Бургаски майчета - 15 тема

• 44 036
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
14лв ни взеха на нас януари месец

# 166
  • До морето :)
Някой ако не е разбрал:
Къде в Странджа (от Пода на долу) има хубав хотелски комплекс? Искаме с едно приятелско семейство да отидем за 1-2 вечери, ей така, за разнообразие, но не знаем къде. Нещо бунгала, къщички. И да е подходящо за малки деца. Нещо тихо и спокойно. И да няма басейн. Гледах за Бръшлян, но сайта им вече не се поддържа. Рибарника не е удобен, точно заради рибарника. Днес бяхме на Ковач и ни се иска да е някъде другаде.

# 167
Лече, на Сърмашика в Бръшлян ходили ли сте?  Много е готино,  затворен комплекс с градинка, механа,и барбекю което може да се наеме. Има хотелска част и къщички. Виж го в нета, мисля че имат сайт, пиша от тела си и не мога да пратя линк.

# 168
ние ходихме преди няколко седмици в село Граматиково в Ловна резиденция Астея. Имат сайт може да погледнеш. Комплексът е много хубав, но доколкото разбрах искаш да е без басейн, а там има, има и спа център с джакузи, сауни.... Това, което на мен лично не ми хареса е, че не е много удобно за малки деца - няма никакви забавления за тях, дори една площадка няма, и другото което е , че в ресторанта беше много скъпо. А базата е нова и е много хубава. Успех в търсенето и сподели като изберете къде да отидете!

# 169
  • До морето :)
Още съм в процес на търсене. Сърмашака има много стълби. Само докато видях снимките и си се представих как крещя: Не там! Слизай! Не се качвай! Не бягай! Елаааааа!
Това и вкъщи си го правя. Искам някъде, където няма хора, детето да бяга що годе на воля, да има заведение, но да можем да си ядем на верандата.  hahaha Много искам, ама съм набелязала 1-2 места. Още ще търся.

# 170
  • Бургас
И на рибарника е много хубаво ама пак не става за малки деца. Входовете за спане са към пътя, а ресторанта към басейните с рибата и езерото. Има много вода Simple Smile На Сърмашика съм ходила преди години без деца и беше много хубаво и спокойно

# 171
За да не е само запис - Честит имен ден на всички именници!!!  bouquet

# 172
Здравейте, мами! Преди повече от седмица на малката й стана нещо - страхотно разстройство, зелено и ужасно миришещо. Ходихме при личната, според която причината била една от храните /в процес на захранване е/. Изписа ни прахчета "Био баланс" и едно за хидратиране.В крайна сметка, 5 дни след това, състоянието й продължи да е същото. Пак ходихме и вече ни даде направление за специалист по детски болести. Изписаха ни антибиотик, прахчета, хапчета. Според него имала стомашно-чревна инфекция. Междувременно аз не спирах, а и сега да я тъпча с шипков чай. Положителният резултат от лечението продължи ден и половина и в момента пак е с разстройство. На някоя от вашите бебоци случвало ли се е подобно нещо? Много съм притеснена! Направо не проумявам къде съм объркала с храните. Все пак всичко съм й давала след консултация с личната. Утре пак смятам да я водя при тоя специалист.

# 173
  • където мечтите се сбъдват
Omega_2002,с коя храна я захранваше когато се появи разстройството?Даваш ли домашно приготвени храни?А сурови такива?На мен също ми се струва,че е стомашно чревна инфекция,а не реакция към храна.Давахте ли анален секрет?

# 174
Като цяло аз й приготвям пюренцата и всички продукти са от градината на баба. До сега проблеми не е имало.Последно й давах тиквичка  и домашно сирене /по инструкция на личната, която в последствие отхвърли версията, че ми го е казала/. Съмненията ми са, че всичко е от това сирене, което не съм го приготвяла аз. Ох, не разбирам защо не се повлиява от лечение тази бактерия. Анален секрет не дадохме, тъй като специалиста ни обясни, че за резултата ще са нужни 4 дни, а ние с толкова не разполагаме в действителност. Днес пак отивам и сигурно ще даваме такъв секрет, иначе как ще разберем какво да лекуваме. Но все пак доктора ще каже. Страхувам се само от това, да не ни пратят в болница, но.....каквото стане, важното е да минава. Предния път ни спаси това, че не спирах да я наливам с течности да не се дехидратира, както и сега разбира се. Хубавото е, че няма температура, храни се, рита, вика, сме е се, въобще  външно няма симптоми на болно дете.

# 175

Като цяло аз й приготвям пюренцата и всички продукти са от градината на баба. До сега проблеми не е имало.Последно й давах тиквичка  и домашно сирене /по инструкция на личната, която в последствие отхвърли версията, че ми го е казала/. Съмненията ми са, че всичко е от това сирене, което не съм го приготвяла аз. Ох, не разбирам защо не се повлиява от лечение тази бактерия. Анален секрет не дадохме, тъй като специалиста ни обясни, че за резултата ще са нужни 4 дни, а ние с толкова не разполагаме в действителност. Днес пак отивам и сигурно ще даваме такъв секрет, иначе как ще разберем какво да лекуваме. Но все пак доктора ще каже. Страхувам се само от това, да не ни пратят в болница, но.....каквото стане, важното е да минава. Предния път ни спаси това, че не спирах да я наливам с течности да не се дехидратира, както и сега разбира се. Хубавото е, че няма температура, храни се, рита, вика, сме е се, въобще  външно няма симптоми на болно дете.
Дано се оправите че аз с каката голям зор бях видяла с такова разтройство-от 13 кг беше станала на 9 за 5 дена и защото слушахме педито че вируса толкова държал и че вече ще почне да се оправя и затова после лежахме 8 дена в инфекционно (това преди няколко години).Искрено ти пожелавам да се оправяте бързо и да не е някакъв летен вирус,че са доста коварни.

# 176
  • Близо до морето (200 м)
Здравейте, момичета!

Да се запиша при Вас Wink

Това ми е трета бременност.

Утре се записвам при д-р Ризова на ЖК.

# 177
Здрасти Марион-С - евала - 3-та бременност, пожелавам ти леко бременеене, кротички деца имаш явно Grinning

# 178
  • Бургас
Момичета, вие къде водихте бебчовците си на коремен ехограф през 6-ти месец?

# 179
Момичета, вие къде водихте бебчовците си на коремен ехограф през 6-ти месец?
4та поликлиника, при една дама, на която забравих името, но знам, че е единствената тами доколкото разбрах идва от МБАЛ.. Нашата педиатърка ни я препоръча..

Общи условия

Активация на акаунт