Бургаски майчета - 15 тема

• 43 583
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
А как става самото ходене?Записваш ли се някъде, на кой етаж е и т.н.....? newsm78

# 556
  • Бургас
отиваш където е приемното за раждане, там правят записа на тонове...това е точно от дясната страна на болницата на рампата като се качиш. Та там на място първия път без час ще ти ги запишат ще те вместят в графика с другите момичета, после ще ти запазят час за следващия път и така Simple Smile

# 557
Ок,мерси много!  bouquet

# 558
Здравейте момичета!
Да ви попитам, в кои болници смятате да раждате и за кои от тях сте чували добри отзиви за внимателни лекари и отношение и за кои не?   love001

# 559
Момичета,някоя водила ли е детето си за ехограф на вътрешните отграни при д-р.Гранчаров?

# 560
  • Бургас
Първото в МБАЛ, а второто в Черноморска. При д-р Ризова. Нямам лошо мнение за никой лекар, никоя акушерка или санитарка. И при двамата всичко беше ОК. Ама и аз не съм със супер претенции. Отишла съм да раждам в болница, не съм на хотел. Много е важно с каква нагласа отидеш.

# 561
И аз ще раждам в Черноморска, при Д=р Ризова. Тя ме следи и съм много доволна. Много спокойна и уравновесена жена и лекар  Peace

# 562
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета,някоя водила ли е детето си за ехограф на вътрешните отграни при д-р.Гранчаров?

Да, ние ходихме за бъбреци преди по-малко от месец  Peace

# 563
И аз ще раждам в Черноморска, при Д=р Ризова. Тя ме следи и съм много доволна. Много спокойна и уравновесена жена и лекар  Peace
Същото,мен не ме следи ,но ще раждам при нея,доволна съм от отношение,има позитивни за нея има и отрицателни(но за кой ли няма) Peace!
Първото го родих в МБАЛ при Душепеев(той беше на смяна),ами не бих родила пак при него,имах и среща с Шик докато ми дойде време до разкритието,за мен той е абсолютно пиянде,никога не бих му доверила да ме изражда!

# 564
TDI- доволна ли си,можеш ли да ми кажеш къде преглежда. и как да си запиша час?

# 565
  • Бургас
С две ръце за Ризова!!!

# 566
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI- доволна ли си,можеш ли да ми кажеш къде преглежда. и как да си запиша час?

Във военна болница ни прави ехографията, час можеш да си запишеш на рецепция. На нас ни го записа майка ми, но виждам на страницата им, че това е номера: Регистратура - тел. 056/ 87 58 40

Нас ни изпрати Шивачева, после със задоволство отбеляза, че д-р Грънчаров е правил ехографията, явно е добър. Трудно ми е да определя, защото нищо не разбирам от ехографски изображения, беше нормален преглед, малкия не е плакал или нещо, всичко мина нормално  Peace

Дано и при вас няма нищо притеснително  Hug

# 567
Много ти благодаря TDI!  Wink

# 568
Момичета, давате ли на бебоците Вигантол през лятото при това изобилие на слънчева светлина? Тони е почти на 1г., а все още не съм и го спряла. по препоръка на педи давам по 1капка на ден, но днес една дружка ми пусна бръмбарите в главата.. та реших да ви попитам..

# 569
  • където мечтите се сбъдват
Момичета, давате ли на бебоците Вигантол през лятото при това изобилие на слънчева светлина? Тони е почти на 1г., а все още не съм и го спряла. по препоръка на педи давам по 1капка на ден, но днес една дружка ми пусна бръмбарите в главата.. та реших да ви попитам..
Аз давам по 1к на ден.Нашата фонтанела е още доста голяма,а пък и през зимата не го давах редовно и ми е съвестно  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт