седмицата 30.01 - 5.02.06 - нека е щастлива

• 11 023
  • 266
  •   1
Отговори
# 60
Тединка, къде го пипна тоя вирус Thinking пази се, сега идва по-топло време и става още по-опасно...
Леа, на този виц наскоро се смях много жестоко Laughing Laughing Laughing
Аугуста, от колко месеца опитвате? Щото спермограмата е първата крачка след година и повече неуспешни опити..ако сте натрупали този стаж, време е за спермограма, но ако сте още в началото- няма нужда да си усложнявате бебеправенето и да се вманиачавате Wink

АЗ пък съм така  tantrum Току що се връщам от гинеколога...тъй като след себе си влача сто чувала с късмет, оказа се че в момента няма лекарство за мазане на ранички- знам ли го как се казваше...- та утре пак трябва да отида...аз си имах предчувствие, че трябва да си запазя час за утре, ама...загубих много време, а съм назад с ученето...оф, както и да е Confused А, докато чаках пред кабинета, вътре се чуваше смях newsm78 Викам си какво ли толкова забавно се случва в гинекологичен кабинет...а то- излезна една бремелинка, с огромен корем, с мъжа й,  ухилени до уши...сигурно бебо е правил представление на ехографа Blush Много мило ми стана...

# 61
  • BABYLAND
ДАНИДАНЧЕ, щастлива съм за теб! Много професионални успехи и голяяяям късмет на ревюто...кой знае, може и да напълним залата  Mr. Green

# 62
  • На един клон
Добриутро,дами!Добриутро,Хера!  bouquet  bouquet  bouquet
Виждам ви от клона,еййй!
И ви стискам палциии!Тъй да знаете!

Даниданке,наблизо си значи,няма да ми избягаш!
Да ти пратя моите мерки,ставам за манекен на дрехи за "закръглени" дами.Като от каталог съм!
Тедунска,мини на ракийотерапия ,мила!(текилотерапия също става)
Веси,не ги чети ся тия работи за зрението и бременността.Нали не си с 10 диоптъра!Аз и преди,и сега все съм си дългогледа(за това ви наблюдавам от клона чак).Ако има препоръка от офталмолог,се ражда секцио,а другото сигурно са временни нарушения.
Голдънче,ама ти какво си се стреснала от вагиналния,душко?Щи кажа нещо нецензурно:поне ти слагат нещо по-чисто,отколкото при секс.

# 63
  • София
Хе-хе, Куки! Къде изчезна, бе ? Добре, че се обади, да ме разсмееш малко Laughing
Данидан, аз пак да ти пожелая много професионални успехи и съм първа писта на ревюто! А като закръгля коремче, ще ми издизайнерстваш някоя дрешка, нали Wink
Голдънче, ами то ако не се удебели лигавицата на матката, не може да се закрепи оплодената яйцеклетка. Пожелвам ти този месец да има какво да се закрепи!

# 64
Леа, Stefani, Stef   Благодаря ви за отговорите!  bouquet  bouquet  bouquet

Stef ние още не правим опити, ама в най-скоро време започваме,  та ми се искаше да сме подготвени и да сме изследвали всичко възможно. Ама щом така казвате май само аз ще си се прегледам, а мъжлето и спермограмата ще го оставим за после..... пък дано не се налага да го тестваме и него.

Даниданче УСПЕХХХХ с новата работа!

# 65
ние още не правим опити, ама в най-скоро време започваме

Ахаха, и ти като мене Crazy
Хич недей да се впрягаш с изследвания, предварително да се затормозявате...хората чакат по година и половина, но ти пожелавам при вас да стане бързичко Wink Иди на профилактичен преглед, сподели с гинеколога си какви са ви намеренията- той ще ти даде съвет какво и дали да правиш нещо предварително. Ето ти и една статия за малко повече инфо, просто го прочети- ако искаш сподели с гинеколога ти и ако той прецени, направи някои от изследванията:
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewart … cle&artid=159

Мое мнение: ннаправи си хламидия, токсоплазмоза, рубеола и  цитонамазка.

# 66
  • София
Стеф, за съжаление има и такива дни...На невървене. Но след тях денят задължително е много хубав! Така че утре много ще ти върви! Чуй какво ти казва кака ти Леа. Не се ядосвай! Хайде сега отивай да учиш, че стискам палци, нали знаеш?

# 67
Ехооооо- здравейте и от мен!  HugИскам само да индикирам 4е съм жива.Бях почивка4-5 дни и ми дойде в повечко CrazyДнес подраних за работа ,защото вече отка4их в къщи.Но - ина4е- по4инах си добре.Наспах се тези дни и си наваксах безсънието от предните.В неделя  след добър сън излязохме на кафенце,от там на разходка в парка и след това- гледахме филми до вечерта CrazyАбе- пожелавам ви такъв релакс.НАистина- имах нужда !
ЖЕлая ви много хубава( и топла0 седми4ака с много хубави новини  bouquet

# 68
  • София
Данидан, честито за новата работа, много успех и бързо развитие по стълбичката нагоре (ако има възможности, разбира се)

Теди, на теб да се оправяш бързо, а ти какво, тъкмо почна хубавото време и взе че се разболя....?

Дари, и аз съм с очила, почнах от 0.75 ама о6те от 6ти клас. Сега съм с 2.75 Cry  и дори мисля ще съм ги увеличила... предполагам заради работата с компютър. Но за лещи имаш твърде малък диоптър. Вземи си очила и ги носи при нужда. Има различни мнения, ама според мен в момента, който почнах да съм постоянно с очила, диоптрите ми скочиха повече.

Аз нещо насполедък хич ме няма и не ми остава време да пиша. Имаме разни реорганизации на работа, ама са за хубаво уж...

# 69
Благодаря ви, мацки!
Кукич и Леа и всички други...чакам да наддадете с шкембенцата напред, за да ми ставате манекени! Laughing
Чакам само такива хубави новинки от всички!  Hug
Голдън, ще се радвам да напълните залата...то това е хубаво!:blush:
Целувам ви всичките!
  bouquet

# 70
Ех, половин ден да ме няма и вие сте заредили форума само с хубавииииииии новини!!!
Така ви искам...

Херко, Гриз, Велмар, благодаря ви за съветите ...И при мен везните накланят за очила...

ДаНидаНке
, страхотно се зарадвах на постинга ти. Честито първа и нова работата........да си я обичаш и да и се радваш...целувам те

Теди и да се лекуваш с големия термометър Mr. GreenУтре те искам на крака Peace

Лека вечер и Херувимски, Фнимавай с виното Mr. Green
айде, че оптиката ме чака

# 71
Здравейте момичета.
Благодаря на тези от вас, които ми изказаха подкрепта си!!! Hug Hug Hug
Моренка, препоръчвам ви да си свалите филмчетата, които ви интересуват от
тук http://kolibka.com/2.html

Последна редакция: вт, 31 яну 2006, 19:33 от irinii

# 72
Дари-Кари, аз принципно съм противник на цайсите, щото ти се вдига диоптъра, за разлика от лещите, който го "застопоряват" . Аз от малка съм в "Клуб на недоскива", та и през очила съм минала, ама откакто сложих лещи- в 9 клас- диоптъра ми не е мърдал грам. При теб обаче е прекалено малък, така че вариантът е очила.

Иринии, не съм спирала да се надявам за татенцето ти, а и за теб, защото въпреки че не го показваш много, вероятно ти е много много тежко...имаш гуш от мен Hug

# 73
Дари-Кари, аз принципно съм противник на цайсите, щото ти се вдига диоптъра,
Не съм много съгласна с това мнение.Аз,макар и с не много дълъг стаж в клуб на недоскива Wink имам друго наблюдение.Преди 5-6 години носих временно о4ила -за четене.Наистина беше малък диоптъра от 0.5 до 1.25 май стигнах накрая.Почти не съм ги носила. Rolling EyesНо- приди около година ходих контролно на офталмолог,и...нямаше помен от диоптри,което много ме изненада Thinking,тъй като работя в изключително вредни условия на труд- особено за о4ите.Може и да съм изключение,но...най-добре наистина отиди на лекар,и ако е добър- ще вземе най-доброто решение за теб.Тук всеки ще ти отговоря от "камбанарията" на своя опит Simple Smile
Аз другата седмица мисля отново да ходя на контролен при тази офталмоложка,тъй като сега съм се заела и с превенция на евентуални проблеми ,в следствие от бременността.
МОга да ти препоръчам тази докторка.На мен също ми я препоръчаха и останах изключително доволна.Намира се в център"СВ.Лука"(това е в 17 п-ка до малък градски театър).Работи и със здравната каса.Успех!

# 74
Велмарче, по-вероятно е да си от изключенията  Wink
Мисълта ми беше, че когато носиш очила, не си толкова стриктен- особено ако не можеш да свикнеш с мисълта, че на лицето ти трябва да има чуждо тяло...От друга страна, като сложиш очилата, понякога неволно не гледаш през тях, осоено ако ти се смъкнат надолу по нослето Crazy При лещите тоя номер го няма- слагаш сутрин в очото и цял ден си като магьосник Laughing Като се получи такова натрупване- един път няма да ги сложиш, друг път ще те домързи, трети път ще погледнеш над тях...и в един момент диоптъра избегал нависоко...при мене и при много мои познати стана така, за съжаление...аз от 0,75 заради очила скочих на 4.50...както и да е, вероятно Дари вече си е купила цайси, важното е че е взела правилното решение  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт