ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 26 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Цвети, при нас е точно по същия начин с единствената разлика че брат ми е по-малък...но все още го издържат...има си апартамент, но не иска да се изнесе там защото няма кой да му плаща сметките и да го храни...живее си при майка ми..постоянно иска пари за глупости...сега щял да си сменя телефона от Самсунг С3 на Самсунг С4....разбираш ли? А аз въобще не мога да си помисля за такива покупки...миналия месец с мъжа ми бяхме останали накрая точно с 2лв в джобовете и изпразвах де що има от фризера да си готвим и пак оцеляхме, не можахме да купим подарък за рождения ден на брат ми в деня, та после като ни преведоха заплата и болничен му купихме веднага, при това не е евтин подарък, но той е свикнал винаги всичко да получава. Може да няма пари да се издържа но е толкова разлигавен че като каже искам еди кое си и трябва веднага да му дадат пари за това....много се дразня на моменти че по него се трошат толкова много пари за глупости, а ние едва си плащаме сметките понякога, особено от както аз съм в болничен и започнахме да пазаруваме за бебчето, а и лекарствата ми покрай тая бременност всеки месец отиват към 120лв и направо ни събарят тези разходи, но никога не съм си и помисляла да взема от някой назаем дори и от нашите....не мога да ги натоварвам и с това. Но брат ми не му дреме и няма проблем да си цоца парички за всяка прищявка.....Ох че се ядосах пак...

Картофова, а мъжа ти какво прави в чужбина и мисли ли да се връща че не разбрах? По работа ли нещо?

# 631
  • Бургас
Добро утро  Simple Smile

Момичета, някоя от вас да разбира от пускане на нови теми и, която би се ангажирала с това?

Катенце, аз разбирам, но не знам дали ще съм тук следобед че имам работа, а предполагам тогава ще се изпише тази темичка Simple Smile

# 632
  • Зеленият рай в сърцето на България
Добро утро   food010

Мисти стилна абитуриентка. Много ми  хареса.

Трябва ли предварително да имам крем за зърна или ако(като) се наложи?  newsm78 Гледам много от вас вече са се сдобили, а аз изобщо не съм се сещала за такова нещо? Със сигурност ли ще ми трябва?

iva_angel честити придобивки.

Благодаря, Глупи! Аз си мислех, че нещо по местоживеене може да е, по тая логика от Община Варна. Свекърва ми каза нещо за ЕСГРАОН-а, ама знам ли.

Точно така. Актът се издава от общината, в която е родено бебето. А адресът на който се записва зависи от адреса на родителите. Настоящият адрес е задължително като на майката до навършване на 18 г.

# 633
  • Бургас
Фро, препоръчват да се мажем през 9ти месец за да подготвим зърната да са по-еластични Simple Smile

# 634
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро! Hug
Гледам цяла нощ сте писали и сега спите май  Wink
tedichka123 и аз съм за Шейново,но по голяма вероятноцт има да се засечем с Жалина ние сме заедно като гледам(ако бебо остане вътре до термин де Naughty)А за избора ти  smile3501 просто е перфектна много много добър!!
Цвети май се оказва че доста сме в твоето положение  Crossing Arms и при мен всичко винаги е било за сестра ми,но за това пък мога винаги да се обърна и да кажа,че всичко което имам си е мое и сама съм го постигнала и никой не може да ми се бърка за каквото и да е  Peace!
т kartofova дано нещата при вас се оправят възможно най-бързо Hug!
Мисти воето момиче е просто перфектна,много много е красива..........а пък и виж как добре се е справила с матурите!
Татяна браво и на твоето момиче много добри резолтати е постигнала и тя!
Сега да ви кажа,че аз днес съм на консултация и както обикновенно ми е адски напрегнато дали всичко ще е ок и поради тази причина цяла нощ не съм спала а си висях на скайпа!Писах си с мойта приятелка,която живее във Флорида пускаше ми снимки какво е сложила в колета за бебо  Heart Eyes много са сладки нещата и нямам търпение вече да пристигнат!А бебо от няколко дни незнам какво прави в корема ми,но от всяко едно негово местене ме боли  ooooh!!
П.П. Малко прекалих с поста си  Laughing до после и стискайте палци да ми кажат,че няма изгледи за раждане Peace!

# 635
Добро утро  Simple Smile

Момичета, някоя от вас да разбира от пускане на нови теми и, която би се ангажирала с това?

Катенце, аз разбирам, но не знам дали ще съм тук следобед че имам работа, а предполагам тогава ще се изпише тази темичка Simple Smile

И аз.
Преди обяд имам малко излизане, но после съм тук, ако има нужда от нещо.

# 636
  • Бургас
значи може една от нас да я пусне новата темичка Simple Smile

# 637
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
frozen, Таничка, благодаря за предложената помощ   bouquet Мисълта ми беше за по-дълъг период. Ще ми трябва помощ например в началото на юли, защото имам изпити, а някой ще трябва да ме замести и около датата ми на термин и малко след това. Общо взето имам нужда от малко заместване  Simple Smile Няма да откажа помощ и сега, че от този ремонт да ви кажа нямам желание за много неща, а и липсва време  Sad

# 638
  • Бургас
Катенце ние с теб сме с един и същи термин почти Simple Smile Можеби да се включат повече хора които са за началото на юли и които ще са минали през раждането и ще могат да пуснат темичка когато се наложи Simple Smile Ако не някоя от нас пак ще направи, предполагам че няма да оставим така положението Simple Smile

# 639
frozen, Таничка, благодаря за предложената помощ   bouquet Мисълта ми беше за по-дълъг период. Ще ми трябва помощ например в началото на юли, защото имам изпити, а някой ще трябва да ме замести и около датата ми на термин и малко след това. Общо взето имам нужда от малко заместване  Simple Smile Няма да откажа помощ и сега, че от този ремонт да ви кажа нямам желание за много неща, а и липсва време  Sad

По принцип може да разчиташ на мен. Аз прекарвам много време в къщи, пред компа също. Но термина ми съвсем наближава (като си погледна лентичката и се разтрепервам) и не знам това да не ме възпрепядства точно, когато ще съм ти нужна.

# 640
girlinblue, акта за раждане се вади от Общината, т.е. бившия партиен дом - високата сграда, вероятно я знаеш? Не се влиза през парадния вход, а малко встрани се пада, то се вижда човекопотока от къде идва. Там на първия етаж на гише ЕСГРАОН - те са мисля 3 гишета, взима се билет от автомат за целта с номерче. Като цяло се случва доста чакане, но на късмет може и да няма хора. Има закачени табла с информация, може и да питаш охраната.

# 641
  • София

Благодаря, Глупи! Аз си мислех, че нещо по местоживеене може да е, по тая логика от Община Варна. Свекърва ми каза нещо за ЕСГРАОН-а, ама знам ли.
Точно така. Актът се издава от общината, в която е родено бебето. А адресът на който се записва зависи от адреса на родителите. Настоящият адрес е задължително като на майката до навършване на 18 г.

При мен пък не беше така- родих в Майчин дом (община Триадица), взех си акта за раждане от Красно село, където се водя по лична карта.

Катенце, аз също мога да помагам за темата  Hug Разпределяй задачите Simple Smile

# 642
  • София
Добро утро!

Аз също ще съм в Шейново. Предполагам към 10-15 юли ще ми назначат планово секцио.

# 643

Точно така. Актът се издава от общината, в която е родено бебето. А адресът, на който се записва зависи от адреса на родителите. Настоящият адрес е задължително като на майката до навършване на 18 г.

При мен пък не беше така- родих в Майчин дом (община Триадица), взех си акта за раждане от Красно село, където се водя по лична карта.

От  закона за гражданска регистрация:
Чл. 35. (1) Актовете за гражданско състояние се съставят от длъжностното лице по гражданското състояние в общината или кметството, на чиято територия са станали събитията.

При теб е станало така защото в Столична община има райони/общини.  Аз имам в предвид, че актът се издава от съответната община (като населено място) в която е настъпило събитието. Така е с всички актове по ГС: раждане, брак и смърт. (Пр: Ако родиш в Плевен, а по лична карта си в София - Актът за раждане се издава от Плевен.)
Сигурна съм, защото съм ги работила тези неща.

# 644
  • София
Фроузън, не споря изобщо, просто казвам как беше  Peace

Общи условия

Активация на акаунт