Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 167 951
  • 434
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, като чета за масажите и от това. колко всички са доволни искам да споделя нещо, за което мимслех да пусна специална тема, но се отказах - твърде страшно беше за мен. Но сега като гледам как никой не помисля дори, че антицелулитните ( ръчни) масажи могат да доведат до доста страшни последици, както се получи при мен, не мога да се сдържа да не ви разкажа.
Та с няколко думи - преди 10-на години бах ходила на масажи при една приятелка и бях страшно доволна от резултата. Миналата година реших да тръгна пак при препоръчана масажистка и още на втория масаж ( въпреки че подчертавам нямах синини,а на мен доста лесно ми стават) почувствах силна болка на едно определено място зад коляното, при което и казах да спре и после цяла нощ не можах да спя от болки. Историята стана дълга и объркана, но накрая се стигна до най-гадното - получих тромбофлебит на вената на същия крак, който въпреки че беше открит и лекуван доведе до БЕЛОДРОБНА ЕМБОЛИЯ Cry. За малко да си замина....
И всичко това от един масаж, така че МНОГО ВНИМАВАЙТЕ!!!!Консултирайте се с лекар преди масажа и дано попаднете на ПРОФЕСИОНАЛИСТ!

# 121
Asinka, Твоята история направо ме шокира! Дано няма много такива последствия! Тъкмо се  бях ориентирала към някви масажи, а сега не знам на къде. А този целулит искам да го не виждам.

# 122
  ТИ НЕ БЕШЕ ЛИ ФОЛК-ПЕВЕЦ НА ВРЕМЕТО? newsm78,
Пееше оная песен за ненаситната руса мадама, нали?  "Любов с нимфоманка" още я има в и-нет
Бързо си се преквалифицирал в масажист...... Няма лошо, но правиш масажи против целУлит, пък пишеш целО лит.... ужас някакъв. Това ти е работата в кр. Сметка, добре е да знаеш против какво масажираш.
Късмет!

# 123
Taka е ,не исках да пиша,но като видях за какво става дума -и като гледам клиентките ми как идват насинени от други места неиздържах.Това не е салон,а СПА-център-и е разположен на 1600кв.м площ- .Да това е центъра ,,Екстра Нина''--Намира се на Златните-до спирка- ЖУРНАЛИСТ-Телефона ми е-(служебни)-052-910-981   052-355 847-0897 606 790
Нерде Златни пясъци, нерде спирка "Журналист"..а ако беше много хубав салона, от толкова много варненки, все щеше да се намери една да го похвали. А тези, които са за хвалене, не влизат тук сами да си правят реклама. Да не говорим,че всичките ти постове са си направо за"Бисирити".

# 124
Този спа център май отвори скоро врати... И да има клиентки, едва ли толкова бързо ще е изваял всички мадами...

Asinka,  Shocked Weary
Направо ме разубеди....
Добре, че си се справила ....

# 125
Този спа център май отвори скоро врати... И да има клиентки, едва ли толкова бързо ще е изваял всички мадами...

Asinka,  Shocked Weary
Направо ме разубеди....
Добре, че си се справила ....
wse nqkoj  ]e[e da kave,`e e hodili  e dowolen.Все пак добрите масажисти от години се броят на пръсти и нови попълнения за съжаление няма.

# 126
  ТИ НЕ БЕШЕ ЛИ ФОЛК-ПЕВЕЦ НА ВРЕМЕТО? newsm78,
Пееше оная песен за ненаситната руса мадама, нали?  "Любов с нимфоманка" още я има в и-нет
Бързо си се преквалифицирал в масажист...... Няма лошо, но правиш масажи против целУлит, пък пишеш целО лит.... ужас някакъв. Това ти е работата в кр. Сметка, добре е да знаеш против какво масажираш.
Късмет!

Фолк-певец, а също и брат на Екстра Нина.Добра реклама, браво!

# 127
Откога братът на Екстра Нина стана масажист?  Mr. Green  Stop

# 128
ЗДРАВЕЙТЕ! Първо предупреждавам: Не съм мама Wink)  но в бъдеще мисля да стана татко и се занимавам с масажи. Ровейки се в нета попаднах на този форум и реших да споделя:
По отношение на масла и гелове против целулит не съм много добре запознат, но за масажи можем да си говорим много, както и за хранене.
Ако нещо ви интересува можете да питате тук или на e-mail: my_masseur@yahoo.com
Ще се радвам да бъда полезен.

# 129
Ами хайде, бъдещ татко, сподели с нас къде и какви антицелулитни масажи да си правим, кои процедури са най-ефикасни и т.н. Wink
Понатрупай малко червени точки във форума  Peace

# 130
Здравей, kafe Grinning
Питай нещо конкретно и ще ми бъде по лесно.
Относно процедурите бих препоръчал не само ръчен масаж, но също вендузи и медотерапия върху задната страна на бедрото. Разбира се всичко това при липса на разширени вени.
Знайте, че ако бъде направен правилно, при антицелулитен масаж не трябва да се появяват трайни синини по краката които в повечето случай са от спукване на вени. Получаването на синини е поради неправилно приложени похвати които са довели до травма, което от своя страна си е подсъдно. Масажът не трябва да бъде много болезнен /някъде на границата на поносимата болка/.
Не мога да ти посоча къде можеш да си направиш масаж в Пловдив.

# 131
Смърфи, на ъгъла Раковски и Дондуков (салонът гледа към Дондуков) има един Спа център, казва се Сабина. Ходих само веднъж на масаж там и останах адски доволна от условията  и от самата масажистка. Салонът е много чист и уютен, направен е със стил и вкус. Имат всякакви процедури. Та, мацката, която ме масажира се казва Ралица, кинезитерапевт е и е много добра. Аз съм правила доста масжи при различни масажистки и имам база за сравнение.
Антицелулитен масаж за 30 мин е 15 лв, един час- 28 лв. Работят с техни материали. Скъпо е, знам, затова и отидох само веднъж. Сега имам масажистка, кояти идва в нас и ми излиза по-евтино, но пък не съм доволна и след няколко дни приключвам с нея. Имах си много добра масажистка, но започна нова работа в един салон, работи от сутрин до вечер и няма кога да ме поеме. Ако те интересува и за този салон, мога да разпитам къде точно се намира. Знам, че е някъде около Лозенец, но Диди (масажистката) ми каза, че е доста скъп.
поздрави
Дани

п.с. за мазилата - аз ползвам perfect slim na Loreal (струва около 19-20 лв) и съм доволна. Още по-доволна съм от Галеник, но е двойно по-скъп.

също ти е удобен и салон престиж, който се намира на ул. Будапеща. там има една масажистка Наташа, която работи страхотно.

# 132
Момичета в4ера ходих на антицелулитен масаж -това беше 1-я път .Големи кански мъки изтърпях  Grinning, но нали има приказка : "трай булка за хубост" и аз трая.. Wink.Масажистката ме предупреди, че е възможно да се появят синини и резултата е налице:на задната част на бедрото-зад коляното и на двата крака имам големи мораво сини петна и от едната страна на дупето тъмно лилави остатъци от пръсти... newsm78. Искам да попитам смятате ли че това е наистина нормално.Масажистката ми каза 4е именно на задната част на бедрото имам най дълбок и на топчета целулит и именно там са синините. На друго място нямам макар че бая натиска жената  #Crazy. Освен това поради факта че графика и е пълен и успя да ме вмести все пак ще може да ме масажира 1 път седмично, а аз и преди съм ходила а и знам че за да има ефект трябват по интензивни процедури. Какво мислите?

# 133
Аз ходя на антицелулитни масажи с вендуза.Има болка но не е силна нито станах на синина.Много съм доволна.Един месец ходих през ден а сега 1-2 пъти в седмицата-поддържащи.

# 134
аз също съм имала такива синини  ипръсти,,особено там където ми е по-натрупан целулита, а и на тези места повече ме боли,дори и при допир,
ами аз съм ходила 2 седмично понякога и 3 пъти и съм имала по 1 см разлика в обиколките,без особен хран.режим
а, според мен такива снки ще имаш още след 1-2 ходения и после при масажа няма да ти излиза,,даже ще видиш ,че зоните където третираш леко ще започва да омеква---поне при мен е така,аз съм стегната доста и трудно свалям с набит целулит,някои са с омекнали дупета и крака, и техния целулит е друг тип и по-лесно свалят

Общи условия

Активация на акаунт