Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 167 916
  • 434
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Записвам се да следя темата.  Thinking

# 166
  • Бургас
Здравейте, момичета.
Както каза Сладка Хапка в Стара Загора избора е ограничен.
Но аз намерих една много добра масажистка, специално за антицелулитните масажи. От доста време вече ходя и има забележителен ефект. При положение, че целулита си го отглеждам от години.
Тя прави ръчен масаж и го редува с вендузи. Тази седмица пак тръгвам да изкарам още една десятка процедури.
Направо ще съм готова за морето.

# 167
Калинка Малинка, дай подробности, че точно съм на тази вълна   bouquet

# 168
Аз посещавах доста време един салон за антицелулитни масажи,правят се ръчно и  имат голям ефект.Салонът се намира на ул.Гургулят в София.там използват масажни кремове на ANESI.наистина с упоритост има резултат.

# 169
Mnogo molq nqkoi da mi dade aktualen adres vyv Varna za ry4en anticeluliten masaj. Blagodarq predvaritelno Hug

# 170
Mnogo molq nqkoi da mi dade aktualen adres vyv Varna za ry4en anticeluliten masaj. Blagodarq predvaritelno Hug
Аз ходя на Ген Паренсов 40, салона се казва Тонус. Много съм доволна, но е само с предварително записване. Ако те интересува телефон, пиши ми на лични, а мога и да ти запиша час, че всеки вторник съм там на масаж.

# 171
  • Варна
Аз ходя на Ген Паренсов 40, салона се казва Тонус. Много съм доволна, но е само с предварително записване. Ако те интересува телефон, пиши ми на лични, а мога и да ти запиша час, че всеки вторник съм там на масаж.
Ще помоля за телефон на 'Тонус", може и на лични. И къде по-точно се намира студиото?

# 172
Аз ходя в един салон близо до Халите-досега съм направила 4процедури и много ми харесва-много добре се чуствам след масажа,за резултат още е рано да се говори:)

# 173
Здравейте!Искам да похваля един салон и масажистката в него Simple Smile Салона се казва KMN,а масажистката Мая.Утре ще направя 5-ия си масаж и искам да призная,че съм много доволна.Намерих го като прочетох някъде из форума за него.Още щом влязох и Мая започна да ми прави масаж,разбрах,че съм попаднала на правилното място.Веднага си закупих карта,която струва 170 лв. за 12 масажа,по 30 мин./масаж.Обстановката в салона също е много приятна Simple Smile Препоръчвам на всички,които все още не са намерили подходящия масажист да посетят Мая,може пък да им хареса Simple Smile
Поздрави на всички Simple Smile

# 174
изпратих ти съобщение на лични,но кутията ти е пълна..

# 175
смърт за целулита  #2gunfire

# 176
здравейте на всички.Някой знае ли добри масажисти в Плевен , че тук май са кът. Успех на всички.

# 177
Здравейте!Искам да похваля един салон и масажистката в него Simple Smile Салона се казва KMN,а масажистката Мая.Утре ще направя 5-ия си масаж и искам да призная,че съм много доволна.Намерих го като прочетох някъде из форума за него.Още щом влязох и Мая започна да ми прави масаж,разбрах,че съм попаднала на правилното място.Веднага си закупих карта,която струва 170 лв. за 12 масажа,по 30 мин./масаж.Обстановката в салона също е много приятна Simple Smile Препоръчвам на всички,които все още не са намерили подходящия масажист да посетят Мая,може пък да им хареса Simple Smile
Поздрави на всички Simple Smile

В тази връзка и аз искам да похваля моята масажистка, която е кинезитерапевт. Все пак има и професионален стаж.Освен класически и сегментарно-рефлекторен масажи при нея съм си правила и масажи с мед - медотерапия. Това е нещо страхотно за тялото.Ефектът от масажирането с ръце на намазания с пчелен мед гръб е „изсмукване”, „изпомпване”от тъканите на тялото на натрупаните с години шлаки.Метод за лечение и профилактика, за възстановяване на жизнеността и за премахване състоянията на отпадналост – резултат от стреса, хроничните заболявания, старостта, нездравословният начин на живот и вредните влияния на заобикалящата ни среда, като пчелният мед въздейства лечебно на организма директно през кожата.
Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм и се прилага при дискомфорт или дисбаланс във функционирането му, като въздейства на тъканите в дълбочина и възстановява естествената способност на организма да се самопречиства от отровите. А в този салон цените на масажите и на терапиите са направо страхотни спрямо други салони. А в този салон има и страхотна педикюристка, която лекува гъбички на краката на 100%.
Цените например на класически масаж с олио 30мин-15лв;50мин-25лв
а с масажен крем вино или шоколад 30мин-20лв;50мин-35лв
Ако някой иска мога без проблем да дам телефони за контакти  Grinning

Салонът се казва Кабинет Диляна

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 17:27 от duckling

# 178
Съгласна съм за масажа с мед!
Ако знаете само какво нещо излиза от кожата...

# 179
  • Universe
 newsm78 newsm78 newsm78 Някой от Пловдив, ще даде ли актуално инфо ?
Айде, майнички Hug

Общи условия

Активация на акаунт