Кюретаж и забременяване след това - 45

• 22 966
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
Бени радвам се циклю че се е появил. Иначе сега съм добре, не знам и аз какво беше това чудо вчера най-вече. За първи път ми се случва, днес си вечерях и не ми се гади и не ми става зле от миризми. Нямам обяснение просто  newsm78, важното е че съм ОК сега. Ох да идва и моя цикъл вече, имам още 4 дни. Бени стискам палци за прегледа на 20-ти и да имате зелена светлина! Praynig Hug

# 526
Бени радвам се циклю че се е появил. Иначе сега съм добре, не знам и аз какво беше това чудо вчера най-вече. За първи път ми се случва, днес си вечерях и не ми се гади и не ми става зле от миризми. Нямам обяснение просто  newsm78, важното е че съм ОК сега. Ох да идва и моя цикъл вече, имам още 4 дни. Бени стискам палци за прегледа на 20-ти и да имате зелена светлина! Praynig Hug

Дани ,радвам се ,че днес си вече добре Hug.Мила ние дори да имаме зелена светлина ,няма да действаме Sad.Имаме резервация за Велинград за почивка за края на юли.Надявам се на зелена светлина ,но дано първо намерят причината за всичките ми неуспехи.Не искам и да си помисля ,че ще преживея същото за пореден път,но дори и да не се получи ,аз не се отказвам.

# 527
Дани напълно възможно е само от нервите покрай всичко та си се приповдига. Освен това, ако си спомням прогестерона ти беше хубав и висок и обикновенно той е виновникът за всички неприятни усещяния при бременност - гадене, болезнени гърди, подут корем. Така, че всичко се навързва. А щом ти се гади е напълно нормално и да те дразнят всички миризми и обратното. Нещата са навързани.

# 528
Лин, за първи път ми се случва това, а и за първи път си изследвах прогестерона. А аз си мислех че е нисък и затова исках да разбера как са нещата там, поне се радвам че той е ОК и цикъла ми също. Айде да минат тези 4 дни и да идва лелката. Утре следобяда казаха от лабораторията че ще са ми готови и останалите изследвания. А първо ми казаха за 17-ти.  Rolling Eyes Лин, ти ка какъв етап си от цикъла?

# 529
То и аз по едно време го изследвах прогестерона да видя дали е ок, че си бях възобразила, че е зле. На деня на спонтанния го изследвах и беше страшно нисък, тогава реших, че може би той е причина. А доке му обърна внимание. В последствие се оказа, че явно доста бързо спада и може да е било наистина нормално. Няколко месеца се тъпках с дуфастон за по-сигурно и накрая ми писна, защото само ми удължаваше цикъла и го правеше още по-тежък. Накрая резултатите бях добре и го зарязах специално него. Но по принцип трябва да се изследва няколко месеца да се прецени дали е ок, защото всеки месец си е индивидуален.
Иначе аз сега съм около овулацията. Няколко дни правя тестове вече. Първият доста силна черта ми изби и се притесних да не е много рано тоя път. След това едни никакви и ми писна да ги правя и днес пропуснах. Температурата и тя нещо се мени и н емога да й хвана края, но по-скоро си мисля, че може би овулацията ми мина. Предните дни имах и някакви леки болки. Исках да я проследя за статистиката този месец, макар и да го пропускаме, но нещо се изнервих и не ми се хабят тестове повече. Когато иска тогава да идва. Иначе по навик се стряскам кой ден е и да не забравя да си пия АП, че нали го почвам след овулация. Поне него няма да пия тоя месец. Гълтам тук витамините и билките и ще видим следващия цикъл каквото сабя покаже. Тези дни трябва да си седна на д-то и да почета малко и да реша към коя клиника да се насочвам вече.
Тези дни са едни терзания дали да ходя по лекари и зъболекари. Покрая зъба на мъжо се замислям дали да не ида да ме видят, че от години не съм ходила и сигурно имам сто неща за правене, ама пусто шубе, хич не ми се стъпва при зъболекар. Направо трябва да отпиша изследванията и следващия месец, че стреса ще е на макс. И на кожен лекар се каня от много време да ходя, че страшно много бенки ми излезнаха тая година и е добре да ме видят. А и едни петна ми се появи дето ги имах преди години и леко почват да ме дразнят, ще трябва да се лекуват явно. И се чудя дали да стискам зъби и да тръгвам навсякъде да отметвам всичко тоя месец без това го пропускаме или да изчакам и да си пазя спокойствието, за да може да имам реални резултати от хормоните и да тръгвам по прегледи другия месец, че това ми е все пак по-важно за момента Confused

# 530
Лин, виж за зъболекара е хубаво нещо. Аз всяка година ходя август като се приберем, но сега след аборта един ми разказа играта та ходих тук. Е, одраха ми кожата, ама няма как, имам още и чакам като се приберем на БГ! А за прогестерона няма да ги изследвам пак, исках от любопитство само да знам, и без това не е евтин. Ако забременея АГ най-вероятно ще ми изпише него, така каза, след като се пусне кръвния ще се разбере.

Добро утро на всички! Hug Къде се изпокрихте всички! Mr. Green

# 531
Добро утро Hug
Лин,миличка почети та да си избереш в коя да се спреш,аз много четох и се спрях на клиника Надежда.Там се чака много да знаеш,но аз си записах час за Сигридов и така той ме прехвърли при Стаменов ,с една дума за 2 месеца стигнах до Стаменов.Ако се спреш там звънни от сега,опитай се така запиши си час за Сигридов или Михова,те следят бременните,ако имаш проблем те ще те прехвърлят при другите.Важното е да попаднеш в сиситемата им,след това няма проблем с часовете.
Дано си ме разбрала какво ти обяснявам.
Дани ,сега и аз се навих да си изследвам прогетерона,другия месец ще си засека овуто с тестове и ще пусна един да видя как са нещата.
Хубав ден   bouquet

# 532
  • София
Бени честит ти МЦ, ми сега кой ден ти е първи? newsm78

Ох, на всички ви дойде , само на мен не! Щура работа!
 Като се раждаше малката, пак така беше, всички родиха, само аз не-а я преносих едва три дни,но по истинския си термин детето се роди точно на датата си!

# 533
Джули,задаваш ми въпрос с повишена трудност newsm78.Незнам ,но ще броя вчера за първи ден,измислих го преди да променя часа Simple Smile.Ще ти дойде не се притеснявай ,предния месец беше 2.-3 дена след мене,така че очаквай включване.

# 534
Бени, броиш когато ти е потекло, а не зацапало, независимо часа. На мен ако ми дойде вечерта си го броя от този ден, а ако е през нощта от следващия!

# 535
  • Варна
Добро утро, момичета,  Hug Искам да ви почерпя за чрд-то на ММ

Бени, честит ти цикъл  Hug

Джули и твоя ще дойде скоро  Hug И аз бях така с Вики - бях в мартенската тема, с истински термин 22-ри, всички родиха преди мен, а аз откарах до 5 април  Mr. Green Съответно цялата тема чакаха аз да родя и всеки ден сутрин чакаха ще се разпиша ли или не  hahaha Сутрин преди да се появя всички пишеха - а, Деси я няма, сигурно ражда  Mr. Green а като се появя - абе ти пак ли си тук, хайде, само теб чакаме  Joy  Абе голямо чакане падна  Mr. Green

# 536
  • София
Добро утро!

Бени, и аз броя като Дани   Simple Smile  

На мен ми е едно криво и недоспало днес... Снощи сина ми направи "купон" и заспа чак в 00:30 и то след страхотно каране и рев. Изтощи се от рев и заспа! Едва станахме днес. Сега е на детска, да му мислят госпожите.  Crossing Arms Лошото е, че мен още ме държи! Изобщо... вече 3 месеца толкова нерви хабя, колкото за 3 години не съм. Така ми е писнало и не се знае накрая кой ще го отнесе, но горко му!  Twisted Evil  И цикъла и той си спря, а днес ми е 3-ти ден... Чаках го да е обилен, да изпада онова чудо от мен дето е останало, но.... на. Защо трябва да е нормално като може да не е ?!??!? Едва едва си тече, а днес се гласи и да спира.  #Cussing out Бясна съм!!!

Извинявайте милички, но само тук мога да си излея всичко.  Sad

Lyne и аз съм така с петната и бенките. Станах като петниста хиена, откакто бях бременна. Ходих на лекар - било от хормоните появата и от лошото слънце. Да уточня, че аз слънцезащитен крем слагам само на плажа. Пиши какво са ти казали на теб, че ми е интересно. И късмет с лекарите! Нали знаеш приказката - отиди на лекар да ти намери 100 неща, за които и дори не подозираш. Така че... вземи си нервите, търпението и смело напред. Стискаш зъби за малко и минава бързо поне това...

Деси да ти е жив и здрав мъжа! Много да те обича, да те гледа и глези!  Wink

Киф, къде си?

# 537
Тук съм   Hug

Ох, снощи ми беше много смачкано, четох в декемврийската тема, където трябваше да съм, защо си го причиних, уж не си падам мазохист  Rolling Eyes Трябва да има опция в бг мама да блокираш някои форуми и да не ти се отварят.
И в тази връзка да ви попитам - пазите ли си тестовете и снимките от неуспешните бременности? Аз нищо не съм изхвърлила. Моята точица беше толкова съвършена, защо трябваше да ми се случи  Tired  Tired Tired Дали ако изхвърля всичко, ще ми олекне поне малко  Rolling Eyes

Уейв, за цикъла- на мен ми тече доста силничко, но като цяло не виждам кой знае каква разлика с обикновено. Надявам се до утре да намалее, че съм на концерт и как ще се оправям там в блъсканицата, не ми е ясно..

Деси, честит ти рожденик! Какво да ти пожелая  Wink - да ти е жив и здрав, много да те слуша, да те глези и много любов ( особено в точния момент). Весело прекарване на празника и наздраве!!!
Скрит текст:

Дани, Бени, Джул, Лин, Вайпър, Мария, Калпазанка, pival, Кики, Сънчо  и всички от тази тема, дано не пропускам някоя от вас, не е умишлено Hug Hug Hug

# 538
  • София
Аз си пазя и теста и снимките. Всеки път като си отворя шкафчето и си го гледам... Не мога да го изхвърля. Само това ми остана от нея.  Sad

# 539
Добро утро, момичета Hug
Бени за момента съм се насочила или към Владимиров /че с моите хормони евентуално само той ще помогне/ или към Малинов /че само там правят новото лапаро и имат млад екпип, който има по-различни подходи от другите клинини/ и се чудя между двете. Затова и трябва да почета по-сериозно, че миналия път зарязах като видях, че няма да се ходи този месец. До колкото знам и на двете места не се чака чак толкова много. Лошото е, че следват отпуските и не знам дали ще успея юли да направя нещо или ще остане за наесен.
Колкото до цикъла броите от момента, в който си потече хубаво, а не само слабо зацапва. Ако е следобяд броите за първи ден следващия, ако е до към 1-2-3 може и същия ден да отчетете.
За кожен лекар няма да се ходи тоя месец, че нещо им се скъпят направленията. Освен другия да се наканя. Те и мъжо го отсвириха, че и той искаше да ходи. Ще взема да се мажа с нещо до тогава.
За зъболекаря не знам дали ще се престраша. Сега сигурно от много мислене и единия зъб леко ме наболява от няколко дни  Embarassed
Аз единствено си пазя последния най-ярък тест, че нали цяла седмица правих само и само да видя хубава черта. Снимки така или иначе нямам, защото не успяхме да видим нищо. По-скоро ми седи като някаква база на сравнение с новите тестове, да съм сигурна, че не ми се привижда втора черта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт