се отчетеш после Simple Smile
Sleeping Beauty , дано не се наложат каквито и да било манипулации  Praynig  Дано се оправи този бъбрек!
veselotof, искрено се радвам на покупките ти  Heart Eyes Всичко , което си купила е много сладурско!
Puffy1988  Hug Почивай си повече! Дано нямаш повече проблеми !

От няколко дни съм се притеснила за раждането. Нали ви споделих, че имам сериозен здравословен проблем и моите лекари държат да раждам в Майчин дом. Макар , че аз имах други намерения, обаче... ще трябва да ги послушам. Тъй като не съм подготвена, много съм се притеснила за самото раждане  Confused Как да си избера екип? Предполагам ще трябва да се свържа с избрания от мен лекар предварително..., а аз нито съм се спряла на лекар, нито знам колко време преди термина да се свържа с него. Въобще съм много объркана... И ето такива мисли ме тревожат от няколко дни.

# 363
Здравейте, линията на корема е напълно нормална, към 6  месец се появява бледа и с времето потъмнява, но след раждането изчезва, все по трудно ще можем да я видим сами, защото корема расте. Бебетата са толкова малки на изписването, че едно боди и хубава пелена са напълно достатъчни има време за хубави рокли и готини гащеризони. Все още не съм мислила за това, но има време.
Относно киселините, към 4 месец ми се появиха, АГ ми препоръча преди хранене да ям по половин ябълка и да огранича тестото и сладкото - наистина помага или поне при мен киселините изчезнаха.
So^Amazing- и аз се насочвам за раждане в Майчин дом, за сега нямам проблем, но при разговори с акушери ми казаха, че там е най- добре. При евентуален проблем с бебето недай си боже там имали най-добрата апаратура и лекарите знаят какво да правят, все пак там има най-много раждания. Ще трябва да се примирим с лошите условия, но си заслужава. За доктор и аз не съм мислила, поне за сега не мисля да избирам екип, а да оставя това на бебето, когато реши да излиза и при който реши.
 Хубав ден

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 10:28 от dessie88

# 364
Тъй като нямам кой знае какви новини за бебчето да се включа и аз като свекървичка по някои от темите, с които наваксвах до сега
Мамите с крампи – съвсем нормални са за този етап от бременността – в интернет има съвети за някой разтягания преди лягане, които се правят на стена. Пробвайте могат да помогнат
Варикозните вени са също типични, така че незабравяйте хладките душове  по краката, дали ще изчезнат след раждането според мен си е божа работа!
За сушилните – имам въпрос към мамите с перални и сушилни  2 в 1 – аз моята сушилня съм я ползвала едва 2 пъти тази зима… за да си спестя сушенето с дни… Прането миришеше много осезателно на гума, миризма, която ме влуди просто и ги прах на ново. Та си мисля, че не би била приятна за нежното новородено. Как избягвате този проблем и има ли го при вас?
Вмъквам една нова темичка, която не срещнах до сега – Коликите! – Подготвили ли сте нещо по въпроса? Мен ме насочиха към капките Лефакс, които вече поръчах и анти колик шише на Др Браунс – Какви са вашите трикове за облегчение на тази фаза, която ни очаква скоро след раждането?
И още една по темата за АМ – разбрах, че е препоръчително да се носи в болницата една кутия за всеки случай? Може ли да ми препоръчате марка – ужасно много са и се обърках какво да взема, идея нямам…
Връщам се сега да ви изчета до 25 страница
За мамите от Варна – аз ходих до борсите – Да ви кажа честно, разочарована съм много! Обслужването е под всякаква критика, никой нищо не обеснява, гледат те на кръв. Не ми направи впечатление цените да се различават кой знае колко от всички останали магазини … та така оплаках се

# 365
dessie88, виждам , че си от Благоевград (аз съм в Петрич) , притеснява ли те пътуването? Все пак София си далече? Аз и самото пътуване го мисля  Confused
Аз ще съм планово секцио, не мога да избирам, тъй като съм с много сложна сърдечна операция. Та затова съм го замислила този екип.. и въобще как да направя цялата тази уговорка с лекаря?  newsm78

# 366
So^Amazing подробно ти отговорих на лични

# 367
Добро утро и от мен!
Да се изкажа и аз за съдомиялните  Mr. Green. Постоянно повтарям на ММ, че това е най-незаменимия ел. уред вкъщи. Ние както често имаме гости по 10-12 човека и всеки като ползва по 2 броя чаши и поне по 1 чиния....Е ...като си тръгнат, аз ще имам да мия чинии до 3 посред нощ, тъй като не понасям чинии по плота или в мивката. За мен е незаменима просто.
За сушилнята - преди 2 години като купувахме уредите много настоявах, но във всеки магазин ме уверяваха, че комбинацията 2 в 1 е много неподходяща. А за пералня и сушилня отделно място нямам за съжаление. Та се лиших. На всичко отгоре тераста ми е открита и не мога да простра пране и да изляза. Ще задуха вятър или дъжд ще завали. Простирам лятото докато съм в къщи и за 1-2 часа събирам сухо пране. Зимата реших проблема с един влагоуловител- машина. От вечерта до сутринта е сухо, като събира по 2-3 литра вода влагоуловителя. Много хубава работа ми върши- нито е влажно вкъщи, нито конденс, нито ми се мотка пране по 3 дни. Препоръчвам го. Само дето не глади и сгъва  Mr. Green
Pampers, чакаме те на отчет  Hug

# 368
  • Gone with the wind
За софиянки - този уикенд в Дундьо ще продават колички и дървени кошарки с намаление

Цитат
Дундьо Ви съобщава, че на 01.06, 02.06 и 03.06 вкл. всички налични детски колички и легалца (дървени) в магазините на ул."Здраве" 13 и ул."Шейново" 22-24 ще се продават с отстъпка:

-18% - при плащане в брой

-16% - при плащане с банкова карта

И пак аз - в Рая тойс правят подарък на стойност 50% от направената поръчка
http://rayatoys.com/promo.php

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 11:06 от ku4o

# 369
Успех на прегледа   и внимавай случайно да не видиш пола   hahaha
Шъ мижа  hahaha

tania_tsvetanova, ваканциите при баба са прекрасни. Страхотен поарък й правиш като я пращаш там. Мисли го от тази гледана точка, а и ще имаш повече време за себе си и бебо Hug

milenkaa_, радам се, че сте добре. Дано не си се уплашила много  Hug

veselotof, как ще кръстиш на Кирчо другарчето?

# 370
Здравейте и от мен!
Аз прекарах една много кошмарна нощ - ужасно главоболие, много ме болеше гърба, въртях се постоянно, накрая се събудих рано-рано като сдъфкана и изплюта... Сега още ме върти главата, но влизам да си взема душ и ще изляза малко на въздух на разходка, че имам още някакво остатъчно главоболие и ми тежи главата.
Памперс, успех на прегледа! И честити 100 оставащи дни Simple Smile После да се похвалиш с резултати Simple Smile
Веселото, страхотни покупки! От кой сайт са? И честито за новия член на семейството:)))
Аз ви оставям засега, стискайте палци малко да ми светне, че не е добре работата   bouquet

# 371
 Памперс , още си няма има. Нямам на идея как да го кръстя. Постоянно тормози Кирчо, по-яко е от него.
 Танище , от Mothercare, George  и Matalan.
 Аз пък съм много доволна от моята пералня със сушилня 2в1. Място имам и за два уреда, но не виждам смисъл. Пък и да вадя и слагам от едната в другата, мерси  Stop .

# 372
Добро утро  Hug
veselotofсупер ,сега Кирчо няма да скучае Heart Eyes
Пуфи бързо да се оправяш и без проблеми до края Naughty Hug
Sleeping Beauty дано се задържи положението и не се стига до разни процедури Hug Hug
So^Amazing може и алергия да е , и моята се проявява но много по слабо от обикновено.
Diadra356 ако се наложи ам все ще има кой да ти донесе,питах док и той каза ,че педиатъра преценява кое мляко е подходящо.
Нямаме сушилна ,но много искаам ,няма да ме огрее скоро обаче Confused
Снимах един куп неща и не мога да ги кача на смотания лаптоп #Cussing out а преди ставаше,но вашите са прекрасни!
Кристиша сега му е времето да научим някой чужд език Grinning аз обаче лежа ли и Sleeping hahaha
Памперс успех на прегледа Hug

milenkaa_  хубаво е че бебо е добре , а на теб  Hug Hug

# 373
  • Пловдив
Добър ден. На кантарът ми му се скапа батерията и не ще да ме тегли. Щастлива съм.  Grinning
Днес и аз съм на завършването на малкия. Вече е голям и той. С него бременна като бях си мислех, че е тъжно, че няма да бременея повече, пък то виж какво стана. Ще ми липсва този период, защото аз в интерес на истината карам леки бременности. Това побутване отвътре и особеното внимание на околните са много приятни.
От вчера сте ги зачекнали тез машинки. Аз много искам съдомиалня. С моите зверове из нас...И чиниите много оригинално подреждат в мивката. Не знам вашите мъже как са, но моите редят чиния, отгоре купа, после пак чиния и така изглежда от 2 чинии и 1 купа ,все едно 3 дни не са мити съдовете.
Diadra356, коликите при бебетата са много неприятни, но се дължат на незрялата им храносмилателна система и от личен опит мога да кажа, че никакви препарати, шишета или каквото и да било помагат особено. Трябва да си минат просто. Давах какво ли не, но най-добре беше като го гушках или като спеше в/у мен, слушайки сърцето ми. Говоря за малчо, защото баткото само свиваше крачета, промрънкваше като коте и това беше.
DianaR, той гледа човекът, ама и той е с очила все пак. hahaha Като се родят ще сме 100% сигурни вече.
Bebitka, извинявам се, че питам, но предното бебе кога го чакаше, че май бяхме заедно във февруарките или бъркам?
Pampers, стиснати палци за прегледа. Аз не се съгласявам на стоене гладна. Ходя сутрин за кръв и туй-то. Много ми се яде сутрин.

veselotof, как ще кръстиш на Кирчо другарчето?
Е, как-как? Методи трябва да е.  Mr. Green

# 374
Pampers, успешен преглед и честито обратно броене Hug

shirina, черната космена линия на корема определено не е нещо, за което да се оплачеш, че нямаш Mr. Green свиркай си и се радвай. Аз също нямам.

DianaR, дори не знаех, че има влагомери, но ще си го спестя Mr. Green

milenkaa_, надявам се да сте добре.

За киселините: вече като видят ММ посред нощ в магазина и сами му дават сода hahaha само това ми помага на мен.(все се сещам за рекламата на някакви медикаменти по телевизията: "Пиете сода и твърдите, че тя ви помага???!!!!)

Въпрос към мамите с опит: Към каква марка помпа за кърма се насочихте? Сега гледам тези на Авент -  NATURAL. Бях се насочила към Томи Типи, но издължената тръбичка до шишето ме спра. Мами споделиха, че заради тази форма им се е налагало да се навеждат напред, за да се изцедят по-добре. Ще ми бъде от полза да споделите, че съм се заинатила сега да си взема Wink

Аз днес чакам гости и ще домакинствам newsm28 С готвенето съм ок, но като знам, че трябва да се навеждам иииииии...си намирам друго занимание (като търсенето на помпа за кърма Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт