Бургаски майчета - 15 тема

• 43 600
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • До морето :)
Аааа аз съм преди нея   Grinning
Ти стискай кълки още и не се знае кой ще е първи.  hahaha

Лече,то твойто време дошло. Леко раждане Simple Smile
Мерси!   bouquet

# 541
  • Бургас
Аааа аз съм преди нея   Grinning

Ееее ми и на теб леко раждане Simple Smile

# 542
 Момичета да ви питам има ли от вас, които да са раждали с епидурална упойка в Дева Мария и ако да биха ли споделили повече информация?

# 543
  • където мечтите се сбъдват
Момичета да ви питам има ли от вас, който да са раждали с епидурална упойка в Дева Мария и ако да биха ли споделили повече информация?
Да,много съм доволна  Peace Не се колебай!

# 544
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета да ви питам има ли от вас, който да са раждали с епидурална упойка в Дева Мария и ако да биха ли споделили повече информация?

Кой ти я слага?

# 545
  • където мечтите се сбъдват

Кой ти я слага?
Игнатов.Много е добър  Simple Smile Ти при кого ще раждаш?

# 546
Мирианка, честита принцеска Диана! Да е здрава, да расте щастливо и весело детенце!   bouquet
На чакащите леко и безпроблемно раждане!
Вики е на Нан 1 - мирише ужасно, малко на миризливи крака според мен.
Мами, кога вдигнахте количката на 45 градуса и колко време на ден държахте бебето полуизправено?

# 547
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Кой ти я слага?
Игнатов.Много е добър  Simple Smile Ти при кого ще раждаш?

Хубчев. Най-вероятно ще избера и анестезиолог и събирам мнения  Peace

# 548
ЗАПОВЯДАЙТЕ НА КОНЦЕРТ В БУРГАС, ЗА ДА ПОДКРЕПИТЕ МЕЧТАТА НА ПЛАМИ!   newsm51

Повече за събитието: https://www.facebook.com/events/419485284828178/423285587781481/?notif_t=like

# 549
Ехооооооооооо, как сте момичета? Как ви понасят жегите и вятъра? Има ли свободни мами за организиране на среща?

# 550
  • Бургас
Мами, имам кутия Лечебна храна на Хумана при диария за кърмачета, деца и възрастни с банан. Отворена е на 31.07 и съм давала 2 пъти, т.е. около 50гр макс. от 300гр кутия. Ако някой има нужда да му я подаря да ми пише.

# 551
Здравейте,някой беше писал за за пис за тонове в Окръжна,днес моята АГ каза,че правят само на тези ,които ще раждат там! newsm78Има ли нещо такова?
И ако няма, някой може ли да ми каже как се процедира?

# 552
  • Бургас
Аз докато ходих,никой не ме пита къде ще раждам. Това беше миналата година, де.

# 553
  • Бургас
Как ще разберат къде ще раждаш? Ако толкова настояват им кажи ,че при тях и готово. Никой не може да те задължи. Като раждах аз нямаше такова нещо де.

# 554
Няма такова нещо. Аз също ходих за мерене на тонове /през март и април тази година/ всяка седмица и не бях казвала къде ще раждам. Ако някоя акушерка те попита, то ще е по-скоро от любопитство, иначе никъде в документите не отбелязват място на раждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт