Юлски дечица 2004

• 13 157
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честит рожден ден, Мяу!

Бъди жива и здрава и много щастлива!

# 121
Мили момичета,
благодаря ви много за пожеланията, трогнахте ме наистина!   bouquet
Пожелавам на всички вас и семействата ви много обич и щастие!

# 122
   Как сте момичета?

Нашия батко е болен и имам време да чета и пиша във форума. Малкия е добре за сега ,но даноне се зарази от батко си.

Изненадващо за мен двамата си играят ,без да се бият и пищат.

Мислех от 01.04 да давам Гого на ясла,но няма да мога защото трябва първо да сменим квартирата,че да не му дойдат много промените.

Искам да попитам майките с момченца-оправихте ли им пишлетата?Аз още не съм и все се каня да го водя на уролог,че е доста затворена.Препоръчаха ми клиника "Уромед "- или нещо такова в Редута,но не съм взела още направление от личната.

Поздрави и целувки на мъниците.

# 123
Вики пак не е добре, снощи си поръчвахме ядене от един ресторан и за нея поръчахме телешко варено, хапна малко, после баща й го доизяде, и сутринта към 7 започна да кашля Вики и да се напъва да повърне, така на няколко пъти, явно стомахчето й не е понесло супата, въпреки, че на Антонио нищо му нямаше newsm78, повърна няколко пъти и всичко мина, бяхме на обед в бабата и дядото на Антонио, там хапнахме, оставихме я да спи там, и като стана се започна голямото дрискане, за 1 час се изака точно 5 пъти, много рядко, направо вода Sick, иначе не е повръщала от сутринта, веднага й дадох 1 прахче ентерол и малко брашно размито във водичка и от тогава не е акала, дано да е било само това Praynig
та и утре ще пропуснем яслата, незнам вече, дано като тръгне от вторник или сряда да се е поуспокоила малко Praynig

# 124
За чурчето: Никога не сме имали проблеми с това. Още в 3-тия месец го отворихме и от тогава винаги го почистваме и нямаме проблеми. На 12 месеца горе-долу беше, когато нещо малко от едната страна беше залепнала кожичката, но по време на къпане я отворихме и почистихме и после с тетра правихме промивки.

# 125
   Как сте момичета?

Искам да попитам майките с момченца-оправихте ли им пишлетата?Аз още не съм и все се каня да го водя на уролог,че е доста затворена.Препоръчаха ми клиника "Уромед "- или нещо такова в Редута,но не съм взела още направление от личната.

Ако нямате проблеми, по-добре изчакай!
На Ицо 3 пъти го отваряха. Първият път нищо не разбра, но на 6-я месец беше ужас! Три дни плака при пишкане. Съжалявам, че позволих после още веднъж да го мъчат, защото не беше отворено напълно. Имаше още 3 дни рев!сега вече мрази всички лекари след този тормоз. Мислех, че повече няма да има проблеми, но постепенно пак залепна, въпреки всекидневното отваряне. Сега мисля да изчакам и да не го пипаме в скоро време.
На баткото го оправяха на 4 г. едновременно с операцията от херния. Обаче и той пищеше и не даваше да правим после промивки. Пак си залепна. Сега виждам, че лека-полека започва се отлепва и остава съвсем малко.
Прочети, ако още не си чела темата за фимозата.

бабалюга , може Вики да е прихванала вирус! Преди 2 седмици изкарахме семейно такъв! Тъкмо мислех, че този месец сме приключили с болестите и отново вирус!
Ицо е с хрема и зачервено гърло, кашлица вече 8-ми ден, а от вчера и Стефан е с кашлица, зачелвено гърло и темп. до 39 гр. Направо вече ме изтощиха тези болести! Чак сега сядам да пия сутрешното кафе и да хапна нещо пред компютъра. А колко пари отидоха за лекарства Mr. Green...

# 126
  • София
Мили мамчета, минавам от тук за да ви кажа едно " Здравей!" и бягам. Grinning

От два месеца съм на работа в нова фирма и съм оставила Лори на грижите на свеки. Wink
Христито ми е на градинка.
А аз тичам като луда от сутрин до вечер. #Crazy
Кофтито е, че новата работа е на другият край на София и сутрин и вечер ми отнема по 1 час пътуване #Cussing out. Прибирам се късно след 7 часа и докато се навечеряме, то станало време  Лори да си ляга. Така почти не я виждам. Sad
Толкова сладка става, говори непрекъснато нещо. Обяснява ни. Рисува, танцува, а бе скица голяма е! Grinning
Подала съм молба за детска ясла от септември. До тогава ще си я гледкаме в къщи. Grinning

До скоро! Simple Smile

# 127
Работещите мами се увеличаваме с всяка седмица или месец. Явно така ще е, децата ни порастнаха, трябва да се връщаме на работа, няма как.

# 128
  • София
Хайде и аз в кюпа на работещите мами:D! От вторник тръгнах на работа и още не мога да вляза в релси. Ива ходи на ясла. А на мен ми е свито сърцето до кога ще е здрава. Че то неудобно - едва дошла на работа и да излизам в болнични.
Мъчно ми е, че вече по-рядко ще мога да влизам тук Sad. Но все си мисля за вас, да знаете Grinning!
Поздрави и целувки на всички юлчета и техните мами Heart Eyes!

# 129
А на мен ми е свито сърцето до кога ще е здрава.

същите мисли ме мъчат и мен,въпреки,че работя от 1 година и не мисля,че може да имам проблем с болничните.Не ми се иска обаче да боледува или по скоро  нещо сериозно да изкара,че като слушам отзиви направо Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes много се натъжавам,но за сега държим успешно фронта.Вече 4 седмици ходи на ясла,като първата разбира се беше само до обяд,но и бързо свикна.....противно на очакванията ми.За сега нямаме никакъв проблем,освен спането.Много бързо се изморява вечери и става невъзможна и нетърпима.Иска да си ляга в 19,00 ч.,но за мен е ненормално след това да ми се  събуди в 5 сутринта.Опитваме се да се търпим поне до 8-8,30 вечери и сутрини да става към 7,00.Дано само това ни е проблем за сега,въпреки,че като се замисля,че лятото сме до 8,30 на вън как моята хулиганка ще си ляга рано newsm78.

А как ви се отразява при вас яслата?Имате ли подобен проблем?

Поздрави и целувки

# 130
ето ме и мен, и аз от понеделник започвам работа, в нова фирма, работното ми време ще е до 17.00 часа и ще мога да взимам Вики от ясла, но тя още не е свикнала, чак във вторник ще я оставим за първи път да спи там, сутрин много плаче, въпреки, че днес е била много весела като я е взела свеки
лошото на новата ми работа е, че ще имам и командировки, и незнам как да стане, не че бабите не са обещали тържествено да я гледат, когато се наложи, ама и те работят, но ще трябва да се оправяме някакси, защото наистина това е много хубав шанс с тая работа и не мисля да го изпускам, само дано не боледува Вики, купих вчера саностол и започнах да й давам, дано всички дребчовци не боледуват, за да могат мамите да работят спокойно
а колко ми е мъчно за нея, сигурно можете да си представите, вчера и днес тичам като луда да си вадя разни документи и след яслата все някой я гледа, та аз я виждам само вечер, днес например като се сетих за нея и сълзите ми тръгнаха, не мислех, че ще ми е толкова трудно
успех на всички  bouquet

# 131
днес например като се сетих за нея и сълзите ми тръгнаха, не мислех, че ще ми е толкова трудно
успех на всички  bouquet

случвало ми се е и на мен подобно нещо и продължавам от време на време да тъгувам! CryДано се справим с тази мисъл!

# 132
днес например като се сетих за нея и сълзите ми тръгнаха, не мислех, че ще ми е толкова трудно
успех на всички  bouquet
Ех, Ани, помниш ли и аз преди месец това писах, но сега вече го преодолях. Свиква се.

# 133
успех на всички  bouquet
Ех, Ани, помниш ли и аз преди месец това писах, но сега вече го преодолях. Свиква се.
да Биси определо мога да кажа,че не тъгувам така като бе в началото.Единствено сега се притеснявам за боледуването,но да се надяваме,че ще ни се резмине! Wink Praynig

# 134
  • София
...Единствено сега се притеснявам за боледуването,но да се надяваме,че ще ни се резмине! Wink Praynig

Е, та вие сте си направо вече рекордьори / пу, пу/ - цели четири седмици на ясла, без прекъсване, браво Grinning! То сега идва топлото време и болестите ще се поразредят.
А даваш ли на Хриси прополисови капки или друг имуностимулант?

Общи условия

Активация на акаунт