Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 397
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
veselotof,  могат да с еползват и като одеалце в жегите, и като кърпа(попиват по-добре от всяка кърпа за  баня), може да се постилят под детето в количката или креватчето и като върне храна да переш само пелената, а не цялото одеало/чершаф и т.н.

Tanishte, в много хубави цветове са пелените.  Peace

So^Amazing, браво за хубавите новини от прегледа! Аз съм в петък и нямам търпение да ми измерят порасналия тумбак и да видим дребното какви ги върши.  Mr. Green Не съм ходила от средата на април да ме гледат. А трябва и много кръв да ми точат....ама няма как.

За домашните зарзавати - и аз много държа на тях. Хубаво е, че се намират по сергиите из пазара или на разни тротоарни разпродажби.  Mr. Green

Петя, ти не само снимката си сменила, ами и домочадието си прекръстила  hahaha

# 196
Здравейте!

Аз с предната бременност качих общо 18 кг, но равномерно всеки месец. До 6-7 месец не ми личеше, че съм бременна. Когато излязох от болницата бях - 9 кг. Следващите кг- ми ги свалих след 1 година някъде, когато спрях да кърмя. Но след това бях по-слаба и от преди да забременея. Сега стартирах от 52 кг, а в момента съм 65 кг, но тази бременност е много различна от предната. Аз сега имах голям апетит и до преди 2 месеца си хапвах доста, докато предния път си ядях нормално и не ми се прияждаше. Но за мен кг нямат значение, ще отслабна, важното е да сме живи и здрави и всичко да мине нормално.

# 197
veselotof, Памперс е писала горе-долу за какво се използват. Общо взето за всичко  Mr. Green - да избършеш, да попиеш, да сложиш отдолу, да завиеш.
Материята е много хубава и мека. Аз тензуха си го представях по-груб, защото се сещам за тензуха, в който майка ми едно време цедеше мляко  Joy, но този е мекичък. Като цена обаче има и доста по-евтини, но аз тези много ги харесах и си ги поръчах Simple Smile
So^Amazing, честито за хубавите новини от прегледа! И аз мисля, че всички мерки и теглилки са ти екстра   bouquet
Аз съм на преглед чак на 14-ти юни, а вече нямам търпение да дойде деня.  

# 198
 И на мен много ми харесват. По-натам смятам да поръчам, но в розовко. Имам един пакет пелени на Лорели, които взех за в болницата.

# 199
Tanishte много ми харесаха пелените, със здраве да си ги ползвате.
И аз нямам търпение да видя как е бебчо, на 10.06 съм на преглед.

# 200
  • Русе
Здравейте,мушмурочета!!!!!!!
Аз доста се застоях в фаса...да ви кажа лекцията мина много добре на 11 юни ще има пак но в АГ имаше много мами но не познах никоя от форума..
ходих при аг си и говорихме за раждането та така той ми заяви,че съм за секцио ами какво да се прави аз и бебо да сме добре  Hug Hug Hug нямам търпение вече да го гушкам
моя вика стига мрънка ще го носиш още три месеца  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Grinning Grinning Grinning

# 201
# 202
моя вика стига мрънка ще го носиш още три месеца  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Grinning Grinning Grinning
на тях им е лесно, ние да му мислим.

# 203
veseloto , аз не съм ти искала парола ,но в защита на новите мами да кажа,че аз(може би и останалите) ви чета от самото начало ,просто нямах БГ клавиатура на телефона и нямаше как да пиша ,сега съм в болнични и започвам да се включвам.Когато пишете за бебешки дрешки ни става мило пък и любопитно ,а и ние имаме покупки с които искаме да се похвалим Simple Smile,затова предполагам ти искат паролата:),както казах изчела съм всичко ,но не разбрах че не приемате нови мами ,извинявам се което . Да питам пак някой от Варна ще ходи ли утре на лекция в Mall-a?

# 204
harikliq_222, ако е удобно, да питам защо ти е казал, че си за секцио?

# 205
ок veselotof съжелявам за това че съм ви притеснила....включена съм в групата,накупила съм си нещица и аз се радвам и искам да се похваля.....но явно тук няма да стане.Просто съм нова и не съм наясно с много неща ooooh! сега се уча.

# 206
Здравейтее Simple Smile
Няма такъв мързел като моя днес  Mr. Green
Милото си е в къщи и цял ден от леглото на дивана и обратно  Mr. Green
Трябва да стана, че ще излизаме тая вечер, но нИ щЪ   Embarassed
Пете ще го обичаш разбира се , ще видиш като го вземеш и то почне да се гуши  baby_neutral
Ти поне знаеш как е  Hug
Ох трябва да ставам  Crossing Arms
Лека мамии  Hug

# 207
Здравейте!

Днес пак в разходки ми мина деня. Добре че нямам разни болежки, които да ме спират. Тъкмо напротив. За разлика от предишните месеци усещам прилив на енергия Grinning Даже ставането в 4 сутринта не може да ме събори Mr. Green

Вие как си запълвате времето? От една седмица съм в отпуск и вече се замислям дали да не се запиша на някой курс..шивашки, например. Винаги съм искала. А и се задават четири дъждовни дни - не ми се иска да ги прекарвам в мола. Мамите от Варна ако имат алтернативни занимания, да свиркат Blush

# 208
  • Gone with the wind
andjelina_, нова си, не те познаваме - нормално е да не ти дадем веднага паролата - все пак има и лични снимки в албумите, пък нееднократно се е случвало някой да се изгаври с общи профили в снимката. Като попишеш в темата и те поопознаем ще получиш и паролата  Wink

Аз днес потърчах малко, но много хубава работа свърших - началството звънна сутринта, че са го вкарали в болница в Гърция, та ако мога да му извада едно удостоверение от РЗОК, че е здравно осигурен, за да не си плаща престоя там. Проверих как става - лично или с пълномощно. Все пак се пробвах  Laughing - пупата много ми помогна в здравната каса - издадоха ми документа без да имам пълномощно, при това ми го извадиха със задна дата (от вчера, когато са го вкарали в болница) и веднага (а по принцип става от днес за утре)  Laughing Точно го пратих по факса и стана време да си видя дЯтетУ. Пумпалка бая побушува, че я понапече слънцето в колата, та не кротна докато не се скри на сянка в болницата. Всичко си й е наред, още е ТЯ  Laughing, тежи 860гр. (за справка на 25 април беше 420  Mr. Green), върви с 4 дни напред. Изследванията ми са супер, кръвно 100/60, качени кила от март до сега 2,5, общо от началото - около 5 (ама аз си имам достатъчно лични запаси  Embarassed). Док ме попита дали искам витамини - ми нИ щЪ, гледам да ям плодове и салати, много сирене и мляко - няма нужда от излишна химия  Wink
Та така с нас. Другата седмица при другия доки - да го видим него какво ще каже.

veselotof, ми няма да е розовата мома, то се видя... smile3518 И все пак ми е малко криво и притеснено, че няма да го обичам достатъчно.  Blush
Мила, разбирам те... Аз, пък много исках момченце и така бях си го навила, ма ето на... момиче ще е и отначало се разочеровах, даже ми се до плака и си викам, ами аз сега дали ще и се радвам? Дали, ще я обичам? Много е странно, как ми минават такива неща през главата, но свикнах вече.

Ако толкова държиш на момче - Петето преди време имаше оферта за замяна, предполагам още е валидна  Laughing

# 209
Не се карайте, новите мами да са по актовни и ще си качат и техните снимки, само моля без разправии, всеки си е с предрасъдаците  Hug

от извесно време се чекна на тия гимнастическите топки, нали си имам в нас, ама и бебе много се кефи не мърда грам hahaha

след малко ще кача снимки от Норвегия(в снимката и в ФБ) най-сетне Mr. Green и тия дни мойе да се снимам да видите ква съм шишкава вече, не че не бях преди това Joy

Общи условия

Активация на акаунт