Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 168 042
  • 434
  •   1
Отговори
# 255
Boshi-Moshi , къде провеждаш процедурите?

Aми, за сега не исках да казвам ... до като не видя резултат, за да не им правя безплатна реклама. (все пак може да се окаже, че няма ефект поне няма да си давате парите и ВиеPeace  Ако все пак не можеш да ме чакаш драсни едно съобщение на лични да ти кажа.
Аз съм се снимала преди, ще се снимам и след ... и ще покажа ако има резултат Peace

# 256
Препоръчайте ми масажист в Борово

# 257
Препоръчайте ми масажист в Борово

От моя прителка, чух добри отзиви за салона http://www.splendid-spa.com/ Peace

# 258
Boshi-Moshi , къде провеждаш процедурите?

Aми, за сега не исках да казвам ... до като не видя резултат, за да не им правя безплатна реклама. (все пак може да се окаже, че няма ефект поне няма да си давате парите и ВиеPeace  Ако все пак не можеш да ме чакаш драсни едно съобщение на лични да ти кажа.
Аз съм се снимала преди, ще се снимам и след ... и ще покажа ако има резултат Peace

ОК, тогава очаквам да споделиш резултат Simple Smile УСПЕХ!

# 259
Миналото лято направих 14 процедури LPG  и съм много доволна - естествено ме домързя да ходя на подържащи веднъж месечно, но мисля май месец пак да направя един курс  -  кожата се изглажда и ако целулита не е много дълбок / в моя случай имам 2 трапчинки слава богу  на дупето, които не се виждат когато си с бански/наистина поизчезва на 70 % . Лично аз нямах намаление в обиколките, но изпънах кожата  Joy

Малко се включих в темата, без никой да ме пита - та моля да ме извините де, ама нали е за добра кауза !

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 12:29 от profil3

# 260
ОК, тогава очаквам да споделиш резултат Simple Smile УСПЕХ!

Много Мерси, Rosita   bouquet

Малко се включих в темата, без никой да ме пита - та моля да ме извините де, ама нали е за добра кауза !

A-aaa включвай се Hug, изобщо не се притеснявай идейката е да обменяме опит   bouquet

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 14:16 от Boshi-Moshi

# 261
  • Sofia
Някой може ли да препоръча някое място в района на Младост 2 в близост до РУМа? Аз знам за фитнес плюс, салона за красота в сградата на Еврофутбола и един близо до последната спирка на 306.. Някой посещавал ли е някое от тези три места и може ли да ми препоръча? Благодаря много.  bouquet

# 262
Лоля, някой да сподели, дали ходи на антицелулитни някъде в района на кв. "Х. Димитър"?

# 263

bouquetРазбира се че ще се включиш,щом имаш да споделиш нещо по темата Hug/благодаря за което/ тя не е частна  Laughing и ограничена територия  bouquet

# 264
Здравейте,момичета!
Някоя може ли да ми препоръча къде да отида в Люлин на антицелулитни процедури?

# 265
Привет момичета?От това което чета повечето сте от София.А има ли някоя която да ме посъветва къде да направя антицелулитен масаж в Бургас.И има ли добър масажист който да работи на адрес,че моите две бебчета не ми позволяват много да излизам сама.

# 266
 привет!това за антицелулитните масажи не е лоша идея.а някои може ли да ми каже къде мога да намеря такива услуги в младост?ще му бъда много благодарна Wink

# 267
elleny ходи ли на масажи в Перфекта А-Я? Моля те сподели как беше, какви са условията и къде точно се намира салона ?

# 268
здравейте момичета!да се включа в темата за антицелулитните масажи. Аз лично ходя в едно козметично студио на Граф Игнатиев на антицелулитни процедури с целутрон. Изключително много съм доволна. Сега от миналия понеделник тръгнах за 3-ти път /миналата година ходих там 2 пъти/. Страшно съм доволна- цената на една процедура от 40 минути е само 7.50 лв /да не повярва човек, че все още има такива цени/. процедурите  с целутрон /поне при мен/ са страшно ефикасни. аз работя в центъра и ми е удобно. ако някой иска повече информация мога да му я изпратя /или поне да дам името и телефон на студиото/. моят имейл е vasilena55@mail.bg. Опитайте.няма да се разочаровате.
Василена

# 269
аз съм малко не просветена ама това с целутрона беше с иглите нали?ле-ле как го обясних само...... ooooh! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт