седмицата 30.01 - 5.02.06 - нека е щастлива

• 11 027
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро момичета!

Леа стискам палци и на двете ръчички  smile3521днешната процедура да подпомогне постигането на лелеяната цел! newsm10

От вчера съм щастлива леля на малък мъж Преслав, 3,200 кг, 48 см /малко копче/ и огромна черна коса. Не съм проучила как стават виртуалните почерпки, но при първа възможност ще се разпиша....
Честит празник на всички! Hug  bouquet

# 91
Честито и на щастливата леля комикс  bouquet И скоро да направите сладко братовчедче за Преславчо Praynig

# 92
Здравейте милички.
Влизам специално за да пожелая успех на Лея днес!!!
Комикс, честито племенниче. Много красиво име. Да е жив и здрав!!!/и скоро братовчеди.. Wink/

# 93
Привет сладкиши Mr. Green
Честит ни Трифон Зарезан Grinning-много здраве, и хубави бебоци с червени бузки baby_neutral baby_neutral baby_neutral[/size]

Леичка,Успех, успех, успех днес.Нека Господ е с  теб, а ние ще стискаме палци!!!

Комикс, чектит ти племенник.Да ви е жив и здрав и много да Ви радва и дано скоро и ти да последваш сестра ти Mr. Green baby_neutral
Голдънче, мерси за винцето Hug Grinning Blush
Нека днешния ден е хубав, усмехнат и носещ много хубави  бебеновини Heart Eyes baby_neutral  bouquet

# 94
Здрасти и от мен...защо си честитите Трифон Зарезан Embarassed Embarassed Embarassed Днеска ли е  newsm78 Не съм в час, ша ма прощавате...

Тамън се връщам от гинеколога- мацнахме раничката, малко неприятно беше, ама съвсем малко де...колко да усетя ще ми правят нещо Mr. Green Оказа се че имам и някакъв феномен там "долу"- хименът бил разкъсан по много специфичен начин, станал като дупка в центъра, а по принцип се скъсвал целия и се държал на едното крайче...та по тоя повод гинекологът ме скъса от майтапи-аз съответно да се хиля ли, да не мърдам ли, много комично беше Laughing И така...в петък пак.

На Леа - палците няма да ги пусна, да знайш Crazy
Честито племенниче  bouquet
Голдънче, ти ни напи бре Drunk

# 95
Ето и почерпката:

# 96
  • Варна
Честито племенниче на щастливата леля  Heart Eyes

Кога ли ще има новини от Лея  Rolling Eyes

Аз да споделя, луднах тоя месец. Искам да разбера от коя страна е овулацията (нали все си я усещам напоследък), ама тя напук върти номера  #2gunfire всеки ден ме стяга от противоположната страна. Т.е. вчера от дясно, днес от ляво, и т.н. Какво да мисля по ... #Cussing out

# 97
Какво да мисля по ... #Cussing out

Светли, най-добре не го мисли newsm78
Предния месец какво стана? На гинеколог ли ходи по този повод или...не си спомням  Thinking
Ех, ако си имаше един ехограф у вас Blush

Момичета, нещо си мисля че не ми е в ред външнич вид...за трети път ми се случва : звъни се на вратата, някакъв човек продава килими- или събира пари за помощи- или пита къде се намира еди кое си семейство...и всики ме питат първо: "Мама и тати вкъщи ли са? Или някой друг възрастен ?  newsm78

# 98
# 99
Аууу, страхотна сватба в червено Grinning Много оригинално Blush
Много щастливи изглеждате, пожелавам ви завинаги да е така  bouquet
Прекарахте ли си добре? Затъжихме се за теб, така че като си на линия- ще разказваш подробности Crazy

# 100
  • Някъде там...
Лея успех ти желая мила! Стискам всички палци!

Комикс честит племенник, жив и здрав да е и голям и умен да порасне.   bouquet

Аз винце не обичам особено, но пък ще се почерпя заради празника.
 Днес ми е едно лигаво такова, не знам защо  Crazy А как ми се спиииии, не е истина. Но снощи казаха по новините че било от рязката смяна в темепературите, та затова било нормално.
Ние планираме ски уикенд с кумовете. Някой да е ходил на Батак?

И нещо интересно: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=663056

Стеф че това си е комплимент бре  Laughing

# 101
Стеф че това си е комплимент бре  Laughing

Да, ама ...чувствам се неудобно Rolling Eyes Все едно ми се подиграват...чак аз се замислям на колко съм години и дали ми е време за бебета newsm78
Иначе съм зодия Ром Mr. Green
Херка да се появи, да видим тя кои зодии ще се падне- щото няма да е само с една Mr. Green

# 102
  • Някъде там...
Стеф аз пък съм зодия Мастика,  мъжът ми е Мента, какво интересно съвпадение  Laughing .
А за външния вид и на мен ми се случваше същото допреди някоя и друга годинка. Като студентка ме взимаха за ученичка и редовно ме правеха с по 3-4 години по-млада.

А сега нещо като за нас: http://www.standartnews.com/archive/2006/02/01/health/s4693_5.htm

Марлийс честито! Много хубави младоженци сте Simple Smile Пу пу, както казват бабите. Потърси в някоя от старите теми има много честитки за тебе   bouquet

# 103
УУУуууу каква тема се е заформила за моите цайси Mr. Green

Гриз, Велмар, Стеф, Лея - благодаря ви за мненията и за споделения опит.
Аз след постинга си поръчах очила, платих ги и сега чакам в четвъртък вечер да си ги получа. Рамките са малко скъпички но са Kwiat.

Специално се обръщам към Лея - миличка, желая ти всичко да мине добре и да заченеш твоита дългоочаквана хубавица...

Херо, това е нашия ден мари.......що само яхаш метлата. Я дай да яхнем по 1 бутилчица вино... Честит ви Трифон и да зарежете добре Mr. Green

Голди, стига с тия вина, чи съ пропихме в офиса.... Mr. Green

Комикс, честит племенник. Да е жив и здрав и да ви радва.  Peace

Стеф, токова е комплимент бре. Радвай съ Peace

# 104
  • Варна
Марлийс, много сте елегантни! А аз за пореден път се замислям, че те познавам отнякъде  Rolling Eyes

Стеф, аз ходих предния месец - ляв яйчник за пореден път с ову и пълен с фоликулчета, десният спинка зимен сън  Crazy Тоз месец няма да ходя вече  Crossing Arms каквото стане - стане.

Дари, избери си някой топ-модел цайси и забрави за тревогите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт