Юлски дечица 2004

• 13 157
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
такааа
днес бяхме за първи ден на ясла, сутринта плака на влизане и след това е плакала, но когато е дошла племенницата ми е спряла и си играли, взех я към 12.15, тъкмо се бяха наобядвали, плака и като я взимах, много се гушка в мен, 10 мин не мога да я облека, само се гуши
минахме през баба й и дядо й, там също хапна доста
дано утре не е така, че ми е много жал за нея Cry

# 91
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бъдете живи и здрави, весели и щастливи!!!

такааа
днес бяхме за първи ден на ясла, сутринта плака на влизане и след това е плакала, но когато е дошла племенницата ми е спряла и си играли, взех я към 12.15, тъкмо се бяха наобядвали, плака и като я взимах, много се гушка в мен, 10 мин не мога да я облека, само се гуши
минахме през баба й и дядо й, там също хапна доста
дано утре не е така, че ми е много жал за нея Cry
Дано бързо  и с по-малко рев да свикне с новото положение!
Големият ми син тръгна на детска градина на 2г. 8 м. и си спомням, че първата седмица той плачеше сутрин, а аз по цял ден бях с насълзени очи и изобщо не мислех за работата, а само за него. После и двамата свикнахме. През лятото имаха 2 месеца ваканция и при новото тръгване на градина пак се повтори 1 седмица рев.
При Ицо се надявам да не се налага да го пускам на ясли, въпреки че сме подали молба за всеки случай/да си пазим ред/. Свекървата ми се пенсионира през декември и плановете бяха тя да го гледа, а аз да работя. Обаче все още я държат на работа и тя няма желание да променя това положение по собствено желание. А и скоро ми намекна, че съм имала много претенции, относно гледането на Ицо и нямало да може да се справи. Смешното е, че под претенции имала предвид забраните ми да му дават сладки неща. Много съм го била ограничавала това дете, вече трябвало да яде всичко. Какво ли пък щеше да е ако я карах да му готви Rolling Eyes!
Като гледам как всички тръгвате на работа, направо не ми се мисли колко бързо ще дойде юли и ще трябва да взема решение и за моята работа. Имам платени отпуски и явно ще се възползвам и от тях.
Биси, предполагам, че и теб като те обхване работния дух, бързо ще свикнеш с новата работа и няма толкова често да мислиш за детето! Все пак си го оставила на доверен човек!

# 92
Здравейте момичета и мъничета  Hug Heart Eyes
Не сме се включвали отдавна  Blush

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички !!!

Ние сме добре  Flutter
Няма да давам Лора на ясла - продължаваме да се гледаме  Wink.
Водя я почти всеки ден/сутрин/ с мен на фитнес, като я оставям в детската стая и една мила кака се грижи за нея.
На обяд се прибираме, обядва и ляга следобеден сън, който може да продължи до 18 ч.
Вчера стана в 18 ч. и си легна в 19 ч. и спи до сутринта  Sunglasses / 8-8.30/
Почти всяка вечер е така - ляга рано  Mr. Green
Със зъбките сме добре - досега има 12, мисля че един от кучешките е пробил, но трябва да я погледна по-хубаво.
Не говори, но разбира всичко. Всичко с времето си  Laughing
Продължавам да я кърмя на поискване и както е тръгнало скоро няма отказване  Crazy
Това е в кратце от мен за сега  Hug

Добре дошли на новите попълнения  Hug Heart Eyes

Малко снимки на Лора  Heart Eyes

Поздрави и до скоро   bouquet

# 93
  • София
Честита Баба Марта на всички юлчета - сладурчета и на мамите  Hug
Биси, много се срамувам, но пастата се казва nenedent-bebe.  Embarassed Има малко разминаване, т.е. не е точно това, което вече съм ти писала. Мислех да ти го пусна на лични, за да не се излагам пред всички, но после реших, че няма да е честно и че мога да заблудя и някой друг, затова моля за извинение  Blush
А относно тръгването на ясла - тези дни и при нас дойдоха нови дечица и като гледам родителите им - колко им е криво, чак ми се свива стомаха. Знам, че няма как да не се тревожиш, бабалюга, и да не го мислиш детенце, но ако е възможно го прави по-малко. Всичко ще бъде наред след максимум десетина дни. Марти тръгна на ясла на една годинка и два месеца, а сега се чувства страхотно там. Все още е най-малкия, но всичките деца му викат "скъпо бебе Марти", а девойките само го целуват. Е от време на време имаме и по някое ухапване, но то без страст за къде сме  Wink

# 94
Хихи, развесели ме постинга на neo, същата работа е при нас, Бобо е най-малкия все още, но за него най-много се грижат, и от началото няма никакви проблеми с яслата.
Наистина родителите повече се притесняваме, но нормално е, особено в началото.
Забравих, честита Баба Марта на всички ви! Да сте много усмихнати и щастливи и да са ви румени и здрави дечицата!
Биси, честита ти нова работа, направо като те чета, и леееко започвам да ти завиждам за тоя разбран шеф  Laughing, дано и заплатата да ти е хубава, и няма защо да се притесняваш, Бисерчо е добре с баба си.
Аз преди не исках много да го оставям Боян на майка ми, но сега само чакам съботата и с нетърпение го паркирам там, те много му се радват с дядо му, а и много ги слуша, но когато аз съм там...започват магариите. Така че децата се разбират с нашите родители, и те добре се грижат за тях, сигурна съм.
За зъбите, Бобо все още е с 16, от 2 месеца почти е спокойно положението, но чакам да започне кошмара всеки момент като заизлизат последните кътници...дано да е по-лесно...
Благодаря за информацията за пастата за зъби, аз досега му миех зъбите с хомеопатичната паста, с която и аз се мия, в нея също няма флуорид и е приятна на вкус, а и е доста по-евтина, към 1 и нещо май.

