Мнения за 32. СОУ

• 178 282
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Някой успя ли да посети отворените врати за родители на бъдещи първокласници на 20-ти април? Представиха ли екипа учители, който ще поеме бъдещите първокласници?

# 751
Здравейте, ако има някой посетил деня на отворените врати и аз ще се радвам да чуя мнения.
1-4 клас на какви смени са? От едно място чувам двусменен, от друго , че учат по цял ден ( час БЕЛ, домашно БЕЛ, час математика, домашно математика)

# 752
Да, от тази година ще са по този вид обучение - БЕЛ, домашни БЕЛ; Математика, домашни математика и след обяд се продължава по същия метод.

Здравейте, ако има някой посетил деня на отворените врати и аз ще се радвам да чуя мнения.
1-4 клас на какви смени са? От едно място чувам двусменен, от друго , че учат по цял ден ( час БЕЛ, домашно БЕЛ, час математика, домашно математика)

# 753
Да, от тази година ще са по този вид обучение - БЕЛ, домашни БЕЛ; Математика, домашни математика и след обяд се продължава по същия метод.

А от колко до колко часа са уч.занятия

# 754
От тази година минават на целодневно обучение- от 8:20 до 17:30ч, като изрично казаха, че НЕ толерират по-ранно взимане. Не може да си взимаш детето на обед, в 14, в 15 и т.н. Даже дадоха пример с деца, записани на спорт извън училище, на които са им сменили часовете за тренировки и не са им позволили да тръгват по-рано.

В тази ситуация 18-то е доста  по-гъвкаво, те са си по стандартната схема до обед задължително обучение, следобед занималня.

# 755
Какъв втори език ще изберете? Много се чудя за момичетата ми? Испански или немски... От форума чета, че няма много значение, защото нивото на втория език е много слабо, но някой има ли обратна връзка поне за учителите по език? Явно, че последните години испанският е по-предпочитан пред немския.

# 756
С немския нямам опит, но на испанския
е госпожа Кирилова, която е повече от чудесна. Има достатъчно школи и курсове по испански, където може да се надгражда езика, както прави и моето дете, същото може да се направи и с немския. Така ще има голям смисъл от втория език.
Изберете езика, който би бил по-перспективен за Вашето дете, за да има смисъл. Ако нямате насоки, нека детето изгледа няколко минутки детско на немски и такова на испански и да си избере.

Какъв втори език ще изберете? Много се чудя за момичетата ми? Испански или немски... От форума чета, че няма много значение, защото нивото на втория език е много слабо, но някой има ли обратна връзка поне за учителите по език? Явно, че последните години испанският е по-предпочитан пред немския.

Последна редакция: нд, 31 май 2026, 10:45 от lexche

# 757
  • сред маслини и портокалов цвят
Ако се разчита само на занятията в училище, втори език няма как да се научи. С допълнителни занимания в школи, да. И двете ми деца бяха с втори език испански в 32-ро. Синът ми нищо не научи. Дъщеря ми ходи на допълнителни уроци, харесваше и и го понаучи до ниво да гледа испански сериали.😀 Толкоз.

# 758
Здравейте,
Някой може ли да даде информация за учителите, които тази година ще поемат първи клас. На деня на отворените врати само една госпожа видях от тях. Благодаря предварително!

# 759
Моля, публикувайте нова тема.

# 760

Общи условия

Активация на акаунт