Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро:) моля да ми препоръчате пяна за коса на добра цена за начупване на косата   bouquet
Wella, много съм доволна.

# 586
Аня♥♥, тези маски с отмиване ли са или без?

Иначе да похваля още един евтин продукт за измиване на чувствителна кожа (за тяло) - Balea med creme-ol dusche - медицинската серия за измиване на тяло (от ДМ)........................................................................

Скрит текст:

Благодаря, че сподели! Виждам от етикета,че продуктът съдържа Наткерцен- масло,което го има и в серията за атопична кожа на Д-р Тайс, а с тая серия откарахме 3 години при детето,само тя ни спасяваше в трудната борба с дерматита и раните.

# 587
Още един глас за кремчето на Хималая против акне. Много съм доволна.

# 588
Моето дете също имаше много проблемна и лющеща се кожа. След като пробвахме по предписание на педиатъра продукти на Sebamed, Mustela и др. без никакъв ефект, накрая се оправи с продукти на Алверде. За измиване първо ползвах това:
Скрит текст:
А сега ползвам това
Скрит текст:

Втория дори е по-подхранващ и по-подходящ за студено време, докато първия - за лятото. И двата му действат много добре, на цена около 4-5 лв. Съставките на последния са по-добри от същия продукт на Балеа  - Алверде ги водят био продукти. Ползвам ги само за тялото му, за коса и ние ползваме на д-р Тайс Нахткерцен за зимата, а сега за лятото един шампоан на Dulgon - също не е лош, но мисля да пробвам и на Mixa по-натам.

За мазане на бебето ползвам на Алверде един крем за бременни против стрии. Странно, но от всички пробвани до сега бебешки кремове, млека, лосиони и олиа, този му действа най-добре и от него кожата му спря да се лющи. Цена 6-7 лв за 200 мл.
Скрит текст:

Така като гледам, май повечето ни сполучлива козметика за тяло за суха и чувствителна кожа, е от Дм и Лили.  Laughing Между другото бебешки продукти на Mixa има и в Кауфланд.

# 589
Много благодаря на всички, които препоръчаха сухия шампоан на Шаума, много ми харесва, свеж и лек е, а ако се разклаща активно и се пръска по малко не остава бели следи. В сравнение с тези на Сайъс е направо златен  Hug

Може ли да ви попитам това кремче на Хималая специално за акне ли е, или става и за обикновени "запушени/възпалени пори-пъпки" по принцип?

# 590
Интересно, на мен Сайъс и Шаума сухите шампоани са ми 1 към 1 еднакви по всички параграфи. Та те са и на един и същ производител. Важното е, че всеки намира нещо, от което да е доволен.  Peace
Кремчето на Хималая за акнето на мен ми прави пигментни петна Sad.

# 591
Цитат
Може ли да ви попитам това кремче на Хималая специално за акне ли е, или става и за обикновени "запушени/възпалени пори-пъпки" по принцип?

При мен почти всички зачервявания изчезнаха, независимо какво точно беше възпалението.
Определено ефект има.  Последната седмица вместо това кремче ползвах един ББ крем и отново състоянието на кожата ми започна да се влошава.
В една друга тема много хвалеха билковите хапчета на "Хималая" за чиста кожа - "Пурим", около 2-3 лв.,
ако някой е решил да се бори евтинко с проблемна кожа, това също е вариант.
Само ще допълня, че това кремче може да се намери в аптеките, вчера в "Лили" ми обясниха, че е от специалната серия и едва ли ще го има в обикновени дрогерии.

# 592
  • Deutschland
Това ми хареса днес от страницата  Beauty by Ruby Rose във Фейсбук

# 593
Това ми хареса днес от страницата  Beauty by Ruby Rose във Фейсбук

Искам и аз !!!  smile3514 Къде във Варна продават тази марка ?

# 594
Интересно, на мен Сайъс и Шаума сухите шампоани са ми 1 към 1 еднакви по всички параграфи. Та те са и на един и същ производител. Важното е, че всеки намира нещо, от което да е доволен.  Peace

REAL_WOMAN, и пласибо ефект да е, ще му се наслаждавам  Crazy Но последно миналата седмица ползвах (и изхвърлих) зеления на сайъс, а снощи пробвах този на шаума, и усещането и ефекта бяха различни. Има го и варианта да ми се е паднала стара/некачествена бройка от отзи на сайъс, но съм ползвала и синия и пак не ми хареса, така че не ми се вярва...

Благодаря за отговорите за кремчето на хималая  Peace

# 595
  • Deutschland
Мисля, че продукта е нов и не е ясно дали го има в магазините все още. Иначе и аз го искам и то много!!!Виж страницата във фейс. Аз ослепях направо от цветове  Laughing Laughing Laughing

# 596
Мисля, че продукта е нов и не е ясно дали го има в магазините все още. Иначе и аз го искам и то много!!!Виж страницата във фейс. Аз ослепях направо от цветове  Laughing Laughing Laughing
  bouquet
Намерих една румънска страница. Много красиви неща... Heart Eyes
Спомням си че  едно време бяха добри тези Руби Роуз,  но скоро не съм ги виждала да се продават ...
Ако някой знае къде, може и он лайн, да пише  Hug

# 597
  bouquet
Намерих една румънска страница. Много красиви неща... Heart Eyes
Спомням си че  едно време бяха добри тези Руби Роуз,  но скоро не съм ги виждала да се продават ...
Ако някой знае къде, може и он лайн, да пише  Hug
eto tuk
http://www.rubyrose-bg.com/index.php

# 598
Благодаря, Петя   bouquet

# 599
Гел за очи Орифлейм Есеншълс

Червилo Орифлейм Pure Color

П.П. Два продукта почти за без пари (по 2-3 лв всеки един) Hug

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 14:08 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт