ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 26 973
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Глупи
Цитат
Много се разбързахте всички, спрете се, че няма да останат неродили юлки Smile

С всеки изминал ден на мен ми става по-тежко, кога да търча по магазините - днес до магазина и аптеката, което е работа за 30 мин ми отне час и отгоре... пуф-паф, пуф-паф докато се дотъркалям в къщи. Корема също с всеки изминал ден става по-голям, контракции се обаждат ... Не ми се шофира вече, нещо, което много обичам, дори забелязвам панически страх като шофирам - спазвам едни дистанции, тътря се като пенсионерка. Като си вземах болничния (45 дневния) доктора каза от тук нататък може всеки момент да раждаш  Laughing, та шубето ме подгонва... гледам да подредя аз каквото мога и да постегна багажа, а ММ да се оправя с мебелите като дойдат......

Имам рожден ден на 20-ти този месец  Laughing и незнам, но все ми се струва, че бебчо може да поиска да се покаже на връх рожденния ми ден  Laughing Laughing Laughing

# 616
Сандалка, girlinblue182  Hug
Глупи, благодаря за съвета, май вече така ще процедирам- директно пък ако искат дасе убидят-няма все аз да им рева заради глупостите  Hug

# 617
Цвети,аз бих избухнала пред родителите си.Не мога да премълчавам такива неща ,не е редно ,няма сън да ме хване ,честно....
С първото ми дете нашите един лев не ми дадоха.Нямаха пари тогава ,но те по принцип са си като циганите - един ден имат ,десет нямат.Толкова зор видях тогава ,толкова неудобно ми беше.Даже казах на свекитата ,че и нашите ще дадат пари за количката ,за да няма сръдни.Сега го отчитам като грешка.Наистина много се срамувах.На всичкото отгоре ,през първите дни вкъщи,докато майка ми ми поомагаше ,баща ми идваше за да се карат у нас ooooh! ooooh!Аз ,кърмачка ,с малко бебе ,а те ми крещят на главата и спорят какво да сготвят днес  Shocked Изгоних ги един ден и уж се усетиха.Майка ми и ди ден днешен купува много неща на сина ми ,но точно това не мога да им го простя.Първо внуче ,а да нямаш 5 лв заделени да му дадеш.Поне някакъв подарък нещо ...Даже не почерпиха приятелите си,от това най-обидно ми стана.
Много задълбах и се натъжих.Мисълта ми е ,че със сигурност се усещат ,но аз бих споделила ,че не се чувствам комфортно от тази тяхна незаинтересованост Confused Confused Confused
Майка ми от 2 месеца разправя ,че шяла да ми даде 500 лв като се роди бебето #Crazy Изобщо не ми се вярва ,нито пък ще имам нужда от тези пари .Но ще поживеем ,ще видим както се казва.Гледам ,ще се мъчи да компенсира ,но това са неща ,които не се забравят Sad
Простете за дългия и объркан пост.

# 618
Благодаря, Глупи! Аз си мислех, че нещо по местоживеене може да е, по тая логика от Община Варна. Свекърва ми каза нещо за ЕСГРАОН-а, ама знам ли.

# 619
Момичета здравейте. Аз не пиша особенно често но ви следя. Помня много ясно когато Жалина имаше проблеми с мъжа си и се чудеше как да постъпи. Аз сега съм в същото положение и незнам какво да правя.... не искам съвети , а просто едно изслушване. Той е в чужбина вече 2 месеца и за цялото време не сме спрели да се караме. От около една седмица стоя и се чудя.... ще има ли детето ми баща или няма да има. Той казва "не ме интересува не ми пука и т.н." в яда си естествено, но пък аз съм си зле с хормоните и точно сега имам нужда не това да чуя. И естествено проблема с парите само изостря положението. Как да ви кажа, като съм създавала това дете определено не съм си представяла как ще си го гледам сама. А преди година две ако някой ми беше казал че на 25 ще съм самотна майка със сигурност щях да му се изсмея. Незнам дали си заслужава.... да от растояние нещата се изострят, но той сега не се съобразява със състоянието ми, а какво ли очаквам да се случи после. Искал да обикаля по чужбина неискал да живее тук.... да работи за по 15 лева на ден. Аз пък тук искам да си отгледам детето тук имам дом, тук имам покрив, тук са родителите ми който не са спрели да ме подкрепят. В един момент излезе, че той направи детето и си взе парцалките и ни изостави. Незнам какво да правя, как да постъпя, какво да мисля, а уж ми предстой най-хубавото нещо в живота.

