Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 462
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Памперс, браво за хубавите мерки.  Не те познавам лично, но като ти гледам коремчето по снимките, не ме изненадват тези 6 кг.  Не мога да преценя дали си напълняла в сравнение с преди, но коремчето никак не е малко, а и те се трупат по места, които сега не забелязваме, но като излезе бебето и ... Whistling
Определно само на корем раста за сега. Ако съм трупнала малко и другаде нямам против  Mr. Green Таман ще тапицирам кокъла.

veselotoo, минаваме на лесната тогава - Първи, Втори, Трети.... hahaha

Bebitka, като гледах корема на CurlyD днес, направо си ви задминах по шкембе вече  hahaha

sealover, радвам се, че се появи - беше ми домъчняло за теб  Hug

Ние днес отпразнувахме последния ни 1-ви юни на сладкарница. Догодина ще има кой да се радва на празника, а ние почваме да празнуваме 8-ми март и 26 декември  hahaha

Ааа не - последната дума е моя  smile3534

# 466
  • Пловдив
Ще ви се. Аз имам ужасни киселини и пратих ММ до аптеката, защото не се търпи. Хем съм изморена от обиколки днес, хем имам чувството, че някой ми излива лава в хранопровода.  Tired Дано помогне хапчето, че не знам. Ядох сурови чушки в салата. От печени ме хваща разтройство, от сурови ми излизат киселини. И двете ми деца не ядат чушки, явно и третото няма да им отстъпва.

# 467
Здравейте, момичета. Вчера най-после успях да изчета темата и реших да споделя нещичко от личен опит. Надявам се да е полезно.
Относно бременните болежки:
Течението - нормално е да има такова, ще се засилва. Аз съм паника и пуснах микробиология - излезе чисто. Следете за промяна в цвета и мириса и си искайте изследване при съмнение. През останалото време - ежедневни превръзки, няма как Simple Smile
Хемороиди - да, сдобих се и с тази екстра. В моя случай - вътрешни, резултатът беше двудневно кървене и шашкане. Засега ги оправих с редовно измиване на зоната и мазане - вътрешно и външно с цинкова маз и Бочко със смрадлика.
Крампи на краката - винаги съм имала преди бременността. Сега приемам магнезий, но и преди да го започна- нямах - благодарение на един малък трик - изпъвам си краката в контрашпиц.
Болки в костите - будя се постоянно с болезнени тазови кости от спането на една страна. Помага ми по-твърда възглавница между краката - моята е с пълнеж от спелта.
Засега, толкова. Както е ясно, предполагам от часа на поста ми, срещу безсънието никакъв лек не съм открила, ха ха:))) Wink

# 468
Както е ясно, предполагам от часа на поста ми, срещу безсънието никакъв лек не съм открила, ха ха:))) Wink
Яка умора  Mr. Green Мъчи ме безсъние, но в смисъл на недодстатъчен сън, а не на невъзможност да спя през нощта. Ако не съм толкова уморена, при пробужданията през нощта се разсънвам (е, кошмарите и въртенето не съм и аз намерила лек да ги издебна), но ако съм много уморена, си заспивам пак като пън. Peace

Даже се чудя как спах нормално тая нощ, при положение, че ме тресе яка сценична треска... Не е като да организирам първото си тържество с децата, но треската винаги си е налице. Хайде, пожелавам ви хубав ден (да се надяваме да поизгрее малко слънчице   Nature Sunny), аз отивам да подреждам хлапета на сцената   bigdance2

# 469
 Добро утро!
 За десети път споделям, че ще вземем и от двата вида кошари. Снощи поръчах преносимата, пък дървената ще е по натам. Ще изполвам и двете постоянно. Дървената в спалнята, а преносимата в хола, където повече стоя и за из път.
 Памперс , не става и с първи, втори и .... , защото 3 са жълти, пък другите три черни и са еднакви. Само Кирчо е кафяв.
 Tuitito , не им давам калций, давам им кисело мляко и сиренце.

# 470
97
Добро утро   kaffeetrmker_2
Дундичка, каква специалност завършваш? Иаз другата година ще се явявам на държавен изпит Mr. Green
Много се изморих вчера, днес още не съм си починала ooooh! ама поне си намерих ефтини вакуумни пликове и съм много доволна мисля днес да ги изпробвам и даприбера багажите най-сетне bowuu
оф тия кошари и помпи вече ми втръснаха, направо само тва си приказваме тука от 1-2 месеца. Повечето ще купуваме или имаме по една дървена и една преносима, а някои мами само дървена или преносима, зависи от място, разбирания и финанси разбира се Peace
Вие забелязвате ли промяна в кожата, косат и ноктите си? Аз вчера забелязох пожълтяване на половината от нокатната плочка и се чудя защо се е получило? Дали дето стрях да пия витамини newsm78

# 471
Добро утро, пак много сте писали, а се старая редовно да чета  Joy И аз използвам възглавница със спелта между краката - преди спях върху нея, но от третия месец я преместих при корема си. Сега е при краката. Чудна работа върши, яд ме е, че затвориха магазинчето и не мога да си купя нов пълнеж. За хемороидите - полезна информация, благодаря. Ще си купя такъв крем. Петя, мен пък точно печените чушки ме спасяват от гадния запек. Така поне на 2-3 дни успявам да отида веднъж. Ани, кожата и косата ми станаха по-сухи. А космите растат по-бавно, което напълно ме устройва! Аз ще излизам след малко и ви желая хубав ден! Дано да си намеря сутиен днес!

# 472
Добро утро ! Днес се надигнах рано-рано, още в 7 часа . Това ми се струва е защото организма ми така е свикнал заради ранното ставане за работа. Предполагам, че до няколко дни пак ще си стана поспаланка Grinning
Вчера си прекарахме много добре , гледахме Астор , а после в морската в детският кът и завършихме с късно гости у познати . Отдавна не съм се отпускала така добре Grinning
Днес е мрачничко , но пък на мен пак си ми е приятно . Правя палачинки за моето все още спящо домочадие .  Heart Eyes
На мен килограмите ми бяха + 4 итова е главно от лошото хранене напоследък. На работа много наблягах на тестени изделия а и сладкото беше в изобилие . Упражненията за съжаление съвсем ги зарязах , защото физически просто нямах сили. Но сега ще ги почна отново  Peace
За запек при мен безотказно действа магнезият . А и сега го пия заради болки , които ми се появиха следствие на 80-те км път на ден  Whistling
Хубав ден ви желая , и бебчо да ви радва със силни ритничета  Hug

# 473
Anni0422, още преди да разбера, че съм бременна забелязах, че ми расте бретон - бебешка косичка, ама е много! в момента са си кичури направо и ММ много ми се смее. Ноктите ми са станали на камък. Винаги съм имала проблем с тях и маникюра ми обикновено е до кожа, толкова зверски се чупят и цепят - до миналата седмица бях с нокти, като поп-фолк звезда  Simple Smile
За сметка на хубавите коса и нокти кожата ми е като шаркав тинейджър. Изринала съм се ужасно и няма спасение. Включително имам някакви малки пъпчици, като обрив. Забелязах и че се потя много повече и то потта ми мирише много гадно - никога не съм била така и ми е много неприятно, а в жегите нищо не ми помага  Cry

sealover и на мен от снощи са ми замрънкали за палачинки, та отивам към кухнята  Simple Smile

Аз искам да попитам и друго. От два дена непрекъснато ми се пишка, в момента в който изляза от wc-то и пак имам чувството, че съм изпила поне 3 бири. През нощта ставам по 5-6 пъти  и то пак си ми е дискомфортно. Не знам дали не съм тръгнала да се разболявам  Thinking Тази седмица съм при док да видим резултатите от последните изследвания и ще я питам, но да си ви питам и вас дали някоя друга не е с подобен проблем.

# 474
Днес е моят 100-тен ден и също започвам обратно броене Simple Smile И макар, че все още нищо кой знае какво не съм купила, непрекъснато оглеждам какво се предлага и вие какво сте купили и мисля след около месец най-късно да започвам ударно купуване (дотогава няма да имам място, където да складирам покупките).

Да ви питам, вие правите ли някакви упражнения вкъщи или на курс? Някой беше писал, че иска да се записва на йога. На мен също много ми се иска, но в нашия малък град май няма специално за бременни йога.

Кошара дървена ще ми дадат, а преносима ще купим.

Разлика в косата не съм забелязала, но ноктите и космите ми растат мега бързо. Преди, ако си правех ноктите на седмица по веднъж, вече трябва да ги правя по два пъти (аз не търпя дълги нокти, затова като пораснат повече от 2-3 мм и ме хваща бяс  Mr. Green). За космите и бръсненето-същата работа. Все още успявам да се обръсна нормално без подръчни средства (огледалце), но скоро може би ще става по-трудно  hahaha

Хубава неделя на вас  Hug

# 475
Добро утро и от мен бременелки:)Влезнах да ви изчета да наваксам малко.Да си призная от скоро съм тук и много добре ми действате.Вече втори месец съм си вкъщи в болничен и този форум определено много ми допада-много сте свежи,полезно инфо,а и Веселотос Кирчо и новото попълнение много ме забавлявате Laughing

Sleeping BeautyАз като нова във форума исках да запитам за темата за срещите-можеш ли да ми кажеш как да се включа и аз там.

По повод обиколниците и аз четох някъде за задушаване.Та въпроса ми е многат ли да се използват при новородени или чак след няколко месеца?

Помпите-като ви чета май е най-добре да се изчака и да се види дали ще се наложи.Всъщност за родилното трябва ли да е налична вече или?Сигурно задавам малко глупави въпроси Embarassedама за толкова неща имам да уча.

И да се похваля-каката прие изключително добре новината за бебето,една такава доволна и нахилена муцунка имаше,изненада ме и ме очарова невероятно много :love

Хубав и прекрасен ден от мен мамита  bouquet

# 476
  • София
sweetynel, а и всички останали, които не са имали възможност да се включат досега, ето линк към темата за срещите в София Hug

П.П. Редактирах линка, вече работи.

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 10:42 от Sleeping Beauty

# 477
  • Пловдив
Добро утро!
Честит първи юни на втори юни на всички!
На мен течение ми се появяваше преди, ако имам повече движения. Но вчера така обилно имах и то без да се движа. Явно е нормално, щом повечето почнахме да споделяме този факт.
Аз коластра още нямам, но имам на едната гърда точно на върха коричка от доста дълго време. На другата като се появи и като се изкъпя пада, а на тази немърда и не смея да я пипам.  newsm78

maria_magdalenna
Аз съм от тези дето тепърва ще ползват кошари и съм се спряла на преносима - често ще пътуваме до другата баба на гости и четох, че детето не бива да си сменя леглото, да си познавало креватчето, другото е това, че ми се струва по мекичко ако вземе да се джаска напред назад, пък и после ще се ползва и за кошара за игра. Ще тръгнем така, пък ако не става работата ще купим и дървено - май някой предложи и да ни даде.. newsm78

# 478
Sweetynel, нормално е децата да се радват, а не като племеницата на ММ, да не иска никой друг, защотот е научена на егоизъм и всичко да е за еня. Като разбра, че вуйчо ще има бебе и почна да седържи отвратително. Радвай се, че детето приема новината и ще ти е по-лесно определено Peace

Аз нали съм с олимпийско спокойствие май всичко съм оставила за последния момент, само освежаването почвам да напъвам за него Mr. Green
Как смятате щори алуминиеви ли или платнение да сложа в стаята, където ще спим с беба?

# 479
Anni0422 , счетоводство и контрол съм  Mr. Green Разлика не забелязвам в коса и нокти, но кожата ми на лицето се поизчисти от петна и пъпки. Пак излизат от време на време, но определено има промяна  Crazy Щори, в апартамента на родителите ми са алуминиеви, но е много досадно почистването им. Аз лично харесвам повече платнените  Peace

new leaf, преди да забременея бях голяма пикла, а сега съм под всякаква критика. Точно както го описваш е и при мен - изпишкам се и след няма и 5 минути пак ми се ходи  ooooh! А когато отида пусна 5 капки и до там. През нощта по 2-3 пъти си ставам. Преди ми беше мъка, вече изобщо не ми прави впечатление  Shocked

Честит първи юни на втори юни на всички!
Разбрахме те Laughing  Hug

Течение имам, когато се преуморя се позасилва. Няма мирис, няма нищо и не ме притеснява ама никак.
За възглавниците и аз имам една дето я слагам между краката. Да, ама съм ненаситна и като заспим с мъжО в просъница му взимам и неговата и я гушкам....егати и кралицата с 3 въглавници, а той без нито една  Whistling Имаме и други, но то не остана място за нас в леглото от толкова въглавници  Laughing
Мноооого ме мързи, но отивам да домакинствам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт