Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Какви са мненията за новата тема във форума?
Какви са мненията за детските градини и яслите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Отделението на Тина Киркова предлага стаи с различен брой легла, като обикновените стаи имат 3 или 5 легла, VIP стаите - 2 легла (40лв на вечер) и самостоятелна стая (75лв на вечер). Бебетата са при майките, освен ако родилката не желае да си почива, в който случай бебето се премества в педиатричното отделение. Над всяко легло има таблет (като телевизор), който се захранва с жетони и може да се използва за телевизия и интернет.
-
Какви са мненията за новата тема във форума?
-
Какви са мненията за детските градини и яслите?
-
Какви са мненията за здравето и болестите на децата?
-
Какви са мненията за качеството на медицинските услуги и компетентността на лекарите?
Съвсем баш си е така 
И на мен ми бяха дали едни мострички на Палмерс, та едното олио май ми заличи стриДите дет' мазах... сега съм решила да си го купя, поне миришка много вкусно, ето това е:
Нека поне по 2,500 да станат, та да ви изпишат поне заедно. Скръцни им малко със зъбки... даам, децата понякога трябва да бъдат поставяни на място
Ша та видим, дет' се казва 

И вдъхновенийце си имаш, което е прекрасно!
Уредихте се някои 
Както си говорели, нейната дружка я попитала: Снаха ти реши ли при кого ще ражда?
за това се изнервих... Сега и на мен ми е смешен поста
дано се задържи така по дълго!Абе това с цеденето и разни ми ти там маститити ми звучи адски гадно,но пък аз си мисля,че няма да имам кърма.От доста време всички казвате че имате коластра а при мен нищо няма и гърдите ми не са пораснали та май аз няма да имам кърма!Нали ви бях казала,че бебо се е настанил и ме рита под ребрата е вече ги е смлял тотално боли ме сташно много и е пареща болка
Звънях в НОИ казаха, че ако няма проблем с болничния тези дни ще ги преведа. Добре де ми ако има проблем до сега не го ли установиха... че ако вземат и го върнат болничния не ми се мисли колко време ще мине докато платят нещо.