# 620
  • Assenovgrad
Ох момичета да ви се пооплача от няколко дни насам ми се появиха едни гадни обриви и така сърбят... Ужасно е просто. Днес бях на дерматолог и ми каза, че имам дерматит, но причините за него може да са много - някаква алергична реакция, железен дефицит или обратното и т.н. В крайна сметка ми изписа един крем Дипрогента да се мажа по 2 пъти на ден и олио-душ гел, заради чувствителната ми и склонна към изсушаване кожа. Някоя от вас сблъсквала ли се е с такъв проблем? Ужасно е просто и така сърби, че не можеш да се абстрахираш от този факт.  Sad

# 621
Включвам се с малко инфо,ако наистина бъде спряна продажбата на Судокрем в БГ:

http://www.chemistdirect.co.uk/sudocrem_v_633.html

Лека вечер!

# 622
Мисти, сега гледах по господарите, че "вашите" благоевградски роми крали кокошки от зоопарка и пирували с тях   hahaha

# 623
ех някоя девойка няма ли да ражда в Шейново... чета, чета и гледам все към ОБ и Тина Киркова сте се насочили. Не е редно да ме оставяте самичка  Laughing

# 624
  • София
Глупи, упс! Объркала съм ви вярно с адашката на Катето  doh

Гърл, сол - да, за ужасно безсолната болнична храна една солница в чантата ми. Не обичам да завися от тях и всеки път да си искам сол  Crossing Arms

Картофова, хей, много ме натъжи значи... Голямо гуш  Hug Вярвам, че ще намериш решение.

Дарисс, преди време Луиза беше препоръчала едно мазило, с което се беше справила с подобния си проблем (беше й предписано от док) - Lipobase Emollient cream. Дано ти помогне! Било безобидно като състав, но пак питай доки.

Абе, вярно, къде се затриха тези хулиганки Луиза и Бихайнд  newsm78 Да не зараждаха нещо?

# 625
kartofova - споко сега, те мъжете явно минават едни хормонални бури и са по-зле и от нас  Wink
Иначе да знаеш и аз като теб се дърпах, дърпах да ходя по тая ми ти чужбина, да съм далече от всичко и тн и накрая сега съм навита да замина веднага след раждането...просто осъзнаваш, че бащата на детето е най-важен и трябва да сте заедно. Поне при мен стана така, де. Не съжалявам, че останах тук, а той там, защото си карам една прекрасна и спокойна бременност. Но след това не искам да си представям и ден без него...това е едно на ръка, другото е, че той е самичък там, а това много го изнервя имай предвид. Което рефлектира веднага върху теб, ти се изнервяш от това, че го няма и колелото се завърта. Аз в този случай какво направих - започнах да се държа супер спокойно и дори да ми се искаше да си счупя лаптопа просто казвах - отивам до тоалетна...псувах си малко, глътка въздух и се връщах на бойното поле ...е войната беше поотминала Simple Smile)) Също така започнах да го разбирам много и да го подкрепям - това им е най-важното, да ги подкрепяш....реално те трябва да са ни подкрепа, но в действителносто е обратното - ние трябва да ги държим на крехките си рамене.
Като извод от всичко написано до тук:
1. него го тресат също хормоните
2. падни малко, бъди по-спокойна
3. подкрепяй го
4. последвай го ( с татко до морето, с мъж отвъд морето)
Прегръдки и повярвай ми, всичко ще мине....аз живях в такива тъпотии доста време и сега направо не смея да се похваля, че всичко е наред Simple Smile

tedichka123 - аз съм в Шейново Simple Smile Ти при кой доктор си - аз съм избрала д-р Даскалов. Надявам се да е добър, засега ми харесва много Simple Smile

# 626
wwwaz аз съм на 22 този месец, ще се напиваме заедно  Simple Smile) Да си призная и на мен щеше да ми е приятно да е около рожденият ми ден. Но ние като цяло рожденните дни в семейството ни са наредени от април, май, юни, август, само юли не ни беше запълнен Simple Smile) Живи и здрави, ще видим кога ще реши да се появи бебо Simple Smile

Данче, Цвети, аз точно със семейството никога не съм им спестявала нещата които не ми харесват. Аз на тях ако немога да го кажа директно на кой друг. На мен пък винаги ми е било мъчно, че нашите искат да ни помогнат, а нямат възможност Sad
Най-грозно ми е било свекърите да ни дават пари пред нашите и да ни карат да ги броим или да казват колко са. Мама ми е споделяла колко и е било гадно. Ние живеем при нашите, в къща сме и на различни етажи, така че не си пречим, но самият факт, че са ни осигурили покрив над главата ми е достатъчен.

Картофова, моят съвет е остави го малко да почине, така или иначе е далече и може само да се карате и да се изнервяте взаимно. Знам, че точно сега имаш нужда от подкрепа, но малко мъже успяват да ни я дадат. Примерно при нас като се роди детето и мъжа ми беше толкова стресиран, че изобщо не знаеше какво да прави. Продължаваше си живота все едно няма дете и  на мен се падаше цялата тежест. Просто не можеше да осъзнае, как аджеба се гледа това бебе. Нито можеха да се приспят, нито нахранят нито да си играят. Като тръгнах на работа и се оказа, че той може да го гледа половин ден да видиш как стана най-грижовният татко. Помисли си дали не е по-добре за семейството, да поседи там, може да намери нещо сигурно и по-платено и после вие да отидете при него. Не мисли веднага, че ще си самотна майка. Опитай се да намериш баланса, колкото и да ти е трудно. Ще се наредят нещата сигурна съм. Просто бъди силна.  Hug

# 627
jalina Жени Коричкова е моят избор. Страхотна е

# 628
Данче, права си -сън не ме лови , че и един зъб от нерви ме заболя Confused Откакто съм била малка, та до ден днешен все за брат ми гледат повече- ок ,примирила съм се с това ама тука става въпрос за внучето им и ето за това ми е толкова тежко и обидно  Cry А аз глупачката все гледам да им спестявам негативните неща, защото брат ми им дава за душицата- на 27 год. е и живее в тях с поредната си приятелка, за която "работа няма", а претенции и самочувствие до космоса...родителите ми поемат всички разходи за домакинството + това че му изплащат заем всеки месец по 500лв , защото на него не му стигали парите... а аз тъпата от 9 клас започнах работа като сервитьорка, за да не ги натоварвам финансово, та и докато бях студентка пак работех-нощем в дискотека, денем на лекции, ама важното е синчето да е ок  #Cussing out

Глупи, това че вашите са ви осигурили жилище е повече от помощ  Naughty При мен, както писах и по-горе за брат ми има ама за мене ще си помислят... Те иначе на думи много неща ми купуват и дават, ама на думи! Преди да се оженим правихме ремонт в жилището, което ни е от свекърите и те хората пак дадоха за ремонта, да не ни бил много в тежест, а баща ми : "е да бяха женени да им купя обзавеждането за кухнята и хола, ама така, все едно да дам на комшията", е хубаво- оженихме се- дадоха ни по 2500лв и нашите и свекитата и сега сигурно си мислят, че са се издали за мене...ама както ми каза ММ : "Да ни е живо и здраво бебчето, важното е че се обичаме и подкрепяме и ще се справим с всичко" ...

kartofova- всичко ще отшуми и ще си бъдете пак щастливи, но този път с малкото бебенце...Глупи и jalina много добре са описали нещата  Hug

Милички аз пак искам да ви се извиня за натоварващия пост, но иначе щях да се пръсна  Embarassed

# 629
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Simple Smile

Момичета, някоя от вас да разбира от пускане на нови теми и, която би се ангажирала с това?

Общи условия

Активация на акаунт