Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 167 936
  • 434
  •   1
Отговори
# 180
Съгласна съм за масажа с мед!
Ако знаете само какво нещо излиза от кожата...

А и как се чувстваш след това. Аз например имах проблеми със съня, не можех да се наспивам. В деня след масажа заспах в 9ч вечерта и спах на другият ден до 9,30ч това си е рекорд за мен. Сега вече мога да кажа, че ми се регулира съня и се наспивам.

# 181
  • Бургас
Здравейте!Искам да похваля един салон и масажистката в него Simple Smile Салона се казва KMN,а масажистката Мая.Утре ще направя 5-ия си масаж и искам да призная,че съм много доволна.Намерих го като прочетох някъде из форума за него.Още щом влязох и Мая започна да ми прави масаж,разбрах,че съм попаднала на правилното място.Веднага си закупих карта,която струва 170 лв. за 12 масажа,по 30 мин./масаж.Обстановката в салона също е много приятна Simple Smile Препоръчвам на всички,които все още не са намерили подходящия масажист да посетят Мая,може пък да им хареса Simple Smile
Поздрави на всички Simple Smile

В тази връзка и аз искам да похваля моята масажистка, която е кинезитерапевт. Все пак има и професионален стаж.Освен класически и сегментарно-рефлекторен масажи при нея съм си правила и масажи с мед - медотерапия. Това е нещо страхотно за тялото.Ефектът от масажирането с ръце на намазания с пчелен мед гръб е „изсмукване”, „изпомпване”от тъканите на тялото на натрупаните с години шлаки.Метод за лечение и профилактика, за възстановяване на жизнеността и за премахване състоянията на отпадналост – резултат от стреса, хроничните заболявания, старостта, нездравословният начин на живот и вредните влияния на заобикалящата ни среда, като пчелният мед въздейства лечебно на организма директно през кожата.
Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм и се прилага при дискомфорт или дисбаланс във функционирането му, като въздейства на тъканите в дълбочина и възстановява естествената способност на организма да се самопречиства от отровите. А в този салон цените на масажите и на терапиите са направо страхотни спрямо други салони. А в този салон има и страхотна педикюристка, която лекува гъбички на краката на 100%.
Цените например на класически масаж с олио 30мин-15лв;50мин-25лв
а с масажен крем вино или шоколад 30мин-20лв;50мин-35лв
Ако някой иска мога без проблем да дам телефони за контакти  Grinning

Салонът се казва Кабинет Диляна

Само да попитам, този салон в София ли е? Тук във Варна цените са по-различни. Последния път като ходих на масаж (есента), цената беше 25лв.-50мин. Масажистката каза, че щяла скоро да увеличи цената на 30лв-50мин.

# 182
Не зная в кой салон си ходила, но аз в момента правя трета серия антицелулитни масажи и цената си остава 180 лв за 10 масажа от по 1 час Peace

# 183
Би ли споделила с нас къде ходиш

# 184
Би ли споделила с нас къде ходиш
Ами с удоволствие - салона се казва Тонус Джи и се намира на ген. Паренсов 42

# 185
Здравейте!Искам да похваля един салон и масажистката в него Simple Smile Салона се казва KMN,а масажистката Мая.Утре ще направя 5-ия си масаж и искам да призная,че съм много доволна.Намерих го като прочетох някъде из форума за него.Още щом влязох и Мая започна да ми прави масаж,разбрах,че съм попаднала на правилното място.Веднага си закупих карта,която струва 170 лв. за 12 масажа,по 30 мин./масаж.Обстановката в салона също е много приятна Simple Smile Препоръчвам на всички,които все още не са намерили подходящия масажист да посетят Мая,може пък да им хареса Simple Smile
Поздрави на всички Simple Smile

В тази връзка и аз искам да похваля моята масажистка, която е кинезитерапевт. Все пак има и професионален стаж.Освен класически и сегментарно-рефлекторен масажи при нея съм си правила и масажи с мед - медотерапия. Това е нещо страхотно за тялото.Ефектът от масажирането с ръце на намазания с пчелен мед гръб е „изсмукване”, „изпомпване”от тъканите на тялото на натрупаните с години шлаки.Метод за лечение и профилактика, за възстановяване на жизнеността и за премахване състоянията на отпадналост – резултат от стреса, хроничните заболявания, старостта, нездравословният начин на живот и вредните влияния на заобикалящата ни среда, като пчелният мед въздейства лечебно на организма директно през кожата.
Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм и се прилага при дискомфорт или дисбаланс във функционирането му, като въздейства на тъканите в дълбочина и възстановява естествената способност на организма да се самопречиства от отровите. А в този салон цените на масажите и на терапиите са направо страхотни спрямо други салони. А в този салон има и страхотна педикюристка, която лекува гъбички на краката на 100%.
Цените например на класически масаж с олио 30мин-15лв;50мин-25лв
а с масажен крем вино или шоколад 30мин-20лв;50мин-35лв
Ако някой иска мога без проблем да дам телефони за контакти  Grinning

Салонът се казва Кабинет Диляна

Само да попитам, този салон в София ли е? Тук във Варна цените са по-различни. Последния път като ходих на масаж (есента), цената беше 25лв.-50мин. Масажистката каза, че щяла скоро да увеличи цената на 30лв-50мин.

Да салонът се намира в София. Какви са тези цени? За какъв масаж са тези цени? За класически или за антицелулитен?
Масажистката се казва Диляна и нейният телефон е 0889865541.

# 186
  • Бургас
duckling за релаксиращ масаж става въпрос, правила съм си и шоколадова терапия, като мисля че цената беше 35лв - 50мин. Не съм си правила антицелулитни, защото по това време ходих на LPG, но мисля че цената им беше същата 25лв - 50мин

# 187
duckling за релаксиращ масаж става въпрос, правила съм си и шоколадова терапия, като мисля че цената беше 35лв - 50мин. Не съм си правила антицелулитни, защото по това време ходих на LPG, но мисля че цената им беше същата 25лв - 50мин

Тедата то и в София има такива цени, но политиката на моята масажистка е жените по-често да ходят. Нали знаеш когато нещо е малко по-евтино, то ще ти направи по-голям оборот. А и тя работи с хубави кремове. Едната марка е Риор а другите не ги помня. Тя има и антицелулитна програма с водорасли.

# 188
А и как се чувстваш след това. Аз например имах проблеми със съня, не можех да се наспивам. В деня след масажа заспах в 9ч вечерта и спах на другият ден до 9,30ч това си е рекорд за мен. Сега вече мога да кажа, че ми се регулира съня и се наспивам.

Не съм забелязала да ми се отразява на съня Grinning

# 189
njakoj ima li opit ot anti celulitni masaji po vreme na bremennost?

# 190
njakoj ima li opit ot anti celulitni masaji po vreme na bremennost?

Здравей, чувала съм че по време на бременност се правят отточни масажи. За да не се задържат течностти. Моя приятелка си прави такива по времем на бременността и се чувстваше страхотно, защото нейните крака много се подуха. След това продължи със същите масажи и много бълзо влезна във форма.

# 191

Не съм забелязала да ми се отразява на съня Grinning
При мен се отрази така защото имах проблем със съня. При намазан гръб с меда се получават медени кутиики в някой участък, които масажистката ти разчита. В зависимост от проблема на организма проблемните зони са на различни места. На мен ми се получи по средата м/у двете плешки.Това било зоната на безсънието и главоболието. Аз не можех да се наспивам.
Ти забеляза ли някаква промяна при теб?

# 192
  • София
здравейте и аз да се включа Simple Smile
След бременността и аз имам огромна нужда от някакви антицелулитни процедури.Много се рових, много четох и за сега май съм се спряла на този салон
http://www.doctorbeauty-bg.com/
само че ми се искаше ако има някой който го е посещавал да сподели мнение.Пуснах отделна теме за това, но отговори още няма.Та поне тези които са ходили на някакви процедури ако може да споделят правили ли са си някой от тези и имат ли ефект, за да не се окаже че съм си дала парите непразно newsm78

# 193
Здравейте момичета Joy
Аз съм от Варна и досега не съм си правила такива процедури ooooh!,а вече имам нужда.Ще ви бъда благодарна ако ме насочите към някой изпитан салон и да ме осветлите по въпроса с цените.
Благодаря ви предварително!  smile3525

# 194

Общи условия

Активация на акаунт