На море в Гърция 2013 - V

• 88 776
  • 716
  •   1
Отговори
# 240
  • София
О, това звучи успокоително:-) Все пак да не ни отлитат джапанките, сърф определено няма да караме Laughing

Засега съм се спряла на Скопелос и Лефкада, събирам отзиви и препоръки и за двете места (плажове, храна, студиа, транспорт). Да уточня, че планираме за юли, с четиригодишно дете и шестмесечен корем ще сме Mr. Green

sol y arena И двете места заедно или отделно, защото не се вързват. Скопелос върви със Скиатос и Alonissos. А Лефкада с Кефалония, Закинтос, Итака. Малко по назад писах за транспорта за някои от тях.

# 241
Мисля, че точно това е плажа-поне по снимки съвпада. http://lefkadausrcu.com/egremni/

Да, прилича си, но отсреща е няма тази ивица земя, а на снимката има........И аз погледнах мойте снимки, нещо не се вързва.......

phile Сега успях да разгледам снимките, пак ме върна там, великолепно, красиво, наистина сте се справили отлично с обиколката, браво.
Egremni Lefkada

http://fox-life.tumblr.com/image/51711459093
- снимката на sol y arena
http://lefkadausrcu.com/wp-content/uploads/2011/07/slike-plaza/e … mni/egremni-4.jpg - снимката от сайта аН.

В дъното и на двете снимки се вижда едно и също островче.

Момичета, нали затова ви пиша всеки ден за времето, ако трябва ще го правя по два пъти на ден.

Хайде недей ако обичаш.... и един път ти е много.
Pinko няма кой да влиза в такива сайтове....
Скрит текст:
Ирония беше горното.

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 09:25 от Анонимен

# 242
О, това звучи успокоително:-) Все пак да не ни отлитат джапанките, сърф определено няма да караме Laughing

Засега съм се спряла на Скопелос и Лефкада, събирам отзиви и препоръки и за двете места (плажове, храна, студиа, транспорт). Да уточня, че планираме за юли, с четиригодишно дете и шестмесечен корем ще сме Mr. Green

sol y arena И двете места заедно или отделно, защото не се вързват. Скопелос върви със Скиатос и Alonissos. А Лефкада с Кефалония, Закинтос, Итака. Малко по назад писах за транспорта за някои от тях.

Отделно, отделно:-) Ще се върна назад да прочета Peace

# 243
Здравейте момичета   bouquet
Нахлувам в чудесната ви темичка с молба за съвет, относно избор за почивката ни. Чудим се между Неа Ираклица и Керамоти. Плануваме това да е септември месец.Търсим по-непретенциозна почивка, на самоизхранване ще бъдем и единственото което ми е на-важно, да е спокойно, тихо , но и да има от къде да си пазаруваме за готвене. Ще бъдем две семейства, но само ние сме с малко дете. Желанието на приятелите ни е такова, да си приготвяме храната вечер а обеда да прекарваме на плаж и хапване на заведение.
Това ще бъде първата почивка извън граница за мен и чакам с огромно нетърпение! Разглеждам,мечтая и пълня очи! Толкова синя вода, такива необятни плажни ивици.....като в приказките ми изглежда! Дивотията по ме привлича, урбанизираните плажове не ме привличат толкова. Може би ще търсим на място студио, но ми сее искаше ако има почивали, да ми помогнат в избора!
  bouquet

# 244
  • София
Препоръчвам Ираклица - те са три селца едно до друго - Палио, Ираклица и Неа Перамос с хубави плажове, Лидл, площадки за игра. Кавала е близо за вечерни разходки. На Керамоти е по-скучно.

# 245
 Praynig  Mnogo molyaaaa........ za pomo6t - 4e nemoga da se opravya s razpisaniyata na feribotite ot Kilini do Zakintos , nyakoi patuval li e v nedelya ? Interesuva me dali feribotite si rabotyat i v nedelya ? Shte vi bada mnogo blagodarna da mi otgovorite  Praynig  Heart Eyes

# 246
 Praynig Моляви ако някой знае дали от Килини до Закинтос  в неделя фериботите работят - нека отговори .....Наистина много ми е притеснено,ще съм ви много благодарна  Heart Eyes  bouquet

# 247
  • София
Praynig Моляви ако някой знае дали от Килини до Закинтос  в неделя фериботите работят - нека отговори .....Наистина много ми е притеснено,ще съм ви много благодарна  Heart Eyes  bouquet

10:00
14:00
17:00
21:00

Това излиза, в 3 сайта проверих за неделя Simple Smile

# 248
  • София
Praynig Моляви ако някой знае дали от Килини до Закинтос  в неделя фериботите работят - нека отговори .....Наистина много ми е притеснено,ще съм ви много благодарна  Heart Eyes  bouquet

gligili Разбира се, че има и в неделя, ето тук:
http://www.e-zakynthos.com/zakynthos.zante.ferries.php
Малко по назад в темата съм написала и други подробности, ако ви интересува, прочетете ги. Лек път.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 23:01 от Bled

# 249
Страшно много съм ви благодарна момичета! Огромно БЛАГОДАРЯ   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

# 250
Аз, хм, да питам по студиата има ли хавлиени кърпи за баня или трябва да си носим? Ами, тъп въпрос, ама никога не нося и веднъж се оказахме само с кърпа за лице в стаята Simple Smile (тук в БГ де).

# 251
Здравейте момичета   bouquet
Нахлувам в чудесната ви темичка с молба за съвет, относно избор за почивката ни. Чудим се между Неа Ираклица и Керамоти. Плануваме това да е септември месец.
  bouquet
И според мен Неа Ираклица ще Ви допадне повече. Кавала е много близо и там има пазар два пъти в седмицата. По пътя между Кавала и Неа Ираклица има страхотен рибен магазин. По горе писаха, че има Лидъл и още един по-скъп но не си спомням името на магазина. Плажовете са почти еднакви. Ние сме отсядали в апартамент извън Нея Ираклица. Къщата беше много близко до плажа. Намерихме я от една туристическа агенция в Нея Ираклица. Беше тихо и много приятно, но беше края на септември. В сезона като се понапълни може е по-шумно. Имаше градина и барбекю. Колкото до Керамоти, там бяхме също в апартамент с една спалня, пак далеч от центъра и пак с агенция на място . По-диво е. Няма голями вериги и магазини, има само един по-голям магазин. Има стрхотна пекарна в която продават и сладолед. Повечето почиващи са нашенци. Лошо впечатление от Керамоти: свободно къмпингуващите по плажа българи. Ние българите сме способни да осерем и рая. Сори за израза. Но и Ставрос не е за пренебрегване. Има супер плаж и кристална вода. На което и да се спрете няма да се разочаровате.

# 252
Добро утро!

Благодаря ви момичета за отговорите   bouquet
На почиващите слънчев и спокоен ден!

# 253
Да попитам и аз: - красивите плажове южно от Никити - лесно достъпни ли са с кола, възможно ли е колата да се паркира за няколко часа без проблем?

# 254
  • Пловдив
Момичета,как е в Неа Мармарас?Имаме един познат,който ходи там...та се чудим да го посетим за някой ден Grinning
Ако има евтини квартири...
А храната скъпа ли е?Може би като тук,само че в Евро...или?

Общи условия

Активация на акаунт