# 95
Нео, страхотна си, няма проблем за пастата. Но непременно ще му купя такава.
Мяу, да, шефа ми е страхотен. Не знам как го намерих.

Последна редакция: сб, 04 мар 2006, 13:23 от Bisi

# 96
Здравейте и от мен и Честита Баба Mарта на всички,да сте живи и здрави!
мам@къде се изгубихте?От месеци ви няма...
Хайде и аз да се включа с яслата.Хриси ходи тази седмица всеки ден,но до обяд.Аз плача повече и от нея.От понеделник ще остава там и с преспиване.Казват,че след като я оставим се  успокоявала и с заигравала,а дали е така незнам.Плаче като я оставям и като я взимам.Страшно ми е мъчно и жално за нея,а тя е определено много контактна и ми се иска да свикне и да се радва като ходи там.Не е яла първите два дни,а и не са я насилвали.Дано да свикне,че майка й Cry Cry Cry ще се побърка.

# 97
мам@къде се изгубихте?От месеци ви няма...

Напоследък не влизам редовно във форума, но не сме мърдали - тук сме си  Sunglasses

Да нацелуваш малката сладурка от нас  Hug Heart Eyes

# 98
Честит празник, мили майчета!
Бъдете обичани съпруги и щастливи майки! Дарявайте и получавайте много любов!

# 99
Честит празник и от мен на всички ви!Пожелавам ви да бъдете винаги глезени и ухажвани!  bouquet  bouquet  bouquet

# 100
Честит празник и от мен на всички ви!Пожелавам ви да бъдете винаги глезени и ухажвани!  bouquet  bouquet  bouquet

присъединявам се към пожеланието  bouquet

Вики е болна от петък и естествено не сме на ясла, мъчат я много тия пусти сополи, започна да кашля и от тях, да сега сме на вентолин, добре че започна да отшумява по малко кашлицата Praynig

# 101
Давате ли вече обикновена чешмяна вода за пиене?
Аз още давам на Ицо от "детската Девин", но той все повече предпочита да пие ТАЙ /ЧАЙ/, вместо обикновена вода.
Ползват ли дечицата гърне?
Ицо ми го носи на мен като види, че отивам в тоалетната, но той категорично отказва да седне на него с голо дупе. Иначе след като се наака, веднага си казва и не дава да го прегръщаме, да го слагаме да сяда. Стои прав и ходи едва- едва. Като тръгнем на дълги разходки не знам как ще се прибираме. А и нещо нарушихме режима - преди беше сутрин след ставане от сън и след обед, а сега по различно време.
Как се справяте с ходенето на фризьор?
Таткото с големи мъки го подстригваше с машинката криво-ляво Embarassed, но сега като махнем шапките, ще ни трябва хубава прическа Laughing.

# 102
  • София
Мари-ана, гледах едно предаване, в което казаха до 3 или до 5 години/ не помня точно  newsm78/, че трябва да се дава на децата обикновена, не минерална вода. Ние вода от чешмата не пием в къщи. На Ива взимам от Билла трапезна вода.
А за гърнето - кога в него, кога в памперса. Последните дни все ме преследва и вика "пиш", ама това може да значи 3 неща: че й се пишка, че вече се е изпишкала или че вече се е изакала в памперса #Crazy. И много често ходи и сяда с гащите на гърнето, вика пиш, ама дали пишка не е ясно. Май да, защото един ден я оставих вечерта без памперс, да пробваме, и тя седнала и така се изпишкала през панталончето и после викала на баща си "бравоооо" Laughing.   
Ние фризьор още не сме виждали Embarassed - аз я подстригвам, докато се къпем във ваната, тя иначе мирна не стои. Като трябва да е по-официална, бодвам една шнолка / не че дълго я търпи де/ или връзвам кукуриго. Ама вие с кукуриго не можете Laughing, ще трябва да ходите да се разкрасявате в салон Grinning.

# 103
Мари-ана, гледах едно предаване, в което казаха до 3 или до 5 години/ не помня точно newsm78/, че трябва да се дава на децата обикновена, не минерална вода. Ние вода от чешмата не пием в къщи. На Ива взимам от Билла трапезна вода.
До три години. На Девин за бебетата уж е нискоминерализирана, но като гледах предаването на Валя Ахчиева за етикетите с "Препоръчва се от Българската педиатрична асоциация"/която не била изобщо легитимна за момента/ и взех да се замислям да сменя водата.

# 104
За гърнето: Ние нали знаете от 10-тия месец все в тоалетната акаме, така си продължаваме. За акито не признава нито гърне, нито памперс. За чиш, в повечето случаи казва, но още сме с памперс. Смятам на пролет да го махаме.
За прическата: Преди 2 седмици пак го минах с машинката на по-голям номер. Както и предишните пъти, не мръдна, само ми се смееше.

Общи условия

Активация на акаунт