Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Какви са мненията за новата тема във форума?
Какви са мненията за детските градини и яслите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Отделението на Тина Киркова предлага стаи с различен брой легла, като обикновените стаи имат 3 или 5 легла, VIP стаите - 2 легла (40лв на вечер) и самостоятелна стая (75лв на вечер). Бебетата са при майките, освен ако родилката не желае да си почива, в който случай бебето се премества в педиатричното отделение. Над всяко легло има таблет (като телевизор), който се захранва с жетони и може да се използва за телевизия и интернет.
-
Какви са мненията за новата тема във форума?
-
Какви са мненията за детските градини и яслите?
-
Какви са мненията за здравето и болестите на децата?
-
Какви са мненията за качеството на медицинските услуги и компетентността на лекарите?

Изобщо не ми се вярва ,нито пък ще имам нужда от тези пари .Но ще поживеем ,ще видим както се казва.Гледам ,ще се мъчи да компенсира ,но това са неща ,които не се забравят 

Да не зараждаха нещо? 
)) Също така започнах да го разбирам много и да го подкрепям - това им е най-важното, да ги подкрепяш....реално те трябва да са ни подкрепа, но в действителносто е обратното - ние трябва да ги държим на крехките си рамене.
А аз глупачката все гледам да им спестявам негативните неща, защото брат ми им дава за душицата- на 27 год. е и живее в тях с поредната си приятелка, за която "работа няма", а претенции и самочувствие до космоса...родителите ми поемат всички разходи за домакинството + това че му изплащат заем всеки месец по 500лв , защото на него не му стигали парите... а аз тъпата от 9 клас започнах работа като сервитьорка, за да не ги натоварвам финансово, та и докато бях студентка пак работех-нощем в дискотека, денем на лекции, ама важното е синчето да е ок 
При мен, както писах и по-горе за брат ми има ама за мене ще си помислят... Те иначе на думи много неща ми купуват и дават, ама на думи! Преди да се оженим правихме ремонт в жилището, което ни е от свекърите и те хората пак дадоха за ремонта, да не ни бил много в тежест, а баща ми : "е да бяха женени да им купя обзавеждането за кухнята и хола, ама така, все едно да дам на комшията", е хубаво- оженихме се- дадоха ни по 2500лв и нашите и свекитата и сега сигурно си мислят, че са се издали за мене...ама както ми каза ММ : "Да ни е живо и здраво бебчето, важното е че се обичаме и подкрепяме и ще се справим с всичко" ...