Подсъзнанието може всичко 57 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 64 490
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Тези дни попаднах на беседи с Георги Изворски, точно от нещо такова имах нужда! Ако не сте ги гледали, хвърлете едно око. http://www.videlei.com/videos.php?pl=2

# 16
Момичета,редовно ви чета и много ми помагате...Бъдете все така положителни   bouquet

# 17
  • Пловдив
 Hug

# 18
  • Пловдив
Привет феи!
Благодаря за новата тема.  bouquet
Толкова много искам да ми се случи едно желание, което е жизненоважно за моето семейство, а то не иска да се сбъдне.
Чувствам се ужасно....имам усещането, че няма излизане този път от дупката. Sad

Много сбъднати желания на всички! Hug  love001

# 19
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

Много ми харесва текста в началото на темата. Simple Smile

Затова аз : Пожелавам невъзможното,правя необходимото и получих  максималното!
Пожелавам го и на вас!
Прекрасен ден от мен!

# 20
 И на мен много ми хареса текстът, но аз съм в процес на издирване кое необходимо да направя, иначе съм си пожелала невъзможното. Simple Smile

# 21
Честит празник на всички деца, както и на всички, които се чувстват все още деца!   bigdance2

Пеперуда, и аз съм така. Simple Smile Пожелах си невъзможното, търся начин за да направя необходимото, пък после ще чакам да стане максималното. Simple Smile

Хубав и слънчев ден на всички пожелавам!  newsm51

# 22
  • В Балкана
.. Пожелах си невъзможното, търся начин за да направя необходимото, пък после ще чакам да стане максималното. Simple Smile

Аз пък си пожелах възможното, защото невъзможното е само категория на рамковото ни човешко съзнание. Душата знае, може и намира пътя.  Hug

svedd   bouquet
Благодаря ти, че се грижиш за темата!   bouquet

# 23
  • София

svedd   bouquet
Благодаря ти, че се грижиш за темата!   bouquet

И аз   bouquet

# 24
svedd, благодаря за прекрасната тема  bouquet Дано е изпълнена само с хубави емоции Praynig
Я кажете в събота от колко до колко е най-силния период за писане на желания и изработване на карта.

# 25
Аз си пожелах апартамент и сега го имам, но на каква цена, със загубата на любим човек. Явно много трябва да се внимава с желанията.... Sad

# 26
  • София
Аз си пожелах апартамент и сега го имам, но на каква цена, със загубата на любим човек. Явно много трябва да се внимава с желанията.... Sad

Защо ги свързваш двете  newsm78 newsm78

# 27
  • България
Алина ,
виж колко обич и подкрепа има около теб , всички сме един отбор .
Споделяй с нас .Не си сама  Hug

# 28
  • Canada
svedd, благодаря за прекрасната тема!  Hug

Алина, моите съболезнования.....Прегръщам те силно !

# 29
  • Варна
svedd, благодаря  за новата прекрасна темичка!  Flowers Rose Нека да бъде изпълнена с хубави новини, чудесни споделености и много положителни емоции!  Flowers Sunflower

Честит ден на детето Party Time

Новолунието този месец започва на 8 юни 2013, 18:57 в Близнаци.

Алина, смелост и сила да преминеш по-лесно през това изпитание!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт