Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 403
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, знаете ли каква е препоръчителната възраст за ползване на хиалуроновата серия на Балеа. За Q10 и Cell Energy знам, че е 35+
Мисля да си оставя годжи бери за зимата, та сега съм в търсене на ново кремче.  newsm78

# 391
Момичета,моля препоръчайте ми измиваща пяна за лице!Гледах на алверде има 2 вида,едната е от бебешката серия с елфче-то.Бяхте коментирали измиващия гел,но аз си търся пяна без вредни съставки и мисля да взема тази!Някой,ако я е ползвал,моля да сподели дали е хубав продукт?

# 392
Много съм доволна от дамската пяна за бръснене на alverde 
Скрит текст:

# 393
Днес си купих машинката за кола маска на перфект, утре ще споделя отзиви Wink

# 394
  • Sofia
djidji09, НЕ ти препоръчвам това

Явно има доста алкохол вътре, защото мирише на спирт и малко изсушава... Нещо не ми е сполучлива покупка Sad Моята кожа е нормална към смесена, изобщо не ми е суха  Peace

# 395
  • София
Здравейте!   bouquet

За да се използва намаление от 20 % при рожден ден на дете, необходимо ли е да е с мен или само актът му за раждане е достатъчен?
15% е отстъпката, акт за раждане е достатъчен (лична карта за възрастен).

# 396
cutesmallcat,от този гел с водораслите съм ползвала 2 опаковки.Неикономичен продукт....и наистина мириса на спирт беше доста силен....Сега искам да си купя пяна и на алверде поне няма парабени....

# 397
Здравейте!   bouquet

За да се използва намаление от 20 % при рожден ден на дете, необходимо ли е да е с мен или само актът му за раждане е достатъчен?
15% е отстъпката, акт за раждане е достатъчен (лична карта за възрастен).

Много благодаря за отговора  Simple Smile

# 398
Момичета,моля препоръчайте ми измиваща пяна за лице!Гледах на алверде има 2 вида,едната е от бебешката серия с елфче-то.Бяхте коментирали измиващия гел,но аз си търся пяна без вредни съставки и мисля да взема тази!Някой,ако я е ползвал,моля да сподели дали е хубав продукт?
Аз ползвам това
Скрит текст:
Не изсушава кожата, само не ми допадна цитрусовия аромат /по принцип не харесвам такъв/. Моята кожа е нормална.

# 399
deriel  bouquetБи ли погледнала състава на тази пяна за лице?Нали на Алверде са без парабени продуктите или и на  Балея има продукти без парабени?И този продукт измивен гел ли е или пяна,че нещо не разбрах?

# 400
  • Пловдив
deriel  bouquetБи ли погледнала състава на тази пяна за лице?Нали на Алверде са без парабени продуктите или и на  Балея има продукти без парабени?И този продукт измивен гел ли е или пяна,че нещо не разбрах?

Не съм deriel, но ето състава:

AQUA · DECYL GLUCOSIDE · SODIUM COCOAMPHOACETATE · GLYCERIN · COCAMIDOPROPYL BETAINE · ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER · PROPYLENE GLYCOL · PANTHENOL · PHENOXYETHANOL · SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE · PARFUM · SALICYLIC ACID · ETHYLHEXYLGLYCERIN · SODIUM HYDROXIDE · TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE · MANNITOL · CELLULOSE · HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE · TOCOPHERYL ACETATE · LIMONENE · HEXYL CINNAMAL · CI77491

Няма парабени, но като консервант се ползва феноксиетанол, който също не е от най-безобидните Peace

# 401
Ледената кралица,един консервант е за предпочитане от колкото 3-4....етил,метил пропилпарабен и др.Ще чета състава и на пяната с елфче-то на Алверде и ще реша коя да купя!Пише,че е с екстракт от маргаритки....лайка ли е това....какви са тия маргаритки в измиваща пяна за лице с био произход..... newsm78
Имам още един вариянт- пяна на Елея с орхидея,но искам продукт с по-пречистено съдържание.....Не знам в тази на Елея колко "Неща" са наблъскали.....

# 402
  • Пловдив
Ледената кралица,един консервант е за предпочитане от колкото 3-4....етил,метил пропилпарабен и др.Ще чета състава и на пяната с елфче-то на Алверде и ще реша коя да купя!Пише,че е с екстракт от маргаритки....лайка ли е това....какви са тия маргаритки в измиваща пяна за лице с био произход..... newsm78
Имам още един вариянт- пяна на Елея с орхидея,но искам продукт с по-пречистено съдържание.....Не знам в тази на Елея колко "Неща" са наблъскали.....
Какво те притеснява маргаритката? Пише, че е от био-земеделие...
Иначе Елеа-та е много далеч от био или по-пречистен от химии продукт Peace

# 403
Маргаритката не ме притеснява,просто до сега не бях попадала на такъв продукт....Свикнали сме в състава да има по-популярни билки,цитруси и др.Тая маргаритка ми е чудно кое й е полезното.....
И със сигурност ще избера Алверде пред Елея,нищо,че ми се иска да подкрепя българското!

# 404
  • Пловдив
Маргаритката не ме притеснява,просто до сега не бях попадала на такъв продукт....Свикнали сме в състава да има по-популярни билки,цитруси и др.Тая маргаритка ми е чудно кое й е полезното.....
И със сигурност ще избера Алверде пред Елея,нищо,че ми се иска да подкрепя българското!
Ако искаш българско, при това био, ориентирай се към Фитокод (http://www.phytocode.net/shop.html) или Алтея Органикс (http://www.--reklamen-spam--/9_alteya-organics ; http://www.zelenbio.com/manufacturer/2/alteya-organics-balgaria.html) Peace Обаче и цените не са като на Елеа или Алверде Flutter

П.П. Първият линк за Алтея Органик системата го отчита като рекламен спам, затова да спомена, че става въпрос за Органикшоп сайта им
Peace

Общи условия

Активация на акаунт