На море в Гърция 2013 - V

• 88 763
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Milah и мъжът ми се е спрял на тази дестинация. Ние тръгваме без резервация (последно така решихме след много гледане на студия и апартаменти) и по западното крайбрежие ще се оглеждаме. Ако си харесаме нещо преди Торони ще отседнем, ако не - живот и здраве ние на 11.06 тръгваме, но ако времето позволи може и ден-два по-рано. Вие къде ще се настаните?
И на мен тук дамите бяха любезни и ми обясниха за по-едрия пясък но това за мъжът ми се оказва още по-добре,  Laughing по-малко пясък в колата.
Гледаме и времето започва да се затопля там. Така решихме по на юг, че уж да е по-топло, че това време... Whistling

# 151
  • София
Ние на 8,06 пътуваме за Неа Врасна - този път решихме да е по-близичко. В Торони бяхме май месец, а на връщане поспирахме тук -там. Тогава беше едно тотално спокойствие. Нямаше никой. Плажа и селцето празни. Но пък на мен ми хареса. Имах нужда от тишинка. Там си харесах няколко вилички на външен вид, за съжаление повечето бяха затворени и със спуснати кепенци. Почти всичко е на първа линия. Водата и времето бяха чудни за толкова ранен сезон.  Grinning.
P.S. Тази година ни е първата в Гърция и още сме малко неориентирани, но имаме твърдото намерение бързо да наваксаме.  Laughing  bouquet

# 152
  • където и да е,само да не съм сама
Здравейте!
Темата ми е безкрайно интересна и напоследък е причина за моето недоспиване/като се зачета и откарвам до никое време/.
Това ще ни е 1-то море в Гърция и резервирах пробно за 5 дни във Флогита-Сиди бийч апартмънтс. Някой, който е ходил там може ли да препоръча готина таверна в района, че ми се иска да опитаме нещо вкусно типично гръцко. Ориентирах се от темата за ползването на чадърите на плажа, за цените горе-долу по таверните.
Прави ми впечатление обаче, е се коментират главно местата по ръкавите, а такива като Неа Мудания, Геракини/ за нач. на септември си го мисля/ и т.н., които са точно преди тях доста по-малко.
Та ако някой има впечатления оттам за добър хотел,плаж и т.н. моля да сподели. Допаднаха ми местата, защото са възможно най-близо до София. Живот и здраве като пътуваме сега ще придобия и по-реална представа за път и т.н., а следователно ще възникнат и нови въпроси Laughing
На всички пожелавам едно слънчево и спокойно Гръцко лято и току-виж ми харесало и на мен там!

# 153
  • София

Нашето море наближава и се надявам времето да започне да се пооправя и на 13-ти живот и здраве да се настаним в слънчев ден в Торони Simple Smile

Ето кой отивал сега на Торони.  Embarassed Аз пък каво съм прочела.
SZA за да не повтарям виж какво съм писала малко по-нагоре за нашата почивка към Торони.  Peace Явно за тебе се отнася.  Mr. Green

Цитат на: Milah - а на връщане поспирахме тук -там. Тогава беше едно тотално спокойствие.
Други хубави плажове да споделиш по западното крайбрежие, които сте видели или посетили.

# 154
Ние на 8,06 пътуваме за Неа Врасна - този път решихме да е по-близичко. В Торони бяхме май месец, а на връщане поспирахме тук -там. Тогава беше едно тотално спокойствие. Нямаше никой. Плажа и селцето празни. Но пък на мен ми хареса. Имах нужда от тишинка. Там си харесах няколко вилички на външен вид, за съжаление повечето бяха затворени и със спуснати кепенци. Почти всичко е на първа линия. Водата и времето бяха чудни за толкова ранен сезон.  Grinning.
P.S. Тази година ни е първата в Гърция и още сме малко неориентирани, но имаме твърдото намерение бързо да наваксаме.  Laughing  bouquet

Къде в Неа Врасна или ще търсите на място? И ще очаквам отзиви,ние мислим към 20 юни да сме в този район ,но още нищо не е сигурно Wink Ще помоля да пишете най-вече как е водата и заведения и студия които са ви харесали Hug

# 155
  • София...........
Да не са сергиите преди Никити?

Параходче, Струваше ми се , че е доста по-рано, но може да съм се заблудила... Ако са преди Никити  би трябвало да са около Метаморфози  Thinking  Имаше една след друга няколко и от двете страни на пътя - тази сергия се казваше Соня (мисля беше). Ако е това можеш ли да кажеш каде по-точно е ?

# 156
  • София

Нашето море наближава и се надявам времето да започне да се пооправя и на 13-ти живот и здраве да се настаним в слънчев ден в Торони Simple Smile

Ето кой отивал сега на Торони.  Embarassed Аз пък каво съм прочела.
SZA за да не повтарям виж какво съм писала малко по-нагоре за нашата почивка към Торони.  Peace Явно за тебе се отнася.  Mr. Green

Цитат на: Milah - а на връщане поспирахме тук -там. Тогава беше едно тотално спокойствие.
Други хубави плажове да споделиш по западното крайбрежие, които сте видели или посетили.
За съжаление на връщане не ходихме по плажовете. От любопитство спирахме по градчета по пътя, за да ги поразгледаме и да се поразходим - Нео Мармарис,Никити, Метаформози. Определено не мога да кажа някакви впечатления за малкото време там.  Confused Embarassed

# 157
  • с/у ОколоМръсТното
divna_ - всеки четвъртък има пазар на пристанището в Неос Мармарас. Може пък там също да има хубави маслини, проверете, ако ви е на път.

# 158
  • София

Къде в Неа Врасна или ще търсите на място? И ще очаквам отзиви,ние мислим към 20 юни да сме в този район ,но още нищо не е сигурно Wink Ще помоля да пишете най-вече как е водата и заведения и студия които са ви харесали Hug
Ето тук запазихме и се надявам да ни хареса - http://www.feelgreece.com/bg/villa-camellia Simple Smile

# 159
Ще ви хареса, ще ви хареса.  Grinning И вилата, и собствениците, и близостта на плажа, и самият пясък на плажа пред вилата /втора линия е/ са су-пер!

# 160
Благодаря за отговорите Simple Smile Аз и прочетох, нищо че стана объркване.

Май ще рискуваме без акваобувки (и без това трудно ще ги накарам да ги носят), пък ще се оглеждаме повечко и няма да ходим при скалите. Аз се настройвам за тотално мързелива почивка, да видим.

# 161
Дивна,
тези "моите" са вдясно от пътя, като се движиш от Метаморфози към Никити, точни координати не мога да дам Simple Smile но са 4-5 сергии, аз купувам редовно от тях плодове, точно маслини и точно Соня не помня. Възможно е да има и други.

# 162
благодаря много на aleina за дадените линкове,прегледах ги,но това което търсим е по-скоро къщи под наем,а не хотели.Покрай постовете на мама Лони се ориентирах за Сарти,звъннах там и имат свободни места във вила Теодорула.Бил ли е някой там,и като цяло какво ще ми кажете за Сарти?Благодаря ви много Hug

# 163
 И аз се включвам в листата на чакащите Wink. Броя дните, нощите...и всичко,което може да се брои. След има няма 17 дни тръгвам. За Лимнос. Фериботите за юни се появиха, пратих някое евро капаро за заплютата къща и сега съм седнала да чакам. Хубаво, че ми се намира с кво да си запълвам времето, че иначе само в календара ще гледам. Направила съм и справка в weаther.com. Положението върви към оправяне! Какво му трябва повече на човек!  Grinning

# 164
  • София
Някой препоръчва ли хотел в Йоанина?

Общи условия

Активация на акаунт