Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 511
  • 753
  •   1
Отговори
# 255

Това дезодорант ли е ?

# 256
Душ гел.

# 257
  • Varna
Защо не всички ДМ са еднакво добре заредени? Толкова се зарадвах, че откриха ДМ, което да ми е сравнително наблизо, а то половината неща ги няма.  Tired

# 258
  • Стара Загора
Не е ли за вана? Тук едва ли ще го има скоро.

# 259
Защо не всички ДМ са еднакво добре заредени? Толкова се зарадвах, че откриха ДМ, което да ми е сравнително наблизо, а то половината неща ги няма.  Tired
не само ги няма ама май няма да ги има , например лакове никол на опи няма да има

# 260
Момичета, аз купих този Никол и не ми харесва цвета на слънце извън магазина(и това с осветлението вътре е много коварно и е направено нарочно!!!). Ако някоя го хареса, да ми пише. Hug

# 261
сдобих се с доста неща през последните дни от ДМ  Peace
-и трите.много съм доволна от начина,по който стои фдт-на нанесен на лицето ми с яйцето  Crazy Heart Eyes
два крема за ръце
Скрит текст:
не съм доволна от този фдт,определено не ми бих повторила  Naughty
а този ми стана любим,подходящ за моята смесена кожа  Peace Heart Eyes

# 262
Не е по темата ама не знам къде да го напиша - искам когато има нов отговор по тема да ми излиза в "отговори " а не в "известия" как да стане, някой има ли идея ?

# 263
Не е по темата ама не знам къде да го напиша - искам когато има нов отговор по тема да ми излиза в "отговори " а не в "известия" как да стане, някой има ли идея ?

когато сте писала в темата - най-често нещо смислено и адкватно, за да не го измете модератор
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0

# 264
  • Ст Загора
не само ги няма ама май няма да ги има , например лакове никол на опи няма да има
Лаковете ги няма на всякъде това не зависи от Дм а от вносителите

# 265
  • Varna
Лаковете ги няма на всякъде това не зависи от Дм а от вносителите

Аз говорех конкретно за продуктите на Балеа. Няма логика да не предлагат пълната гама от продуктите със собствената си марка. newsm78

# 266
  • София
Днес си взех лосиона за тен

Подразних се, че са му сменили опаковката с по-голяма, и цената е 6 и нещо. А старият беше 5лв и така и не го изхабих миналото лято, а тази година като реших да го ползвам се беше втечнил. Съответно го изхвърлих.
За мен няма особен смисъл в увеличаването на размера  Thinking

# 267
  • София
Аз пък този лосион го ползвам от седмица ежедневно и тен нямам  Crossing Arms. Иначе много ми харесва как мирише и при мен хидратира добре и попива бързо. Но тен нямам  Tired.

# 268
Това ми е любимата серия душ-гелове на Балеа, а този наистина бие и по аромат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://maquilab.blogspot.com/2013/06/summer-is-here-celebrate-with-balea.html

# 269
  • София
Аз пък този лосион го ползвам от седмица ежедневно и тен нямам  Crossing Arms. Иначе много ми харесва как мирише и при мен хидратира добре и попива бързо. Но тен нямам  Tired.

Миш, миналогодишният лосион, в старата жълта опаковка, при мен оцветяваше. И като имаш предвид, че ме беше страх да не стана много тъмна, се мажех не три поредни дни, а два мажа - един почивам.
Сега този новия снощи го пробвах и сутринта пак. Засега и аз не виждам ефект. Ама ще пиша пак по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт