Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 234
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Момичета, къде мога да се оплача за непрестанна музика от заведение. Срещу нас всяка вечер до 2-3 часа има музика и не може да се спи в спалните. Не е само почивните дни, а постоянно.

Пробва ли да звъннеш в полицията - за нарушаване на обществения ред ?!

Много съседи и от нашия и от съседните блокове са звънели, но идват, виждат и си отиват. А музиката вечер не престава.

# 646
Правите подписка от колкото може повече съседи и пускате писмена жалба в полицията и в общината. Задължително се назначава проверка и глобите на са малки.

# 647
Момичета, къде мога да се оплача за непрестанна музика от заведение. Срещу нас всяка вечер до 2-3 часа има музика и не може да се спи в спалните. Не е само почивните дни, а постоянно.

Пробва ли да звъннеш в полицията - за нарушаване на обществения ред ?!

Много съседи и от нашия и от съседните блокове са звънели, но идват, виждат и си отиват. А музиката вечер не престава.
Може да се консултирате с адвокат. Законът за управление на етажната собственост предвижда глоби за нарушаване на правилата на вътрешния ред (дано да сте си гласували правилник). Имаше дори и опция да бъде изведен собственик или наемател за 3 години при системни нарушения (не съм в течение има ли промени), но сега проверих и попаднах на това.
Скрит текст:
Чл. 55. (1) (Доп. - ДВ, бр. 57 от 2011 г.) Собственик, ползвател или обитател в сграда или отделен вход в режим на етажна собственост, който не изпълни задължение по този закон, се наказва с глоба от 20 до 100 лв., когато е физическо лице, или с имуществена санкция от 150 до 350 лв., когато е юридическо лице.
(2) (Доп. - ДВ, бр. 57 от 2011 г.) Собственик, ползвател или обитател в сграда или отделен вход в режим на етажна собственост, който наруши правилата за вътрешния ред в етажната собственост и създаде безпокойство, по-голямо от обичайното, за другите собственици и/или ползватели и обитатели, се наказва с глоба от 50 до 150 лв., когато е физическо лице, или с имуществена санкция от 200 до 500 лв., когато е юридическо лице.
ЗУЕТ

# 648
  • Пловдив
Не става въпрос за съсед, а за заведение. "Планет клуб" в комплекса на "Пещерска гроздова" до Филипово. В отсрещните блокове от три години слушаме музиката. Не отричам, че е хубава, рядко е чалга, но пък за сметка на това е непрестанно.
Подписка правихме миналата година. Кротнаха се за седмица и после снова сначале.
Благодаря за съветите, момичета, ще пробвам навсякъде, пък дано имам успех   bouquet

# 649
  • Пловдив
Е като прочета подобно нещо и ме обзема лудост.....Как е възможно да се позволява силна музика до такива часове през нощта и никой да не може да наложи спазването на закона. Писнало ми е в тази държава всеки безнаказано да прави каквото си поиска. Напълно те разбирам и ти съчувствам. Дано намерите решение.

# 650
Не спирайте с подписките Peace. При всеки подаден сигнал са длъжни да направят проверка и съответно да издадат санкции. Подавайте сигнал на 112, там всичко се записва и няма шанс да прескочат проверките. Иска се постоянство.

# 651
Да попитам нвкой може ли да ми препоръча добър иглотерапевт в Пловдив?

# 652
  • Пловдив
Да попитам нвкой може ли да ми препоръча добър иглотерапевт в Пловдив?
Георги Милчев, кабинета му е до църквата Св.Спас (зад Военна болница) Peace

# 653
Не става въпрос за съсед, а за заведение.
Да, сега видях, спала съм снощи като съм чела явно...

# 654
А за задграничен паспорт каква е таксата сега ?Някой скоро да си е вадил и какви документи ще ми трябват ?
Благодаря !
http://econ.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%B4%D1%83%D1%80% … .126377_at.8.html
Благодаря много !

# 655
Къде в Кършиака (по центъра също става, ама до към Джумаята, по-далече не щъ  Mr. Green) опаковат подаръци? Трябва ми за сватба, но да си имат и кутийки малки - търсих, но не намерих, а наливно няма да стане  Crazy

# 656
  • о`майна лунна нощ е
Страхотни опаковки правят в основата на пешеходния мост, малко след едно заведение тип ресторантче, срещу Дома на красотата. Стара сграда, но на партера й има доста магазинчета - за бельо, някакви американски козметики, салон за маникюр .... Там се премести магазинчето за опаковки на Падекор. Ако имаш възможност - отиди до него. Имат прекрасни неща и много идеи.

# 657
Страхотни опаковки правят в основата на пешеходния мост, малко след едно заведение тип ресторантче, срещу Дома на красотата. Стара сграда, но на партера й има доста магазинчета - за бельо, някакви американски козметики, салон за маникюр .... Там се премести магазинчето за опаковки на Падекор. Ако имаш възможност - отиди до него. Имат прекрасни неща и много идеи.
Сетих се  Hug
Ще дощапаме утре Simple Smile

# 658
Момичета, моля Ви за мнение за тортите Чочко.

# 659
  • Пловдив
Момичета, моля Ви за мнение за тортите Чочко.

На мен ми харесват като за цената си.И за детски РД имат не лоши предложения,ако затова ти трябва торта.Работят с готови платки и кремове,но децата си гледат украсата

Общи условия

Активация на акаунт