На море в Гърция 2013 - V

• 90 409
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
 Велина, до Афитос идете ако имате възможност.

# 481
  • София
Здравейте на всички!
Ние утре сутрин пътуваме за първата ни почивка в Гърция. Ще бъдем във Вурвуру при Валасакис. Тъй като вероятно ще стигнем до Халкидики по обяд, искам да попитам в колко часа е нормално да отидем в къщата за настаняване? Чувала съм, че гърците много държат на следобедната почивка и затова се притеснявам - ако трябва първо да направим разходка и да отидем по-късно... давайте съвети, моля Simple Smile

# 482
  • София
Здравейте на всички!
Ние утре сутрин пътуваме за първата ни почивка в Гърция. Ще бъдем във Вурвуру при Валасакис. Тъй като вероятно ще стигнем до Халкидики по обяд, искам да попитам в колко часа е нормално да отидем в къщата за настаняване? Чувала съм, че гърците много държат на следобедната почивка и затова се притеснявам - ако трябва първо да направим разходка и да отидем по-късно... давайте съвети, моля Simple Smile

Обичайно настаняване след 2 часа. Повечето къщи го имат в сайтовете си като условия, не знам тези имаха ли сайт, погледни там ако искаш. Но обичайно е така.

# 483
миленка_д, зависи си от собствениците. Ние пристигнахме в 10 ч. и ни настаниха веднага. Валасакис е готин и ако студиото е свободно ще ви настанят предполагам. Ако пък още не е освободено, ще хапнете наблизо и ще се върнете към 14 ч.

# 484
Разгледах днес още варианти за трите нощувки преди Агиос Йоанис ,Пелион.Хрумна ми, че можем да се разходим до Скиатос с фери.С кола таксите са неоправдано високи и търсейки къде да я  оставим на паркинг,и да вземем рент а кар на острова,попаднах на това:http://www.travel-pelion.gr/index.php?target=topics&topic_id=116&sl=EN
Пускам то за инфо.

# 485
  • София
тодоричка, Mur благодаря за бързите отговори!
На сайта не пише нищо. Просто се притеснявах дали е удобно да пристигнем в 14 часа. Иначе знам, че за хотелите това е часа, но все пак не отиваме на хотел. Ще гледам да е към 13,30 да не му развалим почивката.

# 486
  • Варна
Децата ми в Албена такава инфекция си докараха, че и днес, 4 години по-късно си теглим последствията. Мъжът ми абсолютно винаги, когато ходи на море в България, се разболява.

Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Не се ли изсилвате малко???
Все пак тук покрай Черно Море живеем стотици хиляди хора , гледаме си децата , внуците и дай Боже сме си здрави и даже за ваше голямо учудване сме си съвсем живи Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И ние ходим и по гръцкото и по турското и по разни други морета .Навсякъде си е хубаво по свой начин и във Варна и на Варадеро и във Валпарайсо , дай Боже време и пари да ги обиколим всичките.

# 487
Разгледах днес още варианти за трите нощувки преди Агиос Йоанис ,Пелион.Хрумна ми, че можем да се разходим до Скиатос с фери.С кола таксите са неоправдано високи и търсейки къде да я  оставим на паркинг,и да вземем рент а кар на острова,попаднах на това:http://www.travel-pelion.gr/index.php?target=topics&topic_id=116&sl=EN
Пускам то за инфо.

На мен още вчера ми дойде на ум, но си замълчах щото каза ,че искаш нещо по път. Прекрасно решение! Има хубави оферти за хотели в Скиатос ласт минит.

# 488
  • София
тодоричка, Mur благодаря за бързите отговори!
На сайта не пише нищо. Просто се притеснявах дали е удобно да пристигнем в 14 часа. Иначе знам, че за хотелите това е часа, но все пак не отиваме на хотел. Ще гледам да е към 13,30 да не му развалим почивката.
Привет, ние тази година ходив в Гърция за първи път. И двата пъти пристигнахме рано сутринта. Аз си поех риска. Дори да не е свободна стаята, кърпите и банските са ми най-отгоре в багажника. На плажа и после настаняване. Но ни приеха и настаниха. Прецени си, мисля, че няма да сбъркаш да опиташ. Поне не губиш от плажа Simple Smile. Приятна почивка Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 489
  • На гарата
 Bled по разчисти ли си кутията та да ти пиша на лични?

# 490
  • София
Bled по разчисти ли си кутията та да ти пиша на лични?

KKATINNA Естрея Кутията е почистена.........

Аспровалта Здравейте от Хотел Saint George http://www.stgeorge.gr/
Времето По всичко личи, че отива на по-добре, слънцето се показа рано, още е облачно, няма дъжд.

миленка_д Вчера минахме през Вурвуру и Karidi, прекрасно е, само времето да се оправи.
Съвет, отиваш в хотела тогава когато пристигнеш, нищо не губиш. Ако не са успели да оправят, оставяш багажа, ако не е в колата, малко разходка и се връщаш отново. В повечето случай настаняват веднага, ако не е пиков сезон. Желая много слънце......

iniici Хотел Theoxenia, Урануполи. В първият момент прави страхотно впечатление. За втори път нощуваме тук, проблема е един и същ, стаите. Ако ги реновират, всичко ще е наред. Остава само прекрасната гледка от терасата. Хубави басейни, бар, детски кът, ресторант. Храната, малко над средно, става. Плажа през улицата, удобен, супер гледка, вечерта постояхме малко, на сутринта нямаше да има време. Ако нямате претенции към стаите, става. Успех.

♥Пандичка♥ слагайте банските времето се оправя. Ако ли не, малко по назад съм написала къде може да отбивате малко приятно време, ако ви се разделя с прекрасния хотел. Взимаме хотели винаги с интернет и паркинг, написах къде сме, вече сме далеч, не става за по едно узо.

velina_v от Солун до Касандра, минахме отново цялото крайбрежие, без да се качваме на магистралата. Спряхме и в Созополи, приятно селце. Ако времето ви е лошо обиколете малко Касандра, Сани също ви е близо. Посетете други плажове, щом този не ви харесва. Успех.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 08:00 от Bled

# 491
Не се ли изсилвате малко???
Все пак тук покрай Черно Море живеем стотици хиляди хора , гледаме си децата , внуците и дай Боже сме си здрави и даже за ваше голямо учудване сме си съвсем живи Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И ние ходим и по гръцкото и по турското и по разни други морета .Навсякъде си е хубаво по свой начин и във Варна и на Варадеро и във Валпарайсо , дай Боже време и пари да ги обиколим всичките.

Има огромна разлика между курортите, където има огромно струпване на хора, ниска хигиена и т.н. и градовете покрай морето, моля да не ми се преиначават думите.

# 492
Здравейте на всички!
Много ми хареса мястото, Търсим нещо подобно за септември, би ли ми казала как са цените и после да дадеш отзиви дали е така както нас нимките. Благодаря

# 493
  • София
Здравейте, в неделя тръгваме към Стамио до Лариса за седмица. Иска ми се да отидем и до Метеора - разстоянието го дават около 80-90 км. Интересувам се какъв е пътят? Много ли са завоите, тежки ли са? Колко платна е шосето, ако се наложи да спираме, в случай че не се почувствам добре дали ще има място... На мен ми става лошо по завои, малкият не е пътувал по тежки маршрути все още и се чудя да ходим ли до там или не... За колко време приблизително се взима това разстояние Лариса - Метеора.
Благодаря на всички, които решат да се включат.  bouquet

# 494
Някой дали е превеждал скоро пари по гръцка банкова сметка
и ако може да сподели колко струва
защото от пиб ми искат 2 евро такса +10евро суифт

Общи условия

Активация на акаунт