Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 168 055
  • 434
  •   1
Отговори
# 285
 nansi_21 и аз пия таблетки за отслабване но няма ефект!и лимонене диета и какво ли не!даже (понеже съм самотна майка)
 и баща ми ми купи велоаргуметър и степер и не ходя на фитнес.тренирам си вкъщи!ама пустия корем не се прибира!направо откачам! #Crazy

# 286
zdraveite!!!
 pro4etoh vsi4kite 15 stranici i ot vsi4ko razbrah che anticelulitnite masaji sa efikasni stiga da se pravqt sled lekarski pregled i ot rehabilitator ili kinezeterapevt...trqbva da se pravqt uprajneniq, da se spazva dieta i da se hodi na poddyrjashti proceduri...vsichko zvuchi dobre no dosga ne sym vidqla nito edno mqsto preporychano ot vas, na koeto masajite da se pravqt ot kinezeterapevt ili rehabilitator!!! 6te moje li nqkoi da mi pomogne s izbora na takova mqsto, zashtoto 4eta samo komentari, a nikoi ne se angajira da dade koordinati...ili az pone ne sym popadnala...blagodarq predvaritelno   bouquet

# 287
 PeaceМасажите са тук в Пловдивски салон.Прави се ръчен 30-40мин. и после с йонофореза се втриват ампули/обикновено на галеник/.курса е от поне 10 процедури.и цената на едната е 15-лв,а ако си носиш собствени ампули и предплатиш пакета имало още отстъпки.Аз лично искам LPG  Mr. Greenно на тези процедури поне им видях резултата,а и цената им е наполовина Thinking

# 288
PeaceМасажите са тук в Пловдивски салон.Прави се ръчен 30-40мин. и после с йонофореза се втриват ампули/обикновено на галеник/.курса е от поне 10 процедури.и цената на едната е 15-лв,а ако си носиш собствени ампули и предплатиш пакета имало още отстъпки.Аз лично искам LPG  Mr. Greenно на тези процедури поне им видях резултата,а и цената им е наполовина Thinking

Може ли на лични адреса на салона  Embarassed

# 289
Здравейте!
Аз съм от Бургас. От лятото посещавам един салон-студио SNC, където  освен страхотната козметичка, работи и рехабилитатор, който се занимава с отслабващи терапии. Ходих на антицелулитни масажи.Изключително съм доволна! Предложиха ми и други терапии от които се възползвах и резултата не закъсня! Всички забелязват разликата и на мен това ми е приятно! Отскоро прилагам и мезотерапия на проблемните зони!
Цените са повече от добри и аз твърдо съм решена да продължа да се грижа за себе си! В крайна сметка от нас зависи да сме красиви и в добра форма! Simple Smile

# 290
Здравейте и от мен!
Нямах много време да прочета всичките 15 страници, но искам да споделя с вас, че и аз съм много доволна от ръчните антицелулитни масажи. Малко е болезнен, но се свиква. Аз специално си закупих в един салон в Лозенец карта за 10 броя процедури и останах изключително доволна. През ден ходих на масаж при едно момче на име Емо. Разбира се, човек не трябва да има притеснения да се съблича пред мъже,де. Една моя приятелка понеже се срамува и в същия салон си закупи карта при Грета (не съм сигурна дали така се казваше) и сподели,че също е много доволна.

Ако някой се интересува мога на ПМ или в темата да дам координатите на салона.

# 291
wordless ,аз се интересувам от такива масажи!ако може на лични да ми дадеш координатите на салона! Hug Peace

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 22:36 от poison mother

# 292
може ли и на мен кординатите на салона  Simple Smile

# 293
здравейте, искам да попитам някой ходил ли е на лазер за премахване на антицелулит в клиника legrano.  интерисува ме има ли ефект защото процедурите са доста по скъпи ( курса е 14 процедури за 1100 лв. ако се платят наведнъж иначе е 100 лв. на процедура ). моля някой ако е ходил да сподели мнение.

# 294
  • София
... искам да споделя с вас, че и аз съм много доволна от ръчните антицелулитни масажи. Малко е болезнен, но се свиква. Аз специално си закупих в един салон в Лозенец карта за 10 броя процедури и останах изключително доволна. През ден ходих на масаж при едно момче на име Емо...

Този Емо не работи ли до басейна "Спартак"?Ако е същия и аз съм чувала хубави отзиви за него.И не било скъпо.

А от целутрон има ли някакъв ефект?Аз си взех карта за 10 процедури.Ще споделя.

# 295
А Емо, който работи в Ялта и на Неофит Рилски е най-добрият масажист. Като ми се увеличи целулита веднага тичам при него да помага Grinning, и с няколко процедури парафанго и с ръчни масажи през ден, става работата. Но трябва постоянство...

# 296
А Емо, който работи в Ялта и на Неофит Рилски е най-добрият масажист. Като ми се увеличи целулита веднага тичам при него да помага Grinning, и с няколко процедури парафанго и с ръчни масажи през ден, става работата. Но трябва постоянство...

Колко струва масажа при него и може ли някакви координати.
Мерси.

# 297
  • София
И по-подробно  Praynig какво е това парафанго?

# 298
парафанго е процедура, която премахва токсините от тялото, подобрява кръвообращението и има отслабваш ефект. мажат те с кал от водорасли, след това те увиват във фолио, завиват те с елекрическо одеало,и така си лежиш и си отслабваш  Simple Smile много приятна процедура, в Ялта струва 30 лева

# 299
Тео_71 ,може ли да дадеш някаква информация повече за този салон в Пловдив.Имам огромна нужда от такива масажи,но нямам познати,които да ми дадат съвет за салони в Пловдив.Тук във Форума имаше телефон даден от един потребител-като май се оказа,че говори за себе си и въпреки това е някаква алтернатива все пак,ако някой друг не ме посъветва.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт