Езиколюбителна пивница - 22 ХУМАнитарни хряпащици!

• 17 291
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Ænima/Albuquerque
Ами така си е, ВанеCrossing Arms

Куркума, наздраве. Право се включваш.

# 361
Брютър. Не, Розе, не съм се боядисала.

В трилема съм, хора. В събота ще съм прекалено социално ангажирана. Имам на среща на класа да ходя, на моминско парти и покер вечер. И ся не знам какво да правя.  Tired

Канех се да пиша - там, където ще бъдат най-яките стриптийзьори, но вече сте го обсъдили.  Mr. Green
(абе, как се пише тая дума? че е късно и на "Справки" в БАН няма да ми вдигнат)

Гледам на площадката едни две баби с по едно момиченце всяка. Площадката е от онези с меката настилка и хубави катерушки. Девойчетата (5 годишни да речем) се качват по катерушките бабите търчешком ги свалят. Добре де за какво са катерушките и защо излизат с децата след като не им дават да помръднат...

Е ти какво искаш? Да се пусне тема "Свекърва ми изтърва детето на площадката. Некадърна е да се грижи за него"?
То и на бабите не им е лесно.   Laughing

Ха, ами отде ще дойдат после изтърваните моми за моминско парти. Трябва да се учат от малки!

Ване, кажи ми , момиченцата не бяха ли с бели роклички с дантелки? Едни такива фруфру?
Ето такива пък съвсем не ги разбирам,чесновиказвам!

Е, аз за какво съм го родила това дете, ако няма да бъде подходящ моден аксесоар?

ма какви тийнейджъри! това е за втори клас... ма не можаха да се спрат да се хилят горките! в един момент се запритесних да не го повтори на майка си или татко си...

Особено ако са от онези, добре тренираните в надаване на вой още от забавачна възраст на отрочетата за капка на чорапа.  Mr. Green

Ване, не е мъка, ама недей повече. И за теб не е куул, и за детето. Sorry, че звуча като неаверче, не ми е т'ва идеята.  Hug

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 01:14 от Nickkie

# 362
  • Ænima/Albuquerque
Плюс е'но съм с Ники за тва, дет не е куул.  Mr. Green

# 363
  • София
пуснете тема да се възмутите от мен  Whistling

Ники,

Скрит текст:
това с НЕаверчето не го схванах. Нали знаеш, че не се засягам, ако получа различно мнение от потупване по рамото и "Браво"? Иначе ако си говорим сериозно децата се кефят на невероятни глупости и често имат повече истинско, детинско, неподправено, непотъпкано и пр. чувство за хумор... не мога дя си обясня къде отива то с годините, но - живот  Tired 

# 364
  • Ænima/Albuquerque
Мчи, не искаше да звучи (звучим) несъпортив, ако т'ва е по-добър израз.  hahaha

# 365
Сарки, гений си, неръкотворен (пишете ме при матурните бисери  Mr. Green ). Несъпортив е THE word. Тема 23 - невър несъпортив? Как ви звучи?  Mr. Green

Ване,

Скрит текст:

Сега, не разбрах ром ли пием или бира? Имам различни истории за над чаша ром и за над чаша бира.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 01:12 от Nickkie

# 366
  • Ænima/Albuquerque
Бира пихме, вече съм хоризонтално и размишлявам над рома, като елексир за пиратско безсмъртие.

Тема 23 - несъпортната?  hahaha

# 367
'Мъ постоянно ще сме офтопик, ние неизменно съпорт си оказваме. А накрая се съпортваме с лакти на бара, за да не се 'лизнем от високото столче нейде под него.

Ромът - елексир за пиратско безсмъртие. Звучи като заглавие на цял труд, Сарко, давай още.

# 368
  • Ænima/Albuquerque
Искаш да кажеш, че съм влезнала във фаза, без да разбера?

По съпортнатата тема - права си, права си... ние дори сме ААС - Асоциация на анонимните съпортърси!

# 369
  • София
ъъъ, тук пак стана сложно  newsm78
аз не `нам по-съпортив място от тука...
толкова сме съпортив, че...

ей на! докат обмислям как да събера съчинение (мое) за императорския пингвин на лист от малко тефтерче, Ники написала колко сме съпортив!  Blush

че и Саркът отговорила, и асоциация създала! Колко сте бъъъъъързи!  Shocked

# 370
  • Ænima/Albuquerque
Мне сме бързи, бе, Ване - ти много мислиш.  hahaha

# 371
Искаш да кажеш, че съм влезнала във фаза, без да разбера?

bowuu Още!

По съпортнатата тема - права си, права си... ние дори сме ААС - Асоциация на анонимните съпортърси!

Е, т'ва е. Сменихме бранда. Сбогом, езиколюбители, добре дошли, анонимни съпортърси. Или А'е, ас... (асоциация на езиколюбителите, анонимни съпортърси)

Ване, съчинено ли е вече? Щото може да съпортнем - я със съчиняването, я с форматирането.

# 372
  • София
Сарко, ше видиш Храстолинка като стане първи клас... и като те попита "А, госпожо (в твоя случай мамо), къде живее ягуара?" Crossing Arms

# 373
- В гаража, маме, ела да ти покажа.  Mr. Green

# 374
  • Ænima/Albuquerque
Ма, Ваньо, ма, аз ше ѝ кажа!  hahaha

Анонимни съпортърси, да, определено мощно ме кефи.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт