На море в Гърция 2013 - V

• 88 702
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Bled, ти сега в хотел Аeolis ли беше? Разкажи малко повече за него, че ме интересува като ни отпадна Закинтос. Кажи за стаите, храната, къде ходите на плаж, защото виждам, че плажът до хотела не става. Може пък с разказа си да разсееш някои съмнения към теб... Simple Smile

# 61
здравейте, знаете ли дали от София има директен автобус до Керамоти, и евентуално ако има - кой е превозвачът, че нищо не откривам аз? родителите ми искат да отидат на почивка там, но предвид възрастта им, не е удачно да са със собствен транспорт, а прекачване през Кавала сигурно също ще ги затрудни...

# 62
Прощавай,  Bliss, но ти си май-май единственият потребител тук, на който Bled му е трън в очите.
Реално и Peterky "мели" едно и също. Не по-различни са и доста други хора.

Ето, аз пък пиша мега редовно в темата за един бг курорт и винаги хваля определени места и плюя други. Изгода нямам.

Пропускайте Bled и няма да има нужда от страници с лирични отклонения.

# 63
  • София
Прощавай,  Bliss, но ти си май-май единственият потребител тук, на който Bled му е трън в очите.

Ето, аз пък пиша мега редовно в темата за един бг курорт и винаги хваля определени места и плюя други. Изгода нямам.

Съвсем съгласна съм! Винаги чета, което не ми отърва го подминавам!
 Но чак пък такива отношения, кой какво печелил, реклами и т.н., в тази хубава тема....

# 64
  • София

Абсолютно съм съгласна, информацията на Bled за мен е много интересна и полезна. Благодаря и че е позитивна и не се обижда от неуместните нападки срещу нея. 

Не виждам защо някои потребителки се изживяват като крайна инстанция, позволяват си с нищо неоправдано заяждане и спамят темата. 

За мен е приятно да чета отзивите на всяка една от вас. Особено Bled  определено има какво да каже и аз също вероятно скоро ще и пиша на лични, тъй като атмосферата в тази тема започва да става доста неприятна.

# 65
Дами, приятно писане и споделяне (ако изобщо има такова) в темата ви пожелавам. Booking е безкраен  Mr. Green Hug

С някои от вас ще се виждаме/пишем на други места.   bouquet

# 66
  • София
Момичета, от цялото си сърце Ви моля да запазим спокойствие и да продължим напред.
Времето е прекрасно, температурата вече гони 30 градуса, направихме първия плаж за деня, малко почивка в силното слънце и се връщаме отново. Ще продължа в темата за Тасос.
dechy от утре сме в Аeolis и ще ти дам пълна информация за хотела и околностите.

# 67
И аз искам да помоля модератор малко да позачисти.
Едни и същи диалози на всеки 3 страници са прекалено досадни, дори и за най-търпеливия потребител. Така и не можах да разбера защо някои не спряха да четат и коментират постове и потребители, които не са им по-вкуса  Thinking Нека всеки сам преценява дали дадена информация му е полезна и нужна или да я подмине.

...... минаваме през Ставрос, имаше дори питане за там. Как да не показваш подобни оферти, нали хората трябва да ги видят, уникална цена от 15 евро на вечер/само закуската струва толкова/: http://www.booking.com/hotel/gr/electra-stavros.bg.html?aid=3395 … _sr_on_signout=1;
Много добри отзиви, паркинг, интернет, басейн и т.н. Какво повече, но трябва търсене...........
Ще очаквам лични впечaтлeния от Електра. Отзивите наистина са хубави и мнооооого го загледах, но отдалечеността от плажа ме отказа да го избера.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 14:40 от Mur

# 68
Я, да раздвижа малко темата като попитам, дали някой е ходил на о-в Скопелос и о-в Алонисос  Mr. Green?

Mur, много е далече от млажа, да. Иначе е прекрасно място.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 15:18 от Касита

# 69
Анабел беше на Скопелос май последна - миналата година.
Другият е Алонисос.
И двата нямат хубави плажове (но едната част на Алонисос е морски парк с тюлени..), обаче пък не са развалени от масов туризъм. Сигурно една от причините за това е, че цените за ферибота са зверски  Sunglasses Скиатос има летище, но другите не.

# 70
  • София
ето тук пост 485 на Ана Бел - права е Параход. Аз специално си го запазих миналата година тъй като разказа много ми хареса:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676278.480

За Алонисос съм си водила записки, но не съм отбелязала източника, извинявам се на момичетата че ги цитирам анонимно, надявам се да няма сърдити:

"Алонисос е най-зеленият и според мен най-красив остров от северните Споради. Скиатос е комерсиален, най-развит, има летище и е тотална лудница! няма къде да се паркира, цените са по-високи, хубаво е да се види, но лично на мен не ми импонира за почивка и за престой ".

"Алонисос е целият обрасъл в гори, изключително красив, казват му Зеленият остров. http://www.alonissos.gr/en/home.asp - един много приятен сайт, от който можете да научите повече."

# 71
Здравейте, бих искала да попитам някой има ли впечатления от това място в Никити: http://aggelina-house.gr/index_eng.html   
Намира се на първа линия на плажа.

# 72
Я, да раздвижа малко темата като попитам, дали някой е ходил на о-в Скопелос и о-в Алонисос  Mr. Green?

Аз бях на Скопелос миналото лято като част от маршрута Пелион-Скопелос-Скиатос. Прекрасно място, зелено и много гръцко. Добри хора, гостоприемни и истински.  Плажове, повече каменливи и чадъросани, но сякаш нарисувани. Изумрудено море.  Бор,смокини, маслини. Главен град с тесни калдаръми, очарователни бели къщички и крепост, измислена от Братя Грим.. Навсякъде осеяно с църквички. Гледки, спиращи дъха. Мирис на кино, усещане за Мерил Стрийп от време на време...Ухание на жасмин. Възрастен грък в малка работилница,който майстори макети на яхти. По една яхта на три години. Умопомрачителни! Те това е Скопелос в моята глава. Simple Smile
Скрит текст:
Някоя добра душа би ли ми припомнила как се качват снимки, че нещо ми се опъва. Исках Скопелос да покажа.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 21:35 от Anna bel

# 73
  • София
Я, да раздвижа малко темата като попитам, дали някой е ходил на о-в Скопелос и о-в Алонисос  Mr. Green?

Аз бях на Скопелос миналото лято като част от маршрута Пелион-Скопелос-Скиатос. Прекрасно място, зелено и много гръцко. Добри хора, гостоприемни и истински.  Плажове, повече каменливи и чадъросани, но сякаш нарисувани. Изумрудено море.  Бор,смокини, маслини. Главен град с тесни калдаръми, очарователни бели къщички и крепост, измислена от Братя Грим.. Навсякъде осеяно с църквички. Гледки, спиращи дъха. Мирис на кино, усещане за Мерил Стрийп от време на време...Ухание на жасмин. Възрастен грък в малка работилница,който майстори макети на яхти. По една яхта на три години. Умопомрачителни! Те това е Скопелос в моята глава. Simple Smile
Скрит текст:
Някоя добра душа би ли ми припомнила как се качват снимки, че нещо ми се опъва. Исках Скопелос да покажа.
  bouquet Peace newsm74
Благодаряяяя ти. Това исках да видя в този форум - разказ, описание в което да заобичам и закопнея за тази страна
[

# 74
  • София

[/quote]

Скрит текст:
[/quote]

bouquet толкова завладяващо описание, омая ме!

Общи условия

Активация на акаунт