Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Бел, ами прочетох,че мацката е стилистка в Афк  Peace

Не разбирам обаче,защо се е извърнал,не вярвам чак толкова да се смущава,какво толкова има,ако застане с лице срещу обектива  newsm78

# 46
Сис,ами с толкова мадами до себе си се е засрамил  Mr. Green

# 47
Сис,  Hug ами като е толкова срамежлив да не се снима  Laughing

# 48
Сис,  Hug ами като е толкова срамежлив да не се снима  Laughing
ами мацките са го насилили да се снима,а той се е отдръпнал и за да не  се вижда хубаво на снимката е извърнал сладката си главичка на страни  Mr. Green

# 49
Много харесвам тази песен, която е изцяло ФЕмирска, но в случая ми е малко странно, като гледам клипа. Rolling Eyes

# 50
  • Още у мъглата ...
Добър ден и от мен Hug Hug Hug

Гледам Чаги се появил, макар и сниман изодзад Laughing
Видял снимките на Хазалка само с мъжко и решил и той да е само с женско, дето викат - видяла жабата, че подковават вола, та и тя Joy
Ама в последния момент се притеснил, че може и бой да яде или да му подпалят щорите, да му потрошат чашите, та се извърнал Laughing

Хайде по едно Turkish
Скрит текст:

И едни усмихнати ФЕмир, преди да почнат да се цакат като Хазатай Grinning

Heart Eyes

# 51
Скрит текст:
Това се казва гражданско общество-протестират отстоявайки позицията си както интелигенцията, така и обикновените хора, всички и навсякъде в Турция.

# 52
Здравейте на всички отново.  Hug

Темата както винаги е прекрасна.  Heart Eyes Благодаря на домакинята ни и на момичетата, направили красивите колажи. Heart Eyes    bouquet

Ани,  newsm10 за написаното.
А иначе снимката е колаж, да.  Peace

Снежи,  Hug благодаря за снимката. Охоо, Чаги в женска компания, а..  Crossing Arms Joy И на мен тази с черната коса както и на Вани ми е позната. Коя ли е?  newsm78 Прочетох вече. Явно и аз съм я виждала на снимки от сета на АФК.
Но важното е, че Чаги е подкрепил протеста по негов си начин, както пише под снимката.  yes
Иначе снимката няма как да е колаж, истинска си е.  Laughing

Eто го и момичето на протеста.
Скрит текст:

# 53
Привет на появилите се по-късно!Ето и коя е мацката...
Цитат
Arkadaşlar meraba..Bakınız Çağatay da Gezi Parkı eyleminde Simple Smile En öndeki de AFK setinden İlknur .Aykanat.

Eyleme katılan bütün ünlülere,vatandaşlara helal olsun..Allah yardımcınız olsun. ♥

# 54
Здравейте момичета. Hug
Да почетем днес и Христо Ботев.

# 55
Здравейте, момичета-кокичета! Hug Hug Hug

Добро утро и приятен неделен ден! То станало вече обед! Laughing

Прибавям към всички и моето БЛАГОДАРЯ за новата красива и цветна 101-а тема!   bouquet

Специално на Рени за ангажимента и отговорността за винаги красиво оформлени теми!   love001 newsm51 Hug

За всички момичета, които участват със своите колажи в дизайна на темата - Ирка, Снежи, Петрова, Габи, Профи, Жанаlove001 newsm51 Hug Продължавайте, момичета да красите темите ни! Hug И аз като Мечо Пух...по отношение на Фемирските красоти... newsm03
Колкото повече, толкова по-добре! Малко го перефразирах newsm78 Joy    но смисъла е запазен. smile3521

За всички останали от темата за прекрасната им компания!  love001 newsm51 Hug

Радвам се, че съм част от тази страхотна компания! Laughing Hug

Май е дъждовно навсякъде, но какво по-хубаво от пролетен дъжд?
Особено когато носи усещане за свежест, цветовете на дъгата, глътка въздух-живот!
Зарадвайте се на дъжда, на почивната неделя и нека е прохладна и освежаваща за всички!

Честит 2-ри юни - Ден на Ботев и загиналите за свободата на България! Поклон пред паметта им!

Снежи, Hug честити гащури...лъха пролежно и свежо настроение от тях...много си хубава Heart Eyes

Благодаря на всички за кафенцата, закуските, снимките, музикалните поздравчета и клипчета! newsm51

Ча се е появил и е подкрепил протеста по свои начин Simple Smile

Прекрасен ден, изпълнен с много положителни емоции, усмивки, приятни мигове и слънчево настроение, въпреки мрачното и дъждовно време!  Laughing Hug

# 56
здравейте  wavey wavey wavey

добре съм ви заварила всички в тази дъждовна лежерна неделя  Simple Smile

благодаря на домакинята ни Рени за поредната прекрасна тема  newsm51
на всички, които творите прекрасни колажи   bouquet

не е ли това момичето/стилистката, прилича ми на нея в очите, но може и и да бъркам

По повод днешния 2-ри юни, в памет на Христо Ботев,
Скрит текст:
ЕЛЕГИЯ
Христо Ботев

Кажи ми, кажи, бедний народе,
кой те в таз рабска люлка люлее?
Тоз ли, що спасителят прободе
на кръстът нявга зверски в ребрата,
или тоз, що толкоз годин ти пее:
"Търпи, и ще си спасиш душата?!"

Той ли, ил някой негов наместник,
син на Лойола и брат на Юда,
предател верен и жив предвестник
на нови тегла за сиромаси,
нов кърджалия в нова полуда,
кой продал брата, убил баща си?!

Той ли? - кажи ми. Мълчи народа!
Глухо и страшно гърмят окови,
не чуй се от тях глас за свобода:
намръщен само с глава той сочи
на сган избрана - рояк скотове,
в сюртуци, в реси и слепци с очи.

Сочи народът, и пот от чело
кървав се лее над камък гробен;
кръстът е забит във живо тело,
ръжда разяда глозгани кости,
смок е засмукал живот народен,
смучат го наши и чужди гости!

А бедният роб търпи и ние
без срам, без укор, броиме време,
откак е в хомот нашата шия,
откак окови влачи народа,
броим и с вяра в туй скотско племе
чакаме и ний ред за свобода!

# 57
Момичета мераба Hug Hug Hug да се запиша и аз Grinning  имам още малко домашна тръстика и после съм бурда(тук) Simple SmileСнежи тенкс за снимката бе къз Hugми то нашето момче веждите ще му паднат някой ден от срам Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesда се чуди човек как ли прави други работи,не го ли е срам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesади до след малко Hug Hug Hug

# 58
  • Още у мъглата ...
 Някой ми беше "гепил" шапката аватарска smile3512
Ама бързо, бързо го догоних и си я сложих пак newsm44

Великолепната четворка Grinning

Heart Eyes

# 59
Момичета снощи на един дъх изгледах 34,35,36 и направо искам повече от тез тяхните насилствени целувки момчето я целуна погледнаха се  и си тръгна.....

Общи условия

Активация на акаунт