Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 671
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
От къде в Пловдив мога да взема пълнозърнест хляб с квас ? / за Мелето Фреш зная/ . Бях срещала някъде инфо за някаква пекарна до пожарната май....

Пекарната в Метро 2 - https://www.facebook.com/MajstorPekarEood?hc_location=timeline.
А мисля, че и френската пекарна също (срещу Кукления театър и срещу Маркет център на Капитан Райчо).

# 331
Споменаха ми за лятна занималня с арт часове в областта на Била на бул "6-ти Септември". Звучеше нещо като Dream magic, но не ги откривам в нета. Някой сеща ли се за какво става въпрос?

# 332
Споменаха ми за лятна занималня с арт часове в областта на Била на бул "6-ти Септември". Звучеше нещо като Dream magic, но не ги откривам в нета. Някой сеща ли се за какво става въпрос?

В сградата на Сиенит има занималня на име "Грийн маджик", но не зная какви часове имат. Самата сграда е на паркинга на Била и се влиза откъм крайбрежния булевард. Води се на бул. Марица. Влиза през безистена във вътрешния двор на сградата и там е входът към занималнята.

# 333
  • Пловдив

В сградата на Сиенит има занималня на име "Грийн маджик", но не зная какви часове имат. Самата сграда е на паркинга на Била и се влиза откъм крайбрежния булевард. Води се на бул. Марица. Влиза през безистена във вътрешния двор на сградата и там е входът към занималнята.

www.greenmagicbg.com

Дъщеря ми, голямата в момента я посещава.  Peace

# 334
Благодаря  bouquet!

# 335
Момичета, от къде в Пловдив мога да купя сач /глинен/, ако има по-големи ще е най-добре?

# 336
  • plovdiv
В Метро има,има и металните подложки за него.

# 337
Здравейте,

Някой да знае къде в Пловдив има столчета за кола 9+ месеца на Kiddy? Насочила съм се към тях, но тъй като са доста по-различни от останалите ми се искаше да ги видя на живо..
.

# 338
В Метро има,има и металните подложки за него.

Благодаря, ще погледна там.

# 339
Момичета, от къде в Пловдив мога да купя сач /глинен/, ако има по-големи ще е най-добре?

На улицата на строителния има едно момиче, което изработва всякакви глинени изделия. Прави големи и малки гювечи, саксии и разни фигурки, предполагам че ще направи и сач, а размерът ти ще си го определиш. Ако ти представлява интерес пиши на ЛС ще ти кажа къде точно се намира.

Поправка - изделията са от керамика!

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 23:26 от Decu

# 340
  • Пловдив
Къде продават надуваеми продукти на Intex?Разчитах на Карфур,но тази година са прекратили работата с тях.Джъмбо не ми е вариант.Знам,че там има

# 341
Elfita днес гледах в Пикадили в МОЛ-а и в Лекси в Смирненски,също съм виждала.

п.п. Ако ти е далече,кажи какво търсиш и ще мина да проверя и без това всеки ден се разхождам с малката в този район  Peace

# 342
Къде продават надуваеми продукти на Intex?Разчитах на Карфур,но тази година са прекратили работата с тях.Джъмбо не ми е вариант.Знам,че там има
Май в Метро съм виждала! newsm78

# 343
  • гр.Пловдив
аз пък мисля в Кауфланд, че има

# 344
  • Sunshine state
Май в Метро съм виждала! newsm78
В Кауфланд има,но не знам какъв е точно асортимента. Peace
Карфур стават все по-зле.Миналия ден минахме да видим какво е положението-магазинът е в окаяно състояние откъм стока.Жалко.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт