Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Добре заварила...имам въпрос към мамите който си имат по големи деца....още в началото на бременноста ми лекарката ме гледа няколко пъти и се съмняваше за близнаци....каза че ще видим по нататък....сега ми се струва че ме ритат от ляво и дясно...случвало ли ви се е  newsm78
Няма как да не знае дали са близнаци или едно. Нали гледа на екограф? Иначе и мен ме бутат от двете страни, но си го обеснявам, че от едната е с ръце, а от другата с крачета.

# 226
  • София
mamarony, на този етап от бременността не би трябвало да има съмнение дали бебетата са едно или две.  Ти на фетална морфология ходила ли си?
А като казваш, че те ритат и от двете страни, имаш предвид едновременно ли? 

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 21:00 от Sleeping Beauty

# 227
Да на ехограф ме гледа и то всеки месец..но в началото нещо се чудеше...както и да е явно не е само при мен...просто момченцето ми е по-палаво Laughing
Да ходила съм на фетална при уж най-добрия в нашия град...той нищо не ми каза....ритниците са едновременни

# 228
  • Русе
 Joy Laughingа дано 1 куршум два заека мамарону   Laughing!
На Видеозона  не са ли видяли още? Аз точно това писах,че като легна на дясно ритка  после на ляво пак ритка  ooooh! не му е удобно горкото

# 229
  • Gone with the wind
Да на ехограф ме гледа и то всеки месец..но в началото нещо се чудеше...както и да е явно не е само при мен...просто момченцето ми е по-палаво Laughing
Да ходила съм на фетална при уж най-добрия в нашия град...той нищо не ми каза....ритниците са едновременни

А не може ли от едната страна да са ритници, а от другата - юмруци. На мен ми се е случвало едновременно да ме бута високо над пъпа и долу, около пъпа - ми за миг не ми  е хрумнало, че може бебетата да са 2  Mr. Green

# 230
harikliq_222, ако е удобно, да питам защо ти е казал, че си за секцио?
ами защото напрежението било голяма пък той не каза със сигурно каза,,ще видим как върви детето ''
 newsm78 newsm78 newsm78 не мисли,че ще издържа психически
знам ли и аз се учудих

Божее, за пръв път чувам толкова идиотско обяснение защо трябва да се ражда секцио. Как пък те прецени, че не можеш да понесеш психически раждането на едно дете? #CrazyНе обясни ли случайно, че му е по-удобно да му е сигурен ангажиментът като ден и час, вместо да те дебне кога ще решиш да раждаш и да му нарушиш евентуално спокойния сън или планираната почивка? Shocked

Бебето те побутва с всички части на тялото си - с крачета, с ръчички, с дупе, с коленца, понякога и главички бие Simple Smile Колкото по-голямо става, толкова повече побутва. Няма начин, ако са две, до момента да не са ги видяли. А и ти, не гледаш ли ехографа, то се вижда колко се децата  Mr. Green

# 231
mamarony, Anni0422, iliqna89, дайте си термина, години, град и съответно какъв пол се очаква да е бебока и да ви добавя на първа страница (естествено, данните са по желание, дайте ги по ваша преценка Mr. Green)

# 232
  • Русе
Lulu25 аз не съм решила още дали при него ще раждам просто го попитах Confused и мен ми стана странно,но аз си има здравословни проблеми които не са за обяснение тук Peace,но ще видим
много съм объркана ,за един лекар не съм чула нищо хубаво от моя град Tired не ме е страх от раждането колкото на кого ще попадна и дали е съвестен лекар,който ще си свърши работата ..гледам многода не се разправяМ с тях,че такива случки съм чела в форумите особедно за старото АГ Thinking

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 21:10 от harikliq_222

# 233
аз съм добавена...но имам какво да добавя...на 26 год. ще си имам момченце и съм от Варна и съм с термин 29.9

# 234
  • Русе
аз съм добавена...но имам какво да добавя...на 26 год. ще си имам момченце и съм от Варна и съм с термин 29.9
и аз като теб  Hug 02.09. юнак newsm26 smile3501

# 235
Памперс, досадни задължения имам безброй..трупам си ги  Mr. Green За курсовете съм извадила няколко номера, да видим какви суми ще обявят Wink

Стилияна Стеф, и аз скоро имах подобно изживяване Shocked Засега обаче при мен са завзели само долната част на гърдите. Мажа с масло от няколко месеца, а сега и с други неща и се поскриват малко.

mamarony, аз съм с едно и ме рита "стерео" Mr. Green не се шашкай Wink

Сега е време за Кипърчо Mr. Green

# 236
Е, мацки я ме светнете какво е Кипърчо????  newsm78 Днес гледах едно детско филмче"Да избягаш от Земята" за едни сладурски извънземни. Там детенцето беше Кипър.За това ли говорите?
  За ритниците- не се и съмнявам. Няма да забравя на един преглед как се набираше с ръце и крака по матката ми. Ето, сега пък ме рита в бъбреците  Laughing
  Да се оплача и аз не съм ориентирана къде и при кой ще раждам. Мойто АГ не израждал. Пък ММ каза: е спокойно, баща ми е раждан на нивата. Та се чудя дали да не си харесам някоя нивичка??? Ама както казвате то нас чака.
  Разсадих и посадих сумати цветя   bouquet Н  bouquetищо чудно, че ме стегна кръста.Сега ще стоя и ще кротувам Simple Smile

# 237
Момичета, вече като седна, корема ми подпира. Подпира ми под бюста. Направо почва да ми става  тясно в собствената ми кожа.  При вас така ли е?  Има още повече от 3 месеца, тепърво тоя корем ще става голям!

# 238
да и при мен е същото положение Grinning

# 239
Все по-малко ще можеш да се навеждаш Simple Smile Аз се разкрачвам не твърде прилично, ако трябва да се приведа напред, за да освободя място за корема. А колко има да расте тепърва...  Mr. Green

Аз не гледам много Столичаните, но Кипърчо идва от там, нали? За да получи някакво наследство, щяха да прекръстят детето на другата баба, и да стане Киприян, но майка му беше решила, че Кипър звучи по-добре hahaha Може и да не цитирам съвсем точно, но доколкото си спомням, някой го даде като предложение за име с К за младежа н Петя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт