Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 381
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Аз вече не гледам в колко се събуждам, че ме хваща нервата, като сана тогава Mr. Green ама мисля, че ще става все по зле ooooh!

# 511
Аз пък ви завиждам - да можех и аз да стана в 5 или 6, ех, колко работа щях да свърша.... Днес пак мислех да стана по-рано, да отида рано-рано в офиса.... ами,  тая аларма си звъни ли си звъни, а аз не мога ли не мога да стана...  smile3507

Sleeping Beauty, и аз имах един такъв период дето само бях гладна и все ми беше тежко, точно като в цикъл, но ми мина Simple Smile Една вечер не вечерях и се оправих Simple Smile

Хайде хубав ден, за мен пак ще е вълнуващ и емоционален, че този път пък ще се запознавам и с нови деца Simple Smile

# 512
 Добро утро!
 Цяла нощ не мигнах. Незнам какво ми става. За капак пък преди да стана ми се схвана прасеца.  Shocked
 Искате ли да споделите каква кафемашина имате и доволни ли сте от нея. Снощи взех решение да продадем нашата, която е с капсулите на Нескафе, тъй като не купувам капсули, иначе кафето е много хубаво, но излиза скъпо и да вземем някаква друга.
 След малко излизам да си взема колата от бояджията и отивам на кафе. Ще си взема и картата, която открих за НОИ, че втора седмица е готова и ме чака.

# 513
Добро утро   bouquet

Sleeping Beauty, същата съм вече от 2 седмици и резултат + 3 кг  Rolling Eyes Днес съм решена да контролирам какво и кога ям и да се поспра вече.

Ваксини - като цяло не съм им фенка, но мисля да направя само задължителните. По свое желание няма да правя нищо допълнително.

Anni0422 , преди мислех "оооо 9 месеца - цяла вечност". Всъщност сякаш беше вчера, когато казахме на родителите ми и бях в 5 г.с.  Crazy И показвах на мъжа ми колко е голяма - 1 см, а сега - поне 31 см  Laughing Сигурно ще пораснат за отрицателно време и ще ни казват, че ние ще ставаме баби и дядовци  Mr. Green

Скоро не съм се оплаквала, трябва да се реванширам  Laughing Пръста на ръката ми продължава да е подут и сутрин е вдървен целия. Разтривам го леко под течаща топла вода и успявам да го размърдам ама пак ме боли. Дори и магнезият не помогна тц   Tired

Хубав ден и от мен  Hug

# 514
О ku4o в толкова се сетих да пиша ,а преди това разходих куче ,пих кафе и 15 мин писах 3 реда Naughty hahaha
Lulu25 аз после си доспивам Joy завид за хубавите емоции! Успешен ден!  bouquet

# 515
  • Gone with the wind
Лулу, не завиждай - до довечера ще съм парцал. Установих, че ранното ставане е свързано с часа, в който се будя да пишкам - ако се събудя до около 2.30, после си доспивам до 6.30. Събудя ли се след това - не мога да заспя.

Веселото, моята машина е 3в1 (работи с нормално кафе, капсули и едни като чайчета). Прави страхотно кафе, въобще - една от най-най-любимите ми покупки е, но съм я купувала от чужбина. Ако ти се занимава с поръчки от ebay - определено си струва. Излезна ми малко по-скъпа от филипс-саекото, което подарихме на сестра ми за новия апартамент (тя също прави хубаво кафе, но е някак по-неудобна за ползване от моята)

# 516
Ехеее, много рано сте станали. Добро утро на всички. Сега да си изпием кафето .
Аз да се похваля и в нашата къща започнахме ремонта и е пълна лудница, не съм влизала два дена и имам да наваксвам с четенето. Хубав и усмихнат ден ви желая на всички

# 517
Добро утро и от мен!

Официално съм с алергия и носът ми е адски запушен Sad . От два дни не съм спала нормално. А по колко пъти кихам ... Ужас направо! Вчера питах в аптеката за някакви капки или спрей за нос, но не ми препоръчаха нищо, което да е подходящо за бременни  newsm78.

За косата - моята не се е променила. Може би е с една идея по- мазна , но аз така или иначе я къпя през ден, така че не мога да кажа до колко се омазнява.
Кожата- и тук няма промяна, същата си ми е като преди Simple Smile

Вижте ,килограмите са друго нещо  Mr. Green И аз от няколко дни съм като ламя Simple Smile Всичко ми се яде ! Резултатът е цял колограм за една седмица ... А качвах горе долу по килограм на месец.

Още в самото начало на нашите темички бяхме обсъждали за имената ( тогава даже не знаехме пола на бебчовците) , и аз бях споделила че с мъжо сме в спор за името на бебо Sad  Е, да ви кажа , че аз отстъпих. С течение на времето свикнах с така желаното от ММ име, че вече не ми прави впечатление. Така прецених, защото не ми се искаше да се натоварвам излишно. Така че при нас името на бебо се знае много време преди да забременея, ще се казва Валентин.

Отивам да си направя едно 3в1 ! Чао за сега!  bouquet

# 518
Това е нашата кафе машина http://www.technomarket.bg/products/09110697/briel-es-62a ами баща ми е биш управител на заведения и си я харесва, прави хубаво кафе, еми това е.

# 519
Здравейте, мацки!
Мацки, ще ми се да повдигна една вече дъвкана тема. Става въпрос за кошарите за бебетата. Много нещо разгледах и съвсем се обърках. Първоначално мислех да е дървена кошара-люлка с 2 чекмеджета отдолу, обаче масово гледам мами избират и купуват олекотените конструкции с плат.
Въпросът ми е към мамите, които вече са ползвали кошарки, какви сте ползвали и доволни ли сте, и към мамите, които още не са ползвали, но са избрали или купили, на какво са се спряли и защо.

Много се двоумих дали да не пусна горните въпроси в отделна тема, но някак си не се реших.

Здравей, аз съм от мамите на които им е първо дете и ние също не сме взели кошарка все още, но сме се спрели на дървена. Тези които са сгъваеми не ми вдъхват много доверие като стабилност, а и най много до 6-7 месец. После като вземе да се дърпа и да се изправя а и като проходи ме е страх че ще падне от тази кошара, а искам повече време да си я ползва.
Искам само да има чекмеджета от долу и нива на матрака, за да не се навеждам прекалено, а и съм дребна-155 Simple Smile. Скрин си имаме, понеже спечелих едно детско обзавеждане от една игра и ще си ползваме него, но кошарите които имат чекмеджета отстрани и повивалник отгоре ми изглеждат удобни. Вече мамите с опит ще кажат повече.

# 520
Здравейте, няколко дни си мълча, ама като няма с какво да се похваля. Днес и аз съм от ранобудните, ама то както ли съм спала- от 1 до 6 с 3 ставания за тоалетна  Mr. Green Нищо чудно , че гледам като натровена. Пък на мен сега ми сглобяват новата спалня със скрин от Икея. Супер много съм доволна как върви. На бебонка първия гардероб е почти готов. Идва време да се напълни..ххиихих.
  Иначе течение си имам от доста време. Коса и нокти без промяна. Лицето най-накрая се поизчисти, че в началото се бях обринала. А киселините ми са ужасни, каквото и да хапна- боли. Не че ми пречи да се тъпча като слонче. А след мойто гости при мама килцата от +13 може да са станали 15. Пуста глезотия  Crazy
  Имам голям проблем с болки в кръста и костите на таза. Няма такова чудо.Чак прибягвам до парацетамолче. Нощем направо ме побъркват.
  Днес най-вероятно ще ида до НОИ да си взема ПИК, та дано разбера защо болничния ми се бави 2 месеца.... #2gunfire

# 521
Добро утро

За алергията препоръчвам хомеопатия. Това е единственото, което може да се дава и на малко дете и на бременни, но трябва да се мине през лекар хомеопат. Аз имам тежка дихателна алергия, докато съм бременна почти изчезна, но ако се появи я лекувам с Апис Мелифика 9ch и съм като нова  Simple Smile

Lulu25
Аз имам физически часовник, който всяка сутрин в 6 отваря с гръм и трясък вратата с боен вик "Ето мееееееееее! мамо, ставай да се обличаме". Много ми се ще някоя сутрин да се успи, ама не се е случвало независимо в колко си ляга  Crazy

С честото ходене до тоалетна
- аз като се събудя нощем веднъж да ида и след това мога през 10 мин да ходя цялата нощ.

Име още не сме измислили, за момче ми е много трудно - все нещо не ми харесва, а и държа да има имен ден, защото каката си има.

7ми месец за някои от нас. Да не почнат да ни изненадват някои нетърпеливи бебенца  Mr. Green

# 522
Добро утро сладки пупита Simple Smile))
Нямам много време и последните няколко страници още не съм изчела, само последната, но ще компенсирам по-късно.
Нашата кафе машина също е Бриел от най-обикновените едно време /преди около 7-8 г./ я вземахме, е сменихме скоро с Филипс Саеко мисля беше уж хубава уж това онова /майка от Италия я донесе, хем с капсите кафе, хем експресо, хубаво, става, амаси върнахме Бриел-а.
So^Amazing задължително отиди на лекар да ти изпише нещо, ти ще се побъркаш иначе, това е кошмар с алергиите ooooh!  Боби има, но аз него го действам с хомеопатия, а там си трябва наистина хомеопат /макар че последните години аз си му назначавам, тъй като лекаря ми писна от него, че все не вдигаше телефона/, но аз си го познавам и знам какво давам.
И племеника се казва Валентин - любимо ми е   bouquet
Ние в нас сме с дървена кошара наследена от племеника, само хубаво матраче вземахме едно време за Боби, сега бебка нея ще ползва, а имаме сгъваема, която е за път и за в къщата на свеки. Така че имаме и двете, но тази която ни е преносима не е много май качество, че когато вземахме беше някаква промоция и не е от най-хубавите, та само на нея без дървената не бих разчитала. Но ако се вложи повече в такава преносима и се вземе качествена, защо не.
Хубав ден на всички пожелавам, захващам се с работа, че  #Crazy

# 523
  • велико търново
добро утро и от мен мили мам4ета,аз тази нощ отново неможах да мигна...ужасно е,4ак ме хващат нервите ..станах в 7 направих закуска кафе на моя мъж щото ве4е неможех да лежа. Rolling Eyes Тази сутрин нещо бебка не съм я усещала още.... Confused възможно ли е да е от напрежение понеже сме на жк след няколко 4аса Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 524
Искате ли да споделите каква кафемашина имате и доволни ли сте от нея. Снощи взех решение да продадем нашата, която е с капсулите на Нескафе, тъй като не купувам капсули, иначе кафето е много хубаво, но излиза скъпо и да вземем някаква друга.

Аз като голям почитател на кафето да кажа, че капсулите са страхотни на вкус. Ако имаш възможност, купувай си и от борса или директно от вносителя. И след дълги години на смяна на кафемашини в офиса и у нас, сега си имам най-обикновено джезве и грам не ми липсват машините hahaha

Това с килограмите не знам доколко има общо с храненето, защото аз хранителните навици и обеми не съм ги променяла, сладко и боклуци не ям, тестени - изключително рядко, наблягам на плодове, салати, много вода и ето че съм 6 кг отгоре за един месец  ooooh!

И аз като tuitito, ако съм станал апо-рано, после си доспивам по някое време през деня.  Mr. Green

So^Amazing,  Hug ужасно е това с алергиите. Дано скоро дразнителят отмине! А за името - много е хубаво и съм сигурна, че ще го захаресваш. А пък дано за второто да го избираш ти.

Мая 191, има упражнения за отпускане болката в кръста/таза. А за НОИ - като отидеш, направо иди и в стаята за болничните и жените ще ти обяснят най-добре защо не е изплатен и какво трябва да направиш. С ПИК-а можеш да видиш само какво и кога е изплатено.

shirina, бебка и 24 часа може да спи. Освен това ни ене усещаме всичките им движения, а само като ни сритат/сръчкат. Така, че спокойно .

Ааа malina07, да си кротуват бебоците и да не бързат толкова да излизат  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт