Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 630
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да се запиша и аз в темата. Надуфче, благодаря!  bouquet

Ей го Емко   Wink

Някои от фотографиите заслужават награди в световни фото конкурси. Моите адмирации за тези, които са уловили момента!
Скрит текст:

За съжаление според следващото в Бурса има жертва
Скрит текст:
има и разпитващи
Ужас!!!  #Cussing out

Щях да правя Фемирски колаж, но след видяното не мога. Cry

# 16
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На двете сладурани дето са ми казали добро утро в старата тема - сърдечно благодаря! Кафенцето ще го пийна после, че сега отивам да лягам. От мен лека нощ! Laughing

# 17
  • In a surreal moment!
Профи - и аз така я накъдрих. Сега ще си лягам. 4 -те  последни епизода от 2 сезон ги глътнах на екс тая нощ. Имах спешна нужда от психиатрите Фемир.  Grinning

Добро утро и лека нощ!  Peace

# 18
GOOD MORNING FEMIR LOVERS
/KALHMERA/GUNAYDIN!!!!!!!!ДОБРО УТРО!!!!

Скрит текст:
Неделя е...

Профи!Икси!Лека нощ! Joy

# 19
Здравейте, дружки  Grinning
Чак сега успях да ви изчета...
Малее,какви са тези неща в Турция,нали уж протеста беше мирен!!! За да напада полицията сигурно е имало активни подстрекатели  #Cussing out Не са хубави тези работи,щом кръв се пролива Sad дано днес вс да е утихнало.

Гледам обсъждали сте Хазал и Чаатай...ами малко не сте справедливи.Казвате,добре,че Хазал е в Америка,че инъче ще е в центъра на събитията,а там е опасно... пък защо Ча не е активен  Naughty За него не се ли притеснявате  Crossing Arms А след като многократно сте писали,че няма нито фейс,нито туитър и тем подобни,как очаквате да бъде активен в интернет пространството? Вярно,че това неговото криене е малко дразнещо,ама според мен точно сега е най-добре да не участва в подобни размирици,не е мн добре да има изцепки с властите! Peace

Момичета ,това колаж ли е?

# 20
Добро утро!

Рени  smile3525

лава  Hug, Снежи  Hug, Петрова  Hug

На лягащите сега, лека  Simple Smile

Ужасни снимки от протестите. Фотографът наистина се е постарал. Сякаш е правел фотосесия.
Но предпочитам да гледам тези фотосесии  Wink

# 21
Добро утро!  Hug

И аз да се запиша в новата тема! Момичета  Hug  newsm51

anitto , според мен има туитър или фейс,но ние не го знаем Simple Smile Не е нужно да е в първите редици,достатъчно е да се снима с някакво послание и да пусне снимката в интернет.Но явно наистина иска да се дистанцира от всичко ставащо-поне на пръв поглед де.

Страшни снимки,големи ужасии стават,дано по-скоро всичко приключи и да успеят да постигнат това,което искат.

# 22
Със сигурност има туитър и фейс, едва ли стои настрана от тези комуникации, но е добре прикрит  Simple Smile

Днес да почетем нашите герои:

# 23
Вани!Надя!Ането!  bye
Хубав и спокоен ден на всички!

Хазалчето си подскача на сета  hahaha hahaha hahaha

# 24
Здравейте в поредната цветна тема и благодаря за нея, Рени.
Ако Чаатай е асоциален заради фенките си, то още по-зле за него. Той бяга, те го преследват, Joy......но това е до време и в един момент може въобще да не бъде актуален, и да потъне в забрава. И за Хазал е чудесно, че замина за Америка, но ако иска да продължи с кариерата си на актриса, то не е желателно да остава там с години, защото и тя рискува да бъде забравена, и в един момент връщайки се в Турция, може да не проявяват интерес към нея. И криенето, и парадирането трябва да са с мярка, всяко отклонение и залитане в крайности е пагубно.

# 25
Момичетааа...ето го ЧА...

# 26
Снежи от сега ли е снимката  newsm78 Сякаш е той наистина  newsm78

Момичето с черната коса вдясно нещо ми е позната сякаш  newsm78

# 27
Вани, преди малко я разпространиха няколко фейса...
Цитат
Çagatay yesterday supported the protests by his way .. He seems he doesn't wast his time ...
[/b]

# 28
Опалянкааааа
Ча се появииии, то не е нужно да е пред полицейския кордон  за да резберат феновете че е активен
Тъкмо вземете да мрънкате против него и той ви изненада отзад  Mr. Green Party Party Party
Ха добро утро сега , ама бях набрала , прочета ли укор за момчето ми и кипвам
Вчера странствах цял ден , сега влизам у форума
Снежито приятно ме изненада   bouquet
Ренка  Hug
Ваня, Надя  Hug

# 29
Снежи, благодаря.  Hug

Брей Чагито в женска компания,но защо си е извърнал така лицето и като че ли се усмихва-така ми изглежда.

Някой,ако се сети кое е момичето вдясно да каже Simple Smile

Ани,за какво си мислиш,че се оплакваме,защото знаем,че тогава ще се появи  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт