Езиколюбителна пивница - 22 ХУМАнитарни хряпащици!

• 17 291
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • Ænima/Albuquerque
ОМГ! Съпортърси = съпорт търси! О, Батмански сигнал в небесата, I am on fire!  hahaha

# 376
  • София
- В гаража, маме, ела да ти покажа.  Mr. Green

Остаи`съ! тва ми беше на езика... "Ягуарът отдавна не е животно", ма рекох да си замълча!

И тури Саркът свещения батмански кец! И полетя тя самата из небесата! Без наметало, но със силна воля! да помага... (четох и Библията за деца тези дни)

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 23:05 от В@ня

# 377
Не знам какво пиете, но искам от него.

# 378
  • Ænima/Albuquerque
Нищо ново. Бира. Ама размишлявам над рома, пиратския живот и безсмъртието. Сигур от тва.  hahaha

# 379
  • София
Аз не пия!

# 380
  • Ænima/Albuquerque
Еш па таа!

# 381
  • в сърцето на един мъж...
Даааа, и така го знам  Joy Joy Joy Joy Joy

Ми, кажи сега - не съдържа ли това простичко изречение невероятна истина?!

Така е, най-великата истина Mr. Green

# 382
  • Казанлък of all places
На руски се вика "желудок жмет на глаза".

# 383
Ване, кажи ми , момиченцата не бяха ли с бели роклички с дантелки? Едни такива фруфру?
Ето такива пък съвсем не ги разбирам,чесновиказвам!

Напишете в гугъл-търсене frou frou style и обърнете внимание на втория резултат.  Mr. Green Не е истина, нали. А е от 2005 година.

# 384
  • Mars Hotel

Скрит текст:
това с НЕаверчето не го схванах. Нали знаеш, че не се засягам, ако получа различно мнение от потупване по рамото и "Браво"? Иначе ако си говорим сериозно децата се кефят на невероятни глупости и често имат повече истинско, детинско, неподправено, непотъпкано и пр. чувство за хумор... не мога дя си обясня къде отива то с годините, но - живот  Tired 

'Псолютно +1 по скрития текст. Освен това никой не казва, че се държиш куул или лигаво непрекъснато. Учителят трябва да държи децата в напрежение и да ги изненадва. Иначе става предвидим, скучен, интересът пада и той/тя става поредния тъп даскал. 

# 385
Брутру, ей затова от мен даскал никога няма да стане.

# 386
  • Ænima/Albuquerque
Нещо да кажете?  Tired

# 387
  • Казанлък of all places
Леко се отрещих тази сутрин , та до сега разсъждавам, ама вие, като по-млади и по наредничави, кво бихте отговорили на такъв въпрос?
Цитат
Да питам как постъпвате с подарени вещи и сувенири? Реших да събера всички дреболии, за които лично не съм давала пари и да ги метна  във вода... Само не знам през кое рамо ..

# 388
  • Ænima/Albuquerque
Ъ?

# 389
Мятат се през лявото рамо, 13 дни след Великите пости, но не по-рано от Димитровден, по залез слънце, дясното рамо трябва да гледа посока изток-югозапад, задължително се чака да те закука кукувица и трябва да носиш някоя стара детска дрешка, изпрана със свински сапун по изгрев, или да си прескочил кокоша курешка, иначе не хваща. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт