Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 461
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
 Sleеping Beauty , успех на прегледа!
 Лемон , Кирчо е в първия албум ''Други''.
 Бебка днес е особено активна. Постоянно я усещам.

# 271
Добро утро и от мен! Тъкмо изгледах д-р Карп по Бтв, аз от известно време изчитам и гледам всичко с него, фенка съм му  Mr. Green Ходих да видя и книжките му, Най-щастливото бебе струва 18 лв. и сигурно ще си я взема по-натам.
За педикюра - аз си ходя всеки месец да ми го оправят, честно казано една от любимите ми процедури е и не се лишавам. Сега във вторник ще ходя даже пак.
Soho doll наистина не е писала отдавна, дано всичко е наред при нея.
Аз сега ви оставям, да пооправя малко и мисля да изляза на една разходка към морето  Heart Eyes

# 272
Oooo, видях го този малък Кирчо! Голям сладур! Напомня ми като бях дете и аз и сестра ми взехме 2 пиленца новоизлюпени и ги гледахме в кашон на терасата в апартамента.  Laughing Нашите бяха Кики и Морко. Беше голяма забава!
И sealover се изгуби напоследък!

# 273
  • Gone with the wind
Аз преди 2 седмици си купих на Карп - интересна е, пък дано не се налага да прилагам методите му за успокоение.  Ама гледам да не говоря много много по темата, че преди време покрай коментари за методите му се почувствах малко като чудовище, което още не е родило детето си, пък вече се чуди как да го изтезава  Mr. Green

# 274
..покрай коментари за методите му се почувствах малко като чудовище, което още не е родило детето си, пък вече се чуди как да го изтезава  Mr. Green
Спокойно и мен ме гледат странно като говоря какво съм му намислила на бебето. Дори майка ми съжали, че точно в моите ръце ще попадне това малко създание  hahaha Мисля и аз да си я взема тази книга.

# 275
Pampers,отказахте ме за лекцията ,не отидох  Laughing,но другия месец ще звънна за тези в Майчин Дом
Да ви питам четох, че ако имаш сушилня и я ползваш за бебешките дрехи ,не е нужно да гладиш или поне да не се стараеш толкова да дезинфектираш ,ако е така със сигурност ще гледам да си вземем ,пък и за зимата ще е мн удобно . Как мислите

# 276
  • Пловдив
То ако ги слушаш майките и свекървите, ще излезе че тея бебета горките гладни ще седят и как така на шум ще се гледат. То кога не се върви на пръсти и да се вика само "Шшшшшштттт!" как ще се разбере, че бебе има вкъщи? Mr. Green Че и голи ще ги оставяме направо! Без шапка и 3 ката камизолки и жилетки накъде въобще сме тръгнали?
Всички покупки ми харесват. Качих и аз някоя снимка. Чаршафите и 2 хавлийки ММ прибра в един шкаф на високо и сега не ми се свалят. То не,че мога да ги стигна, де. Blush
Тензух мисля да си купя и да го дам да ми го обкантят, че искам поне 5-6 пелени да имам. За изписването на нероден Кипърчо се чудя дали готов коплект да взема или нещо по-различно да си съчетая сама? То се роди, че го и изписаха вече.  Crazy

# 277
  • Gone with the wind
То коментарите не бяха от близки и приятели, ама да не раздувам темата, че да не се засегне някой.

Пете, за изписването си мисля, че трябва да приготвя 2 тоалета - един летен и един по-плътен, пък на момента да решаваме какво ще обличаме.

Някой мисли ли да ходи на изложението, което започва в НДК днес? Много се чудя - хем ми се ходи, хем не видях нищо интересно в списъка с участниците  newsm78

И да попитам - някой иска ли да му подаря стерилизатор на Бертони? Оказа се, че е прекалено висок за нашата микровълнова (реотана на грила ми е външен) - не става дори да махна чинията, та ако на някой ще му влезне в употреба ще се радвам да го споделя. А за нас ще ходя с метърче да търся какво ми трябва  Mr. Green

# 278
То кога не се върви на пръсти и да се вика само "Шшшшшштттт!" как ще се разбере, че бебе има вкъщи? Mr. Green

Той доктор ти Карп баш шъткането препоръчва, така че бабите са си съвсем в час Simple Smile може да си вземеш една баба на смяна да му шътка на Кипърчо, щото аз съм го правила това  и за половин час ти се изприщва езика  Sick
Моите баби, добре,че са селянки прости, и те са раждали по нивите, кърмели са когато бебето ревне, щото не знаели как инак да го успокоят, не са обували терлици, щото имали само вълнена прежда,пък бебетата се изривали от вълна, влачели ги навсякъде със себе си и дори! разказва едната ми баба, тряскали нарочно вратите, за да видят дали бебето се стряска от шум, щото се родило в село едно глухонямо дете и всяка майка след това се тревожела за своето бебе и така им проверявали слуха  Laughing

# 279
 Петя, Бебитка , много са хубави нещата.
 Пиет , ние имаме пералня със сушилня, но незнам доколко ще я използвам с бебешки дрехи. Капацитета й е голям, пък колко дрешки ще суша? За да ги изпере и изсуши са необходими около 3 часа и половина. Ако използваш сушилнята не се налага да гладиш дрешките.
 За изписването ще използвам сивото комплектче с пелената за повиване от снимката.

# 280
  • Gone with the wind
Той доктор ти Карп баш шъткането препоръчва

Петето имаше предвид шъткането в смисъл "пази тишина", а не шъткането, с което се опитваме да създадем бял шум на детето, ма карай - все за шъткане си говорим  Laughing

Веселото, пералнята ви няма ли опция 1/2 зареждане?

# 281
 Би трябвало да има, но сушилнята суши по два часа.

# 282
  • Gone with the wind
За сушилнята си мисля, че не е чак такъв проблем да се сушат дрехите, заедно с вашите (напр. спално бельо). Пък и така зимата ще избегнеш 5те простора с бодита, които се сушат по 3 дни.
Всъщност - като му дойде времето ще видиш как ти е най-удобно, аз просто си разсъждавам (пфууууууу, как искам сушилня, ама пак ще се размина май)

# 283
може да си вземеш една баба на смяна да му шътка на Кипърчо, щото аз съм го правила това  и за половин час ти се изприщва езика  Sick
Вместо да се мъчиш да шъткаш си изтегли от нета някакъв бял шум. На наше приятелско дете му дейсташе идеално методът на Карп с фонов шум - резачка  hahaha

ku4o, добре че сте го тествали сега, а не когато ти потрябва hahaha Дано се намери желаещ да го ползва.

piet, и аз така съм чувала за сушилните. Макар, че и без сушилня няма да се юрна да гладя всяко чорапче  Crazy И аз искам такъв уред, ама много скъпи...

# 284
  • Gone with the wind
ААААААа, Памперс - гледах го и обяснявах аз, че е голям, ама ММ ме убеждаваше, че съм жена, т.е пространствено-неАмкакви си възприятия не ми били ногУ точни. Та нямаше как да не проверим колко са ми точни и колко не  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт