Ново правителство, нов късмет

• 941 211
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 935
  • София
Аз мисля, че вчера писах за впечатления от разговор в едно село в Троянския край: там хората възприемат Бареков за стожер на "демокрацията". И върви после обяснявай защо на този етап не е добре да имаме мажоритарни избори.

# 16 936
  • София
Мисля, че силно надценявате възможностите и ресурса който ще бъде отпуснат  на Бареков за партийно строителство. Това с партията е по-скоро начин елегантно да го разкарат от телевизията, защото почна да и носи повече негативи, отколкото ползи

# 16 937
Мисля, че е погрешно за пореден път да се търси месия и спасител в лицето на Радан Кънев, както беше с Царя, после с ГЕРБ. Лично аз смятам, че реформаторския блок няма да провежда по-различна политика от тази, която е била характерна за формациите в предишния им вид. Просто се поставят нови лица, за нова надежда, по правилно за нова излъгана надежда. Знам, че тук във форума има доста привърженици на десните, но за съжаление и те не са допринесли с нищо за благото на България. Напротив Иван Костов е един от хората, който навреди най-много. Нека не се залъгваме кой и как ще управлява България и в бъдеще. Единия кръг като слезне от сцената, ще се възцари другия. Явно "другия" е по-добър за страната ни, защото изповядва Европейски ценности. Но имаме ли шанс, при положение, че сме страна със застаряващо население, а Путин смята да възроди СССР под формата на нов съюз, а в България, масово населението е с носталгия по комунизма, а една друга голяма част е неориентирана ( хората докарани с автобусите на 16 август).

# 16 938
  • София
Мисля, че силно надценявате възможностите и ресурса който ще бъде отпуснат  на Бареков за партийно строителство. Това с партията е по-скоро начин елегантно да го разкарат от телевизията, защото почна да и носи повече негативи, отколкото ползи

Много силно се надявам да си прав!

# 16 939
  • София
Мисля, че е погрешно за пореден път да се търси месия и спасител в лицето на Радан Кънев, както беше с Царя, после с ГЕРБ. Лично аз смятам, че реформаторския блок няма да провежда по-различна политика от тази, която е била характерна за формациите в предишния им вид. Просто се поставят нови лица, за нова надежда, по правилно за нова излъгана надежда. Знам, че тук във форума има доста привърженици на десните, но за съжаление и те не са допринесли с нищо за благото на България. Напротив Иван Костов е един от хората, който навреди най-много. Нека не се залъгваме кой и как ще управлява България и в бъдеще. Единия кръг като слезне от сцената, ще се възцари другия. Явно "другия" е по-добър за страната ни, защото изповядва Европейски ценности. Но имаме ли шанс, при положение, че сме страна със застаряващо население, а Путин смята да възроди СССР под формата на нов съюз, а в България, масово населението е с носталгия по комунизма, а една друга голяма част е неориентирана ( хората докарани с автобусите на 16 август).

Аз лично никога не съм търсила политически месия и Радан Кънев не прави изключение, а още по-малко пък той самият се вижда в подобна роля.

# 16 940
Мисля, че силно надценявате възможностите и ресурса който ще бъде отпуснат  на Бареков за партийно строителство. Това с партията е по-скоро начин елегантно да го разкарат от телевизията, защото почна да и носи повече негативи, отколкото ползи

Не е вярно.  В момента в България тече процес на регистрация на малки партии, към които да "оттекат" избиратели на големите партии, целта е да се намали влиянието на ГЕРБ, затова и скоро Орешарски стан приеха такъв закон. Идеята е сегашния кръг да си осигури дълголетие в политиката, а Бареков е сладкодумен и може да омайва народа. Кой работодател ще се оттърве от човек, който така прекрасно върши мръсната работа. В момента се управляваме от наемници, които работят за един конкретен човек, затова са толкова нагли и безпощадни. Свършат ли си работата, ще има бонуси, костюми, прически и заплати. Не я ли свършат, няма да бъдат наемани повече, а мястото им ще заемат нови служители.

# 16 941
Къде останаха обещанията за разкриване на нови работни места!?Синдикати: Готвят се 10% съкращения в държавните болници Това ли са реформите  първо трябва да уволнят толкова души, че да има къде да назначат новите 250 000..

# 16 942
Пиша си, философствам си, но дълбоко в себе си искам младите, които протестират всяка вечер да победят, България да тръгне в правилната посока. За съжаление нашите родители ни дърпат към Русия на Путин, за съжаление много млади хора вече са извън страната, тези хора, които биха излизали всяка вечер на площада. Бъдещето пред България е неясно, но борбата не трябва да спира. Дето се вика, не трябва да се даваме без бой. Май си отговорих сама, на въпроса който зададох в началото.  Hug

# 16 943
  • София
Мисля, че силно надценявате възможностите и ресурса който ще бъде отпуснат  на Бареков за партийно строителство. Това с партията е по-скоро начин елегантно да го разкарат от телевизията, защото почна да и носи повече негативи, отколкото ползи

Не е вярно.  В момента в България тече процес на регистрация на малки партии, към които да "оттекат" избиратели на големите партии, целта е да се намали влиянието на ГЕРБ, затова и скоро Орешарски стан приеха такъв закон. Идеята е сегашния кръг да си осигури дълголетие в политиката, а Бареков е сладкодумен и може да омайва народа. Кой работодател ще се оттърве от човек, който така прекрасно върши мръсната работа. В момента се управляваме от наемници, които работят за един конкретен човек, затова са толкова нагли и безпощадни. Свършат ли си работата, ще има бонуси, костюми, прически и заплати. Не я ли свършат, няма да бъдат наемани повече, а мястото им ще заемат нови служители.

точно Бареков няма как да открадне избиратели от ГЕРБ, за тази цел хората си правят ГЕРБ-2 с Миро Найденов и Емо Ротманса. Бареков се цели в маргиналите и пишман патриотите.

# 16 944
  • София
 „Между Реформаторския блок и ГЕРБ стои най-вече въпросът с правосъдието. Няма как след 4 години на власт, през които ние сме натискали много силно за такава реформа, ГЕРБ да кажат, че го имат в програмата си. Нужен е по-сериозен отговор за да сме сигурни, че можем да го направим заедно. В момента няма такова доверие в избирателите”
Повече тук.

# 16 945

Мислиш ли? Щото телевизията не е сменила политиката си като цяло.

А и аз мисля, че той ще продължи да си я ползва за трибуна. Единствено ще се отдели формално.

# 16 946
  • На земята, която е всъщност звезда.

Peace Бареков ще дърпа избиратели от няколко посоки, вкл. Реформаторския блок, отцепници от ГЕРБ, отцепници от БСП, отцепници от Атака, свободни електрони. Новото лице привлича на принципа "всички досега са маскари, ето някой нов и неопетнен".

# 16 947
green_dawn последните ти постове звучат като предизборна агитация. Виждам, че харесваш Реформаторския блок и искаш да запознаеш хората с идеите им. В това няма лошо, но ако не се разнообрази дискусията, много хора ще я напуснат отегчени и ще си останете няколко хора, радетели за синята, реформаторска идея. Дайте вече на бля бля да не се връзваме. Радан и всички останали могат да разтягат колкото си искат локуми и да говорят едно сега, а после да правят друго. Дайте да гледаме кой какво е НАПРАВИЛ досега в добрия и в лошия смисъл. Аз например мога да кажа, че явно до момента ГЕРБ нямат крупни злоупотреби, както Тройната коалиция и НДСВ преди тях, защото Орешарски не успяха да изкарат нищо друго, освен полетите на авиоотряда, дето се возела и Преслава и "чувалите с пари", дето Бойко изнасял. То това последното е малко, като Дядо Коледа дето се спуска с чувала през комина. Може пък Бойко да е закарал чувалите в Лапландия.  Hug

# 16 948
Не няма да участвам на неофициална среща на ЕНП, при нас няма покани за такава среща, не знам за другите партии. Така лидерът на ДСБ Радан Кънев отговори на появилите се в медиите съобщения, че ръководството на европейските десни събира партньорите си от България, за да ги помирява.http://www.faktor.bg/novini/balgariya/11938-radan-kanev-nyama-da … e-ni-e-kanil.html

# 16 949
Знам, че тук във форума има доста привърженици на десните, но за съжаление и те не са допринесли с нищо за благото на България. Напротив Иван Костов е един от хората, който навреди най-много.
"Не прави добро, за да не получиш зло".  (c)

След като десните "не са допринесли с нищо за благото на България", ако не е секрет кажете кои са тези  благодетели ("по делата им ще ги познаете") на  България?   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт