На море в Гърция 2013 - V

• 88 852
  • 716
  •   1
Отговори
# 285
Разглеждам офертите за Скопелос в booking   и досега не попаднах на нещо до плажа, всички са на километри от него, на хълма или до пристанището. Има ли изобщо места за отсядане на самия бряг?

# 286
Mur, около 10-тина минути, но ние ходехме с кола на по-южните плажове.
А на връщане много ли е нагорнище или е лек наклон? Вижда ли се морето от хотела?

# 287
  • София
Не, няма голям наклон. Нашата стая беше към планината, може би стаите от другата страна да имат гледка към морето, но по-скоро се съмнявам, защото, както казах няма голям наклон и не си представям гледката да надскочи околните сгради.

# 288
Много ти благодаря  Hug

# 289
  • София
Здравейте  Grinning

Виждам, че хората вече са по почивки, а ние въпреки, че знаем още от началото на годината кога ще сме свободни, аз чак сега се хванах да организирам нещата Embarassed

Миналата година бяхме на Атос Вилас и много ни хареса. С удоволствие бихме повторили пак, но тази година много са надули цените Crazy Някои може ли да ми препоръча нещо подобно на малко по приемливи цени Praynig

# 290
Разглеждам офертите за Скопелос в booking   и досега не попаднах на нещо до плажа, всички са на километри от него, на хълма или до пристанището. Има ли изобщо места за отсядане на самия бряг?

В Скопелос плажовете са десетина по острова, много красиви, но повечето каменисти. Не са те най-силното място на този остров. Географията е такава,че няма как точно около тях да има настаняване. Наоколо са гори в повечето случаи.  Хотели около брега с чудесна гледка-бол, но по плажовете няма.

# 291
Ana bel,  благодаря, така и подозирах Peace

От прочетеното дотук:

Скопелос - притесняват ме отдалечените и каменисти плажове.
Лефкада - най-красивите плажове са трудно достъпни, с много стъпала, няма храна наблизо. Притеснява ме и вятърът. Иначе ми се струва най-привлекателно за обикаляне и разходки.

В нашето положение, май Тасос е най-удачното решение, макар че ми се искаше на друго място, а и там е леко скучно... Много харесах тези студиа и бунгала, някой с отзиви? http://studios-katerina.gr/en/beach-bungalow

# 292
  • София
Ana bel,  благодаря, така и подозирах Peace
От прочетеното дотук:
Скопелос - притесняват ме отдалечените и каменисти плажове.
Лефкада - най-красивите плажове са трудно достъпни, с много стъпала, няма храна наблизо. Притеснява ме и вятърът. Иначе ми се струва най-привлекателно за обикаляне и разходки.
В нашето положение, май Тасос е най-удачното решение, макар че ми се искаше на друго място, а и там е леко скучно... Много харесах тези студиа и бунгала, някой с отзиви? http://studios-katerina.gr/en/beach-bungalow
sol y arena, щом те притесняват каменистите плажове на Скопелос можете да отидете на Скиатос. Там има пясъчни плажове, много забавления, островът е малък и лесен за обикаляне. Ако все пак се спрете на Сколелос, преди време pontes или phile бяха пуснали едно страхотно място за настаняване http://www.aegeanwave.com/

# 293
Привет от Керамоти! Времето не е много добро, в смисъл облачно и за 10-на минути преваля дъждец към 14 часа. Водата става около 22-23 градуса е . За днес свършихме с плажа дано утре е по-добре. Но такъв ни е късмета.

# 294
  • София
Времето Сутринта от Касандра, Ханиоти, в момента от Ситония, Сарти. Макар и на близки разстояния има разлика. Обиколихме почти целият полуостров, в началото беше тихо и топло, към Сарти задуха вятър, появиха се малко облаци, но остана доста топло, около 27-28 градуса. Хората си стоят на плажа, половината са във водата.
Сарти, в момента сме в този хотел, ако някой го интересува:
http://www.thalassa-sarti-hotel.com/

The same myself Създали сте си лошо впечатление за Ханиоти/до сутринта бяхме там/ или разликата от 10 години не ви дава вече истинска представа. Също зависи на това място в кой хотел сте отседнали, те вече са страшно много. В момента това градче е най-оживеното спрямо цялото Халкидики. Вечер е направо прекрасно, снощи сменихме ресторант с  кафе в центъра и бяхме изключително доволни. Разходката беше перфектна, ядохме невероятен сладолед, направен пред очите ни, морските дарове също бяха на високо ниво и накрая коктейлите изпити в бара срещу фонтаните ни доставиха огромно удоволствие. Ако и избрания хотел е със собствен плаж и басейн, ще останете много доволни.
Но ако наистина търсите добро място, и цената няма голямо значение трябва да изберете нещо между тези хотели на Халкидики:
Elinotel Apolamare в Ханиоти, Aegean Melathron/в частта, която е на плажа, два от хотелите в  Sani Resort, които са на брега/днес минахме за пореден път от там/, Anthemus Sea, новият  Pomegranate Spa Hotel, Istion Club и др./ако не можете да изберете, ще ви кажа още/. Успех....Приятно изкарване.  

Туцка Кой хотел точно имаш предвид ?

brazilka Става въпрос за Athos Villas в Неа Рода нали ? Писах наскоро за тях, наистина сега видях цената, ние бяхме на много по-ниска цена...лошо, а е прекрасно място. Хотел ли ти трябва или пак вили ?

sol y arena Ето нещо, което ние сме си харесали за Скопелос, плажа е каменист, но цените са добри и изглежда романтично:
http://www.adrinabeach.com/

ИРА Май сте вече в хотела, дали съм дала правилни насоки, всичко наред ли е, най-вече времето ?

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 19:28 от Bled

# 295
Какво общо имат Aegean Melathron (намиращ се в Калитея), Сани (намиращ се от другата страна на полуострова), Pomegranate Spa Hotel и Istion Club (намиращи се в Неа Потидея) с коментираното Ханиоти????? според мен нищо освен че всички са на Касандра.

# 296
  • София

brazilka Става въпрос за Athos Villas в Неа Рода нали ? Писах наскоро за тях, наистина сега видях цената, ние бяхме на много по-ниска цена...лошо, а е прекрасно място. Хотел ли ти трябва или пак вили ?

Да, точно за тях. Наистина са прекрасни, но цената през тази година е много увеличена и са направили активния сезон до октомври  Crazy Миналата година взехме телефона на управителя, който каза, че ще се мести на подобно място, точно защото ще увеличат много цените и да му се обадим, но съм го загубила...  ooooh!

Искаше ми се нещо подобно на тях. За пръв път бях на такъв тип почивка и много ми допадна. А и плажът беше разкошен. Ако някои може да препоръча подобно ще съм много благодарна Hug

# 297
  • София
brazilka, би ли казала нещо повече за плажа Комица до вилите Атос. Интересува ме дълбочината на морето най-вече. Отдавна го заглеждам.
еlenky, къде сте се настанили в Керамоти? Ние ще сме там от 15.06. в мезонетите Керамоти апартментс. Ще съм ти благодарна ако редовно споделяш какво е времето там. А комари има ли сега?

# 298
  • София
brazilka, би ли казала нещо повече за плажа Комица до вилите Атос. Интересува ме дълбочината на морето най-вече. Отдавна го заглеждам.

Предполагам, че това е плажът пред вилите, нали  newsm78 Пясъкът ситен, никакви камъни нямаше, морето става съвсем плавно дълбоко, разкошен, с две думи нетипичен гръцки плаж Laughing

# 299
Bled, благодарение на препоръките ти си променихме резервацията за Aegian Melathron. Simple Smile Доверявам ти се, защото лично съм била в Anthemus Sea и бяхе очаровани, а за Istion много искахме, но нямаше места за др. седмица. А и като гледам от сайта Aegian Melathron наистина изглежда добре. Ти лично ли си била или си го виждала? Има ли други отзиви за там? Как е плажът?

Общи условия

Активация на акаунт