седмицата 30.01 - 5.02.06 - нека е щастлива

• 11 317
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте сладкишчета! Laughing
Радвам се че започвате деня с положителна наласа.Само така Grinning
Леа, с теб сме душицо!!!
Стеф вчера ти казах за изпита- РАЗБИИ ГИ Mr. Green
Светли- Heart Eyes
Несса, съвсем човешко е това което изпитваш, не се тревожи, ще отмине, защото скоро и за теб някой ще изпитва това Grinning Grinning baby_neutral Grinning Grinning
Бан, чудесна новина.радвам се че вече всичко е ОК с твото злато Grinning
Фифи-Пифи Добре дошла.Радвам се че си сред нас и дано скоро да си при мамите!!!
Прегръщам ви всички.Усмихнат ден!!! Joy Joy Joy

# 46
леко съм смутена, че има за всички форуми с изключение на "Искам бебе"  newsm78

Да, вярно  Rolling Eyes
Като цяло статията не ми хареса особено Blush

# 47
Юхуууууууу,

днес дойдох по-късно в офиса щот ходих на офталмологггггггггггггггг Mr. Green
С 2 думи - много съм доволна от прегледа, 10 лв на Клокотница 22. Гледаха ме на 2 апарата и на дъската с цифрите - имам -0,75 и на двете очи. Колебая се м/у лещи и очила, но докторката ме посъветва за очила, тъй като няма да се налага да ги нося постоянно, а само за далече.
Чакам и ваши мнения, естествено.

Лея, супер много се радвам че фоликула е отдясно и утре ще стискам вкичко възможно, да стане работата...

Неси, добре дошла при нас. Питай, ако имаш въпроси или чети в библиотеката.
Хубаво е да си направиш необходимите изследвания и спермограма на мъжа.

Моренски, гледах го филма, беше интересен, но знаеш ли кога ще го тават този, за който ставаше дума newsm78

На Теди, пожелавам да си ходи в къщи и да се лекува, че я е пипнал грип

# 48
  • Sofia
Дари  и  за  мое съжаление не зная .
В сряда , четвъртък и петък от 23.00 часа има "Чудесата на човешкото тяло" и  аз лично ще дебна дали случайно няма да дадат бебешкото филмче , някоя от тези вечери. Положително ще са интересни и без това .

# 49
  • София
Теди, оздравявай бързо, че няма кой да храни форумчето с вкусни почерпки!
Сега ми позволи да те заместя и да предложа скара за обяд. Заповядайте! Да ви е сладко!

# 50
Здравейте момичета!

И аз съм малко смутена, че авторката не е споменала нашия подфорум, но явно за момента искането на бебе не е от основните й интереси, за разлика от клюкарстването и грижа за бебето Wink И малко ме притесняват заглавия от рода на "Майки гледат деца по Интернет" Shocked

Лея, и аз се присъединявам към стискащите палци фоликулчето да се превърне в ембрионче Praynig

Дари, аз като човек, носещ очила от сума ти време, подкрепям докторката ти! При такъв нисък диоптър няма никакъв смисъл от лещи или постоянно носене на очилата. Само като гледаш телевизия или в други подобни случаи - тогава.

БАН, ами айде на среща наистина, крайно време е!

# 51
  • BABYLAND
Привет на новодошлите бъдещи мами! Пожеланията ми И към тях са да не се задържат дълго време тук, а скоро с голяяяям скок да се прехвърлят към отчетните
Леа, мила, стискам палци до посиняване /аз все така си стискам/! Вярвам, че всичко ще приключи с чудесн, къдрав и сладък резултат.
  Аз пък вчера бях на генеколог....ама изрично си поисках да ме погледнат с коремен ехограф....де да знам и аз защо така се заинатих, ама доста зор видях докато я убедя доФторката, че не желая "другият" преглед. Каза, че кистичките ги няма.....и че имам удебелена лигавица на матката , да съм си чакала лелчището скоро  smile3518 .
   Уф, както  да е! Хайдеееее, мацкииии, дайте да си спретваме нова среща, че ми е мъчно за вас!
 Успех на всички и ГОРЕ ГЛАВАТА!!!!

# 52
  • Sofia
А Голди ми то с удебелена лигавица и друго може да се чака , аз ти пожелавам да дочакаш другото !

А Тедсъна бързо да пуща вируса , какво така го е гепила !

# 53
Дари, аз като човек, носещ очила от сума ти време, подкрепям докторката ти! При такъв нисък диоптър няма никакъв смисъл от лещи или постоянно носене на очилата. Само като гледаш телевизия или в други подобни случаи - тогава.

Дари, и аз съм така с предписани очила но не ги нося постояно а само като гледам телевизия, с разликата че аз съм с 1 диоптер.
Така че аз също заставам зад лекарското и на Гризката мнение,защото е много по-удобно.
Не се притеснявай от думичката "очила"- удобно е  и ти става едно лекичко на очите сякаш грее слънце.Ще видиш.
Голдънче, а дано да е това за което се надяваш и стремиш и тази твоята лекарка да и н грешка за лелката Praynig
Прегръдки Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 31 яну 2006, 13:15 от Dime

# 54
  • Стара Загора
Даре аз съм за очилата Party Аз имам малък диоптър и ги нося предимно когато съм на компа...за винцето очила не ми трябват Mr. Green
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Стеф иди и ги разбий да не идвам аз Crazy
Лея стига мята тия калории тука из форума, че приличам на бъчва вече Mr. Green Ама е вкусно де..ммммм /облизвам се/ Blush
Голдънче удебелената лигавица е признак и на лелка и на бебе...тъй че и ти влизаш в отбора, за който стискам палци Peace

# 55
Моми4ета я да питам следното..Някъде бях 4ула,4е при бременност или след нея,ако жена е с о4ила или има проблеми с о4ите,zрението и о6е по се влу6авало и диоптрите се увели4авали с 1/2...Верно ли е? newsm78
Това ме пла6и,ако е така.. Tired

# 56
Теди, я бързо да оздравяваш!!!! newsm10

Golden-4e, мнго ще е хубаво ако е добрата причина за удебеляването. Praynig

Абе момичета сега прочетох, че препоръчвате спермограма да си направи мъжа.
Аз хубаво съм си насрочила час за гинеколог за себе си, а за мъжа ми - нищо. !!! Какво представлява тази сперомограма, как се прави и задължително ли е да я направим преди опитите да започнат. Извинете ако някъде има писано по темата, аз май не открих инфо за това!

# 57
  • София
Пускам ви един виц за разведряване на обстановката

Мъж бил в командировка в Италия. Там се запознал с една италианка. Влюбил се до уши в нея. След известно време тя му казала, че е бременна.
- Слушай, аз трябва да замина, но ти не се притеснявай. Раждай детето, а когато родиш ще се разведа със съпругата си и ще дойда при тебе..
- А как да ти съобщя, когато родя?
- Ти просто ми изпрати една телеграма, с една единствена дума "СПАГЕТИ". Аз ще разбера всичко.
Заминал си той, а след девет месеца, жена му звъни в службата му и казва, че е получила странна телеграма. Мъжът се прибира бързо вкъщи, взима телеграмата, прочита я и пада в безсъзнание.
На нея пише:
"СПАГЕТИ, СПАГЕТИ, СПАГЕТИ и СПАГЕТИ. ДВЕ С ПИШКИ И ДВЕ БЕЗ"...
 Joy Joy hahaha
Аугуста, спермограма се прави едва след няколко месеца неуспешни опити. Не е задължително преди да започнете да правите бебе. Мъжът се въздържа от полови контакти 3-5 дни и после отива в лаборатория, където правят спермограми и се изпразва в чашка. Правят анализ на спермата и се разбира количеството, подвижността и др. работи за сперматозоидите.

# 58
  • София-Лозен
Девойки, аз в момента съм ей така  yu5 smile3517 cold smile3556 #Shocked

Абсолютното носо,очо и всякакво течение! Едвам гледам монитора, но след няколко минути ще взема мерки и паля към джипката /джипито де/!
Много ви благодаря за пожеланията, няма как да не се оправя след като толкова прекрасни хора ми пожалават здравето!
Прегръщам ви, ама фючърсно де, щото сега не съм много за прегръдки! Ако взема болнички след обяд от утре сигурно ще съм си у дома, тъй че ще имам повече време за вас!

# 59
Ще видиш повече информация в Проблеми при мъжа.
Или с търсачката напиши "спермограма"

Общи условия

Активация на акаунт