Мнения за 32. СОУ

• 178 543
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Малкия е доволен от стола,казва,че е много вкусно. Отделно му слагам сандвич и плод в раницата и всичко се изяжда..., хапва си детето Simple Smile От лавката не пазарува, не му давам пари. От занималнята също съм доволна, само веднъж се е случило да не е успял да си допише, но това защото отидох да го взема рано,в 4 часа,а той е ходил и на футбол преди това, та не му е стигнало времето. Иначе когато си напише домашните, учителката му дава и допълнителни задачки в тетрадките за занималня, виждам ги когато ги донесе в къщи. За разсеяността... и моичкия имаше две случки. Първо си затри торбата за физическо с всичко в нея, след три дена мрънкане от моя страна я изнамери, някой я е прибрал в някакъв общ шкаф, в стаята им. Втория път излезе без яке като го взимах, накарах го да се върне и да го намери,но го нямало в стаята..., после се сети,че го е забравил в стола като е обядвал. На другия ден си го намери там. Та така, нормално е това..., децата сега се учат да си пазят и да се грижат за вещите си. Преди една седмица се научи да си връзва връзките на обувките и сега може по сто пъти да се връзва и развързва Grinning, a какъв зор беше докато схване.....

# 136
Моята дъщеря също ще бъде първи клас през учебната 2014/2015година. Като първо желание ми е 32-ро училище, второ желание 18-то СОУ. Надявам се да намеря отговор на множеството въпроси, които имам . И да осъществя контакт с родители на бъдещи първокласници

# 137
  • София
Здравейте, дали ви направиха впечатление зачестилите сигнали за бомба? Май вече за 3-и път от началото на годината се случва. Съпругът ми вече се шегува - щом петък, значи има бомба.

# 138
  • София
Днес е понеделник и отново има сигнал за бомба. Crazy
Inok, не трети, четвърти сигнал от началото на годината....

# 139
  • София
Да, днес май вече е четвъртият. Преди малко разбрах от съпруга, че е прибрал детето.

# 140
Здравейте, моята дъщеря ще бъде в 1 - ви клас следващата година - 2014г. Насочили сме се към 32-ро училище, да ми кажете мнения за учителите, които ще поемат първокласници догодина? Имам информация, че К.Павлова била добра. Така ли е? Само тя ли? Предварително благодаря. 

# 141
А може ли отзиви за нивото 5-7кл.!

# 142
  • София
Здравейте, моята дъщеря ще бъде в 1 - ви клас следващата година - 2014г. Насочили сме се към 32-ро училище, да ми кажете мнения за учителите, които ще поемат първокласници догодина? Имам информация, че К.Павлова била добра. Така ли е? Само тя ли? Предварително благодаря. 

Мене също ме вълнува тази тема.

# 143
  • Beyond the Frontiers
Интересно ми е при това събеседване дали отсяват децата по някакъв начин - примерно да ги групират по темперамент или каква е точно целта?

# 144
  • София
Според мен събеседването е именно с такава цел, за да формират паралелките с различни деца. В нашият клас има 2 по-буйни момченца, детенце, което чете гладко без проблем, такова, което изобщо не умее да чете и пр. Разбира се, не съм категорична, наблюденията ми са на базата на разкази на едно шестгодишно дете, все пак.

# 145
Здравейте!Дъщеря ми ще е първокласничка тази година.32-ро е ми е фаворит,но нямаме адресна регистрация в района.Работата на съпруга ми е през една улица от прилежащия район,т.е. не влиза в него Sad При тези обстоятелства дали имаме някакъв шанс ? Rolling Eyes

# 146
Здравейте!Дъщеря ми ще е първокласничка тази година.32-ро е ми е фаворит,но нямаме адресна регистрация в района.Работата на съпруга ми е през една улица от прилежащия район,т.е. не влиза в него Sad При тези обстоятелства дали имаме някакъв шанс ? Rolling Eyes

Да, имате. В нашия клас над 75% от децата са извън района, включително и ние. Моето дете беше без предимства и без връзки, а влезе на първо класиране. Убедена съм, че има и други такива деца.

# 147

Да, имате. В нашия клас над 75% от децата са извън района, включително и ние. Моето дете беше без предимства и без връзки, а влезе на първо класиране. Убедена съм, че има и други такива деца.
Благодаря за отговора.Вероятно решаващо в такива случай е времето на подаване на заявлението,може би? Rolling Eyes Ще трябва да се зареждаме на опашката от ранни зори  Confused

# 148
  • София

Мария, вие със сигурност не говорите за прием на първокласник. Peace
Надя Мариета, ако не покривате официално обявените критерии /и ако нямате връзки/ детето няма шанс. Опашки при подаването на документите няма, вх. нимер не е критерии.

# 149

Благодаря за отговора.Вероятно решаващо в такива случай е времето на подаване на заявлението,може би? Rolling Eyes Ще трябва да се зареждаме на опашката от ранни зори  Confused
В интерес на истината бях се заредила от 4 сутринта (и бях пета или шеста, не помня точно), но детенцето преди и това след моето по входящ номер не ги приеха. Предполагам, че от значение е събеседването, анкетната карта (подава се с документите за кандидатстване) или просто късмет.

Общи условия

Активация на акаунт