Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 251
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • о`майна лунна нощ е
Много благодаря! Сравнително наблизо ми е и ще мина в обедната почивка.
Предполагам разкодирането е около 10-15 лв., нали?
Да, 10  Grinning

Хмх, ама на Васко вече втори ден му стои бележка на вратата, че ще работи след 14 часа  Crossing Arms
Нищо де, аз съм упорита  Mr. Green

# 601
Някой знае ли какво се случва с магазин Манго в Мол Пловдив.
Днес видях, че е напълно затворен и няма нищо на витрината.
Затварят ли го ?

..също ме интересува и ако някой знае нещо , моля да сподели... Rolling EyesЕдно Манго имахме само и него ако затворят  #CrazyНи Зара в Пловдив , ни Манго ,ни нищо...

И аз имах такива съмнения като видях, че и надписа е изтрит.

# 602
  • Пловдив
`ТуиГ, мога да препоръчам момче за разкодиране - работи на Джумаята, на втория етаж над фурнетите.
Ако ти е близо мога да ти дам телефон, за да се увериш че е там и че няма проблем с модела, който искаш да разкодираш.

# 603
  • о`майна лунна нощ е
miraluba - направо ми е повод за разходка. Става въпрос за Нокия 5230 - стар, но популярен модел и си мисля, че няма да е проблем разкодирането. Нищо спешно не е, така че ще си съчетая излизанията и ангажиментите.

# 604
  • Пловдив
Търся пункт за изкупуване на хартия (вторични суровини) в района на военна болница или в широкия център.

# 605
  • Пловдив
Търся пункт за изкупуване на хартия (вторични суровини) в района на военна болница или в широкия център.

В уличките зад военна болница има.В отсечката военна болница-Макдоналдс.На ъгъл се пада в нещо като фургон.Като ориентир тук трябва да беше http://www.bgmaps.com/link/37B83819DD1098D1E6A21338BB0AC57C

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 19:16 от ♥Elfita♥

# 606
Работя в Мол-а и доколкото разбрах на мястото на Манго ще правят Зара  Peace

# 607
  • Пловдив

Ауууу бравос ако е вярно, макар че магазинът е много малък. Аз рядко пазарувам и от Манго и от Зара, но за детето от Зара доста неща купувам. Липсва ми немската конфекция в Пловдив и Пийк енд Клопенбург .....ама да бъдем реалисти все пак.  Laughing

# 608

Liliq_Zlatna на малката главна има един магазин за спортни стоки /точно до магазина на найк/ там има очила и плувки и бански.Мисля че нещо като джордани ли се казва,георгиос ли, Laughing нещо таков

# 609
Ами така носи клюката  Mr. Green  То ще се чуе,де  Mr. Green

# 610
Къде в Пловдив мога да запиша детето(12г)да тренира волейбол
ако има в Тракия ще още по-добре
Благодаря

# 611
Само да кажа, ако и някой друг търси - там в Кичука вече не поправят чадъри  Peace

# 612
  • Пловдив
Благодаря

Зала "Дунав", но е много далече от Тракия...Simple Smile
Май имаше група и на Лаута...

# 613

Ауууу бравос ако е вярно, макар че магазинът е много малък. Аз рядко пазарувам и от Манго и от Зара, но за детето от Зара доста неща купувам. Липсва ми немската конфекция в Пловдив и Пийк енд Клопенбург .....ама да бъдем реалисти все пак.  Laughing
  Confused   Пфф..жалко..,то не че нашето манго се пукаше от стока,но все пак се намираше и нещо свестно от време на време..за мен  бранда не е никак лош,жалко..Хубаво това за Зара,но напоследък нещо качеството им хич го няма,но дано пък направят наистина...мерси,че споделихте.

# 614
Благодаря

Зала "Дунав", но е много далече от Тракия...Simple Smile
Май имаше група и на Лаута...
Със сигурност има и на Лаута.

Общи условия

Активация на акаунт