Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 211
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Къде има автомивки на самообслужване? Ясно е че днес няма да се вредим, но и утре е ден Peace

В Кичука устройва ли те?На бул Южен има две

# 16
Къде има автомивки на самообслужване? Ясно е че днес няма да се вредим, но и утре е ден Peace
На някои бензиностанции.Сещам се за Еко-то на Христо Ботев,ОМВ също би трябвало да имат.
Как се оправяте с миенето сами? Embarassed Аз не мога да я удържа.

# 17
  • Пловдив
Аз не мога да я удържа.

Ами,хапвай повече,де,че да имаш сила.Аз съм ячка и се справям перфектно  Laughing

# 18
Имам 7-годишно момиченце на гости и не знам къде да я заведа да се забавлява. Бяхме на Гребната и в Градската градина,но имаме още 5 дни тук. Идеи?? Благодаря предварително и цветя за новата тема

В Природонаучния музей ще й хареса, особено залата със живите риби. Peace

# 19
Аз не мога да я удържа.

Ами,хапвай повече,де,че да имаш сила.Аз съм ячка и се справям перфектно  Laughing
Аз си хапвам,но явно не това е начинът Joy

# 20
За железницата-по-добре си платете левче,вместо да се блъскате на 1 юни на безплатното.
Друго предложение за гостенчето-кривите огледала в Капана до Найлона.
Куклен театър,театър Хенд

Днес от сутринта Руски е толкова мръсен,че звънях на Екология в район централен,да не би някой камион с пясък да се е изсипал. Района кръстовището с 6.септ.
Уж щели да пратят да почистят,но като минат коли е все едно пясъчна буря до третия етаж поне  ooooh!

# 21
  • Пловдив
Срещу Била на 6-ти септември.

# 22
И моята кола е адски мръсна,оставих я да я измият и след малко ще отида да си я взема  Laughing Laughing

♥Elfita♥     bouquet

# 23
  • Берлин
Благодаря  Hug

# 24
  • Пловдив

Тази новата,която направиха тя ли е на самообслужване?А  за автоматичната цена знаеш ли

оставих я да я измият и след малко ще отида да си я взема  Laughing Laughing

Гъзаркааааааааа  Hug

# 25
здравейте някой да е  ходил при Д-р Петров  унг  ,да знаете колко е платения прием пир него.благодаря.

# 26
  • Пловдив
От къде мога да купя детски еспадрили за момче?

# 27
Дами, не бързайте да си миете колите, прогнозата е, че и тази нощ ще ни побелеят, пожълтеят и т.н. колите.

# 28
  • Пловдив
здравейте някой да е  ходил при Д-р Петров  унг  ,да знаете колко е платения прием пир него.благодаря.

До скоро беше 20лв.

# 29
  • Пловдив
Тази новата,която направиха тя ли е на самообслужване?А  за автоматичната цена знаеш ли

Има автоматична, и на самообслужване - поне 5 клетки.
Автоматичната май има няколко програми, най-скъпата беше 11 лв. (по памет)

Общи условия

Активация на акаунт