КИПЪР

• 120 609
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Kapnos пътуват от градовете до летищата, през цялата година от Никозия, Лимасол и Пафос, през лятото Агия Напа. Не са сложили още лятното разписание. Ще мина през офиса им тази седмица и ако има някаква информация за новото разписание, ще пиша

# 631
Здравейте. Изчетох цялата тема, тъй като се подготвям за почивка в Кипър. Ще летим до Paphos в началото на май. Надявах се на ранно море, но като гледам прогнозата за времето май няма да стане. Температурите в Paphos са около 20 градуса, което си е студено, за да се затопли морето. Дали в северната част на острова е по-топло? Може ли да ми препоръчате място в северен Кипър, което да е по-близо до Paphos и да става за плаж? Идеята ми е да отидем за ден. До Голдън бийч на Дип Капраз ще е прекалено уморително. Децата са големи, но все пак 8 часа път за един ден са си много.

# 632
Пафос е най-отдалеченият град от северната част, няма как от Пафос да отидете директно до място или плаж в турската част. Температурите са почти еднакви, може да има разлика от 2-3 градуса. Около 23-25 градуса е приятно за плаж, дори и сега има хора, които влизат в морето, а до тогава водата ще се затопли още. Карпасия си струва да се види, заради дивите плажове, иначе в Турската част Кериня ще Ви е най- близо

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 06:16 от blue#

# 633
На Корал бийч ще се постоплила водата, той е плитък.

# 634
Много благодаря за съветите!

# 635
Нашето пътуване приключи. Благодаря за споделената информация в темата!
Много ми хареса в Кипър. В Пафос е все още студено за море, но отидохме до Ларнака и успях да се изкъпя в морето. В темата бях прочела за ресторанта Ocean Basket. Отидохме в този в Coral Bay и останахме очаровани. Беше много вкусно.
С организацията не се справихме много добре, но си починахме и прекарахме страхотно. Посетихме Tombs of the Kings и Kato Paphos Archaeological  park.

# 636
Stryper, сподели повече за организацията и къде са били слабите звена 👀

# 637
Kapnos пътуват от градовете до летищата, през цялата година от Никозия, Лимасол и Пафос, през лятото Агия Напа. Не са сложили още лятното разписание. Ще мина през офиса им тази седмица и ако има някаква информация за новото разписание, ще пиша

Здравейте,
Да кажа, че лятното разписание с вкл. Агия Напа вече е на сайта на https://kapnosairportshuttle.com/

# 638
Цитат на: blue# link=topic=721963.msg46305586#msg463055
[/quote

Здравейте,
Да кажа, че лятното разписание с вкл. Агия Напа вече е на сайта на https://kapnosairportshuttle.com/

Благодаря за линка, но виждам, че автобусът е до 17 часа. Ние кацаме чак в 22:20 ч…. Какъв е варианта за транспорт до Ayia Napa по това време??

# 639
И ние кацаме в 22:20 и още миналата седмица видях, че най-късния шатъл е в 17ч и запазих такси. На връщане ще се пробваме с междуградски автобус до Ларнака и после с 425 до летището.

# 640
На мен таксито през Букинга с отстъпка ми излиза 110 лв. Шатъла за двама е 40 лв., та не е болка за умиране. Ако има с кого да си го разделите още по-добре.

# 641
Привет, мислех да взема предварително билети за шатъла, обаче нямам много доверие на Wizz, че ще излетим навреме и се притеснявам да не си изпуснем шатъла. Цената на място същата ли е като онлайн?

# 642
Привет, мислех да взема предварително билети за шатъла, обаче нямам много доверие на Wizz, че ще излетим навреме и се притеснявам да не си изпуснем шатъла. Цената на място същата ли е като онлайн?
Да, същата е. Може просто да резервирате място, без да плащате ( ако не може през сайта, по телефон). Понякога бусчетата са малки и ако има много пътници, тези без резервация чакат или за следващият, или докато осигурят втори бус.

# 643
Мерси, ще пробвам да им звънна или пиша.

# 644
Препоръчайте ми заведение за хранене в Лимасол, моля! С местна кухня, без да е претенциозно и ако може да не режат глави с цените. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт