На море в Гърция 2013 - V

• 88 883
  • 716
  •   1
Отговори
# 375
Източният район е много спокоен и почти няма интернет, така че кажи-речи всичко е на място. Само не пристигайте в петък и събота вечер, а делничен ден. За Фанари, Марония и подобни юни се намира за 30-35 евро студио, така че смятам юли ще е маааксимум 50. Плажовете навсякъде са пясъчни, плитки и пусти, но не навсякъде поддържани.
Ако ходите след Кавала (Палио, Ираклица, Неа Перамос) ще е по-пълно и малко по-скъпо.

Единствено кажи на мъжа ти, като подготвя багажа, да вземе тежката артилерия против комари Simple Smile

# 376
  • София
Ариана Продължавам, специално за теб,  Aila и desitka* поздрави от Kalamitsi, хареса ни:
http://www.album.bg/bled/albums/202299/
Kalamitsi ви очаква..........

sol y arena Всичките ни резервации са в последният момент, с изключение на първите. При това пътуване са вече 8 хотела, без нито един проблем. Винаги с резервация, никога по системата обикаляне/наш принцип/. Бях пуснала чудесни оферти за Скопелос, ако трябва ще ги открия.

sisi73 Ето и обещаното продължение от Сарти, което те интересува. Пускам го като фото-репортаж, можеш да видиш доста неща, дори някой цени в момента:
 http://www.album.bg/bled/albums/202298/
Ако не е достатъчно ще пиша отново, стягай багажа. Днес времето е чудесно, плажа е пълен, както на пясъка, така и във водата. Дано не се развали и не познаят, прогнозата не е много добра, ще те държа в течение.

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 13:35 от Bled

# 377
Аз отново с въпрос: понеже ни предстоят и други пътувания, свързани с визи, т.н все още не знаем дните за гръцката почивка през юли и съответно не можем да резервираме нищо - как стои въпросът с last minute офертите? Става въпрос за Скопелос. Гледам, че в booking излизат доста приятни предложения newsm78 Но след два фала в Гърция, вече не се доверявам само на снимки и описания Tired Опасявам се да не остават само мухлясали оферти.  

[/quote

Миналата година резервирах за Скопелос ласт минит. От днес за утре буквално. Тъй като имахме няколко дни на Пелион преди това, бях набелязала няколко хотела в Скопелос и вечерта преди тръгване букнах единия, който беше на добра цена.

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 14:52 от Anna bel

# 378
  • Пловдив
и аз да ви следя, наближаваме ние, платихме и последната си вноска и другата седмица - Крузооо ето ни. Ще пиша коментар след това, за който го интересува.
 Mr. Green

# 379
и аз да ви следя, наближаваме ние, платихме и последната си вноска и другата седмица - Крузооо ето ни. Ще пиша коментар след това, за който го интересува.
 Mr. Green

Josefin,а ние още тази неделя на 16 юни пътуваме за Крузооо!Дано да е хубаво времето тами и да не вали много.Ако има интернет ще пиша как е обстановката!

# 380
  • София

Дано не се развали и не познаят, прогнозата не е много добра, ще те държа в течение.

Благодаря ти за снимките!

За кога дават това разваляне на времето? Тук дават днес и утре и от четвъртък вече съвсем инцидентни валежи, а в сайтовете като гледам, на Халкидики е съвсем слънчево  newsm78

# 381
  • Пловдив
 Много прилични ми се сториха тези студиа http://www.akti-psarogiannis.com/ и реших да им пусна запитване , дадоха ми цена за началото на септември - 50 евро и 65 евро за юли-август  Laughing , доста скъпо ми се вижда, като за студио и без закуска , иначе е на плажа и тнт , оценявам го... , четох в стари теми хубави неща, но  и цените май бяха други  Thinking . Направи ми хубаво впечатление, че отговарят до 5-10 минути максимум.

# 382
Не е необичайна цената, предвид търсенето в този район и разположението на Псароянис, освен това след българските празници около 6 септември предполагам, че става още по-ниска (тогава всичко се пълни с наши хора и вече са хитри да обявяват по-високи цени).

# 383
Благодаря ви за отговорите, май ще сме last minute вариант, дано уцелим добри оферти Peace

# 384
  • Пловдив
Сигурно си е оправдано за техния стандарт , а и за нашия щом ходят предимно Българи..  Laughing, все пак го показах на половинът да видим какво ще каже, на мен единствено локацията и плажа ми харесаха.. Simple Smile , но и на него същото.... каза, че му се стрували мизерни кухничките  Tired , не че не ни се дават такива пари ама поне за нещо по-новичко да е . Миналата година в топ сезона бяхме в апартамент на плажа в хотел 4 звезди в Царево за същата цена, че и надолу, разликата е че плажа беше станал зле след зимата от камънаци и пренаселен (за разлика от предните години)   Tired , за това тази година искаме по Гръцко да видим какво става... Simple Smile ама май като гледам за нашите претенции ... трябва увеличим цената  или да намалим претенциите Laughing  просто искаме да е новичко и чистичко и най-много до 100 метра от плажа , който да си е пясъчен  Laughing  . Примерно апартамент Карамел в Керамоти ме накара да мисля, че не е мисията невъзможна- нова кооперацийка , супер приличен, с 2 спални за 80 евра на вечер във високия сезон..., но... се оказа доста далеч от плажа .  Не се отказвам все пак.. Simple Smile ще продължавам да търся , всеки ден следя и офертите за колективно пазаруване, тази година може пък да изчакаме last minute  офертичка...  Blush .

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 18:17 от aH~

# 385
  • Europe
Здравейте и от мен, от Пефкари/Тасос. Използвам докато двамата ми бандити презареждат батериите за да ви пиша. Сигурно доста от вас се интересуват от времето. Ние сме тук от 9-ти, времето днес за първи път е променливо облачно, но е много топло. Плажа е нормално пълен, макар и слънцето да се скрива и показва непрекъснато. Местните тук твърдят, че за първа година сезонът тук едва сега започва, заради лошото време през м.Май. Хора с тен, не се срещат освен рибарите. Но всичко това е без значение, когато си на Тасос. Не мога да се стърпя да не ви разкажа за този, разкош, който изживях тази сутрин.

Тасос е като, стара любов. Винаги те очаква, прегръдките му са топли, уютни и с познат аромат.  Аромат на море, смокини и жасмин. Има някаква омая тук. Особено когато високия сезон е далеч. И особено днес, след като през нощта е валяло. Такава сутринна свежест и безупречна тишина, като днешната непомня. Ранобудните летовници ги няма още, само няколко влюбени двойки закусват по верандите, под чуруликането на птиците и лекото пошляпване на вълните. Пълно спокойствие и чистота. Дълбоко съм щастлива, че една провалена резервация ме доведе тук. Тасос е моя "гринуички меридиан". От тук си сверявам часовника. И всъщност навсякъде из Гърция аз търся Тасос. Любими плажове, любими залези, любимата ми гръцка таверна също е тук. Туна салад, дзадзики, гаврос, узо, маламатина, грилд хтапод. Това са тайните за пълното щастие, другото или си го носиш в сърцето или не. Ямас!

# 386
  • София
Специално за Bled,една снимка на мъжа ми от бурята снощи  над Сарти... Ние тоже сме там,много доволнииии Crazy Днес ходихме до Порто Куфо,водата там е доста топличка,но и в Сарти ми е добре,масово си киснем по половин-един час LaughingКолко притеснения имах за времето,за кучето,обаче Гречко Heart Eyes не ме разочарова...Незабравимо и хубаво лято ви желая...
http://www.album.bg/smile68/images/30679938/

# 387
  • Europe
Специално за Bled,една снимка на мъжа ми от бурята снощи  над Сарти... Ние тоже сме там,много доволнииии Crazy Днес ходихме до Порто Куфо,водата там е доста топличка,но и в Сарти ми е добре,масово си киснем по половин-един час LaughingКолко притеснения имах за времето,за кучето,обаче Гречко Heart Eyes не ме разочарова...Незабравимо и хубаво лято ви желая...
http://www.album.bg/smile68/images/30679938/

Абсолютно същите кадри имам и аз, но в съзнанието си. Мерси Сладуна. Камерата ни не можа да хване светкавиците. Страхотно красива буря беше. При вас де. Ние само я гледахме от Тасос. С твое позволение ще си присвоя тази снимка в нашия албум, като спомен от вчерашната хубава вечер, в която празнувахме третия рожден ден на моя син. 

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 20:04 от aleina

# 388
  • София
На драго сърце ти я дарявам Grinning,с най-хубави пожелания за рожденика...

# 389

Тасос е като, стара любов. Винаги те очаква, прегръдките му са топли, уютни и с познат аромат.

Толкова си влюбена в Тасос, че ще вземеш да възвърнеш старата ми любов към Северна Гърция, която в последните години нещо поизстина. Радвам ти се от сърце! Дано имате хубаво време. Поздравления за рожденика и родителите му!

Общи условия

Активация на акаунт