Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 168 118
  • 434
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета,

Бихте ли ми препоръчали масажи в района на Банишора?Видях, че едно момиче хвали процедури в този район, но информацията е от преди доста време.

Благодаря ви предварително Hug

# 271
работя в центъра и ми е удобно. ако някой иска повече информация мога да му я изпратя /или поне да дам името и телефон на студиото/. моят имейл е vasilena55@mail.bg. Опитайте.няма да се разочаровате.
Василена

newsm78Айде пак реклама ooooh! Crossing ArmsЗа протокола да споделя,че имам личен опит с целутрона WinkПреди 13-ина години като родих и заслабвах,ходих на таава процедура-не е с игли,а с електроди,които се залепят по тялото/бедра,дъпе,корем,прасци/ и  с нискочестотен ток,правиш "мързелива гимнастика" LaughingВерно че целия подскачаш и се тресеш Twisted Evil и след първата процедура имах страхотна мускулна треска,но за ефекта Thinking-освен известно стягане на мускулите,някаква видима промяна в см и кг нямаше Naughty
Някъде по-нагоре в темата,някой спомена за комбинация м/у целутрон и масаж-тогава може би ефект ще има,но само от целутрона-аз лично се съмнявам-нищо че процедурата е сравнително евтина Hug

# 272
teo_71 мерси за разяснението!  girluuрадвам се че не е с игли че направо изпитвам ужас от тях!

# 273
След 10 процедури с целутрон за около 2 седмици съчетано с диета изгубих около 5 см  на всяко бедро и ханша. newsm68
След 10 процедури, но без диета за същия период не свалих даже и 1 см.  Tired

# 274
какъв е извода?"дабрата, стара" диета върши идеална работа!?  bouquet

# 275
А дали може да се свали с диета за 2 седмици по 5 см на крак - ето в това не съм много сигурна ?  newsm78

# 276
мисля че може и повече.преди да родя така свалях. Hug

# 277
След 10 процедури с целутрон за около 2 седмици съчетано с диета изгубих около 5 см  на всяко бедро и ханша. newsm68
След 10 процедури, но без диета за същия период не свалих даже и 1 см.  Tired

Защото целутрона просто стимулира мускулите. Не е против целулит, нито за намаляване на обиколки. Масаж му е цаката.

# 278
froda - мерси за отговора. аз днес ги прозвънях всичките и ги разпитах. направи ми добро впечатление мацката, с която говорех от перефекта а-я, имат и терапия с кафе, която се прави като поддържаща няколко пъти и цените ми се видяха добри. записах си час в понеделник да ме види и да реши с кой масаж ще ме почне (аз май държа на този с меда, отколкото с гелчета и кремчета, поне меда извлича и токсините). надявам се да съм доволна, но и в 2 та случая ще споделя за резултата Simple Smile
Няма за какво.Моля те в понеделник да споделиш как е било Simple Smile И аз искам да отида там.Цените на сайта актуални ли са?Виждат ми се доста ниски  Shocked

да! актуални са и на всичкото отгоре за серия от 10 масажа получаваш 9% отстъпка, а за 12 масажа- 10% отстъпка, което ми се вижда много добре Simple Smile консултацията е безплатна и мацката каза, че определя според типа целулит кой масаж ще е най-подходящ.  същия ден съм и на пилинг, та понеделник ще ми е мазохистичният ден  Rolling Eyes

Ехооо Simple Smile здрасти
Какво става?Как ти действат масажите?Аз съм качила 2 килца и май ще започвам отново да ходя,защото малко се бях поотпуснала.
Пиши отзиви Simple Smile

# 279
мацки здравейте!!!! Peaceаз къде мога да намеря такива масажи?и каква им е цената ориентировъчно?

# 280
 PeaceПресно инфо от приятелка-наистина видими резултати от ръчен масаж+"вкарване"на антицелулитни ампули с йонофореза. Hug

# 281
teo_71 , като си започнала с инфото - обогати го малко, моля Simple Smile
Къде, как и колко?
Благодаря.

# 282
  love001 Здравейте !!!! Аз си купих антицелулитен гел АУРА СЛИМ и се масажирам сама  Мисля ,че има резултат ,а не сам масажистка 

# 283
и аз използвам аура слим!ама много ми пари на кожата!и за това го зарязах.използвах го олколо месец и се бях постегнала малко ама не само крема а и тренировки!че иначе не става!

# 284
Аз ходя на фитнес 3пъти в седмицата и отделно правя понякога и в къщи упражнения . На мен ми харесва че ме пари и че ми зачервява кожата - то така си и пише на опаковката . Пия и таблетки за отслабване Захир па дано има резултат някакъв

Общи условия

Активация на акаунт