Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 693
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • In a surreal moment!
Надуфка, момичета, трудещи се над сериите  newsm51

Музикален клип с Чаатай, публикуван есента на 2010(може би, нещо такова)
Статиста с бялата риза и елечето. Поклаща се едва забележимо  Mr. Green
Песента е хубава, турско-гръцка

Извинявам се, ако е пускана, за мен беше нещо ново и интересно.

# 17
  • В света на мечтите... ❤
Хайде и тук да се разпиша   bouquet ,в новата прекрасна тема
 и,за да е още по-прекрасна.....

# 18
  • В света на мечтите... ❤
Надуфка, момичета, трудещи се над сериите  newsm51

Музикален клип с Чаатай, публикуван есента на 2010(може би, нещо такова)
Статиста с бялата риза и елечето. Поклаща се едва забележимо  Mr. Green
Песента е хубава, турско-гръцка

Извинявам се, ако е пускана, за мен беше нещо ново и интересно.
Ааа,тук се вижда,че Ча може да танцува горе долу Naughty не е чак такова дърво,обърнете внимание на сцените от 2:00, 3:12-13, 3:40-41 мин. макар да е в сянка малко си личи,че това с бялата риза е той с момичето където танцуват.  Peace

# 19
Хайде и тук да се разпиша   bouquet ,в новата прекрасна тема
 и,за да е още по-прекрасна.....

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 20
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя пак отишла да говори бе пууууууу,то голям мерак да му каже истината имала тая Фериха бре,ама пък пуст късмет,все я спират да говори Mr. Green

# 21
Цвък и аз в темата  Mr. Green
Момичета,някой има ли тази снимка като подпис или аватор,че не мога ви хвана края

# 22
  • Още у мъглата ...
Ренка Hug newsm51 
Благодаря за поредния уютен дом, който си изградила за нас  love001
Леле колко къщи имаме вече, а следващата ще е юбилейна - цял век smile3501

Скрит текст:

Момичета с красотите, продължавайте да ни грозите, все повече и повече newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:

За всички вас - създателката и помощничките
Скрит текст:

И с много Фемирска любов

Heart Eyes

# 23
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоз Емир и той все ще говори,я виенски колела,я пикници,все я предразполага,и накрая ще му каже Ашкъм обичам те,и хайде забравя за какво са се събрали,Хандето само реве и тя,на блатото я закара на пикник,аууууу ама тя каква култура има богата ако знаеш Mr. GreenДавай Емко ти си,притисни я до стената,трябва ти отговори на въпроса-Защо не ти каза "Да"Бъди упорит,не се отказвай,не омеквай,с теб съм Joy Joy Joy

# 24
Тя пак отишла да говори бе пууууууу,то голям мерак да му каже истината имала тая Фериха бре,ама пък пуст късмет,все я спират да говори Mr. Green
JoyМного и се нервех Laughingаз затова си харесвам 2 сезон много повече Laughing

Гъбка  bouquet

# 25
Тоз Емир и той все ще говори,я виенски колела,я пикници,все я предразполага,и накрая ще му каже Ашкъм обичам те,и хайде забравя за какво са се събрали,Хандето само реве и тя,на блатото я закара на пикник,аууууу ама тя каква култура има богата ако знаеш Mr. GreenДавай Емко ти си,притисни я до стената,трябва ти отговори на въпроса-Защо не ти каза "Да"Бъди упорит,не се отказвай,не омеквай,с теб съм Joy Joy Joy
Ох много ме забавляваш Joy Joy

# 26
  • У Диспансера ...♥♥♥
JoyМного и се нервех Laughingаз затова си харесвам 2 сезон много повече Laughing

Гъбка  bouquet
Не си само ти,доста хора казват,че не могат я понасят тука,и аз съм така,иде ми аз да вляза и да му кажа Twisted Evil

# 27
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми то да не се дразня и го обръщам на майтап,на виж колко е смешен,вече направо си се смея аз Joy Joy Тя и без това не говорела,и казвала едно нещо по 15 различни начина,ммммм ти откри Америка,и след малко вика разбирам те,мислела трезво,мисли бе,затова не може да изплува вече от лъжите си ooooh! И ето пак се отказа,тя не му даде никакъв логичен отговор,и той разбирам мислиш разумно,сам си задава въпроси и сам си отговаря,и той за диспансера като нас Mr. Green Уууу задави са пък ти от злобата си Ханде Mr. Green Не прихнах вече-Юнал,трябва да поговорим.....то вие освен да говорите през серия,друго не видях ooooh! Сега ще има-Бен,бен Юнал Сарафолу Joy Joy Joy

# 28
  • Още у мъглата ...
Ми то да не се дразня и го обръщам на майтап,на виж колко е смешен,вече направо си се смея аз Joy Joy Тя и без това не говорела,и казвала едно нещо по 15 различни начина,ммммм ти откри Америка,и след малко вика разбирам те,мислела трезво,мисли бе,затова не може да изплува вече от лъжите си ooooh! И ето пак се отказа,тя не му даде никакъв логичен отговор,и той разбирам мислиш разумно,сам си задава въпроси и сам си отговаря,и той за диспансера като нас Mr. Green Уууу задави са пък ти от злобата си Ханде Mr. Green Не прихнах вече-Юнал,трябва да поговорим.....то вие освен да говорите през серия,друго не видях ooooh! Сега ще има-Бен,бен Юнал Сарафолу Joy Joy Joy

Ми то в интерес на истината Емко си навърза повече от половината филми - лъжи, тя почти нищо не казваше и той си връткаше сценария и си го вярваше Laughing
Ирка  Hug

# 29
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми нали ти казвам,уж ще я води да не ги притесняват и да могат да говорят,той сам си отговаря ooooh! Ох тия двамата пък и те Сехер и Мехмед,ама как няма да свикнеш да я виждаш,тая кръшна снага как я поклаща,наш Халидулко е в депресия ми се струва Mr. Green Лудо младо,вика Феяз,хади подкарай я нататък бе,сън засънило,на ръчица бела Сехеркина Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт